התלבטות קורס סד"א..

JaneLee

New member
התלבטות קורס סד"א..

היי אנשים- אם מישהו יוכל לעזור, אני אשמח יש לי שתי אופציות באוני' ת"א- 1. סד"א עם איסי 2. סד"א עם חורי סד"א עם איסי הכי מסתדר לי במע'- אבל שמעתי שהוא איום ושיש בחנים (מישהו יודע אם מדובר בבחני פתע/ בוחן אמצע? זה נוראי?) אז כפי שחיים הכט היה אומר.. מה אתם הייתם עושים? :/ האם חורי עדיף? איך המבחן אצלו? אשמח לכל פיסת מידע :) תודה!

לכי על חורי

גם אני בחרתי בו לאחר סיפורי אימה על איסי. לא שהקורס כ"כ מלבב, אבל לדעתי חורי הוא מרצה בסדר גמור, לא לוחץ על נוכחות, אין בחנים ואין עבודות.

JaneLee

New member
תודה רבה

רציתי שוב לשאול-איך המבחן של חורי, סביר?

sacrament

New member
אם את רוצה לדעת סד"א

לכי על איסי. לגבי חורי - הבחינות כל שנה קלות אותו דבר, מה שמבטיח ציון גבוה אך פקטור גבוה לא פחות (אצלנו היה קטור מינוס 8!) השאלה מה עדיף...

Lady McBeth

New member
אני למדתי עם איסי

ואני לא חושבת שמי שסיים ללמוד עם איסי יודע סד"א. בכלל, אני לא בטוחה שמי שמסיים את הפקולטה למשפטים בכלל יודע משפטים.

עידוdee

New member
יש מדיה יותר נאותה ליצור איתך קשר? ../images/Emo11.gif

שלחתי לך שוב מסר... אם זה לא עבר I REST MY CASE

sacrament

New member
אבל לפחות במקרה של איסי

אני בטוחה שהוא לא לימד אתכם תקנות שבוטלו כמה שנים קודם. ולגבי ההערה השניה - נאלצת להסכים. משפטים זה אחד הדברים שלא למדתי בפקולטה.

smart one

New member
לגבי סד"א אגיד דבר אחד

זה ממש לא משנה אם תלמד את זה ברמה X או ברמה X+1, ממילא כדי להפנים סד"א באמת יש לעסוק בזה בפועל ואת זה עושים באמת רק בפרקטיקה. לכן, הייתי משתדל ללכת על המרצה הנוח יותר.

למעלה