התלבטות די ענקית...

מ י ל ר

New member
נכון! ואני אבוא לתת לך mw30!

האהאהאניכןיכוללהגיבעידןשקרןהאהאה

Orchids

New member
אני אלך על משהו קצת שונה

הדבר היחיד שלי הפריע כששיחקתי מייפל לראשונה (לפני שנתיים שלוש) היה - מלא ASSASSINים. ומלא קוסמים. ומלא הכל. אז פתחתי בנדיטית, כי ידעתי שאין הרבה כאלה (שוב, מייפל של לפני שנתיים שלוש). לעלות שלבים היה קשה, הכל היה קשה, אבל ממש נהניתי מהקטע הזה שאני הבנדיטית היחידה בBL שלי ובגילד ובכלל... עכשיו יש מיליון שדוארים תקועים בכל חור, אבל זה כבר לא משנה כי "התאהבתי" בעבודה הזאת. אני עדיין לא מבינה במייפל של עכשיו, אבל אני חושבת שאין הרבה פלאדינים. לא יודעת מה איתך, אחרי שאני ממצה את הצ'יפית שלי אני פותחת פלאדין! זה נראה ממש כיף, ולא צריך כל כך להשקיע במימון בגלל כל תוספי הACCURACY, וזה גם מיוחד. DUAL BLADES יש בכל מקום, וזה ממש מבאס לראות את אותה עבודה בדיוק כמו שלך... יתרונות לפלאדין: כלי נשק, MASTERY BOOKS, וחפצים אחרים בכללי זולים יחסית AVOID והגנה גבוהה נהדרים לבוסים בגלל CO וMAGIC CRASH HP RECOVERY - נראה לי שזה קצת כמו CHAKRA של צ'יף בנדיטים, אני לא בטוחה אנדרייטד חסרונות לפלאדין: איטי אין הרבה סקילים להתקפה, בעיקר הגנה זה כל מה שהצלחתי למצוא - כמובן שהשאר תלוי בך, אם זה כיף או משעמם וכל זה. עוד דבר, אם לא פלאדין, הייתי אומרת לך ללכת על בנדיט, כי - זאת העבודה האהובה עליי, ולי אין בכלל FUNDS. בכלל! והגעתי לרמה 99 בראשית שלי בלי בעיות, ורמה 70 בראשית החדשה.

Hasselblad

New member
ואווו

זה כאילו הוצאת לי את המילים מהפה בכל הפיסקה הראשונה שלך... רק הייתי משנה את השנתיים שלוש לחמש שש
"הדבר היחיד שלי הפריע כששיחקתי מייפל לראשונה (לפני שנתיים שלוש) היה - מלא ASSASSINים. ומלא קוסמים. ומלא הכל. אז פתחתי בנדיטית, כי ידעתי שאין הרבה כאלה (שוב, מייפל של לפני שנתיים שלוש). לעלות שלבים היה קשה, הכל היה קשה, אבל ממש נהניתי מהקטע הזה שאני הבנדיטית היחידה בBL שלי ובגילד ובכלל... עכשיו יש מיליון שדוארים תקועים בכל חור, אבל זה כבר לא משנה כי "התאהבתי" בעבודה הזאת."

Orchids

New member
../images/Emo45.gif

נראה לי שכל מי ששיחק בבנדיט בתקופה הזאת חשב ככה! או שלא ידע למה הוא נכנס...

אבישי ר

New member
דווקא חשבתי על פלאדין לא פעם ולא פעמיים...

אני יתחיל לעבוד בימים הקרובים על TB (אם למישהו יש המלצות אחרות לסיגנוס בשמחה)

TheParrot

New member
לפי דעתי אבישי

תפתח פיראט אקדוחן , אני באמת נהנה ממנו.. אני לא אשקר לך , קשה לעלות איתו רמות , כמעט ואי אפשר להתאמן איתו בMP3 בגלל שיש לו HP נמוך (אבל יש לזה פיתרון, ג'סטרס עד רמה 90 ואז רובוטים במגטיה - אם תירצה ייעוץ אני יכול לעזור לך P: ) , אבל זה רק תקופה אחי... אני בעצמי עוד לא עבודה רביעית אבל אני מתנחם בכל העבודה הקשה בידיעה שבעבודה רביעית אני ניהיה חזק ושיהיה לי סקילים כיפיים...בכללי זה עבודה מעניינת. או שיש אפשרות שניה - הירו. היה לי פאייטר פעם ואני זוכר טוב מאוד שנהנתי איתו , הוא היה חזק, הרבה HP והוא היה מעניין מבחינת סקילים אבל כל זה תלוי מה הסגנון שלך... המלצה: אל תפתח בישופ , הוא אולי מעניין אבל הוא חלש ובגלל זה נטשתי את שלי P: מקווה שתעשה את ההחלטה הטובה ביותר בשבילך [=

צ ל י ל 8

New member
מעניין.. רציתי להציע לך לפתוח שוב סינגוס

אבל לא ידעתי איך תקבל את זה כי כבר יש לך DW ומקסימום רמה שלהם זה 120. אני חושבת שמכל הסינגוסים, הרבה אוהבים TB ואחריו את הNW. היום לא קשה להשיג כוכבים כמו פעם.

אבישי ר

New member
אני די מתלבט איזה סיגנוס לקחת...

ואם בכלל לקחת, סאול דריבר זה ממש סקיל חשוב? (אני כבר לא יודע)

Hasselblad

New member
אני לא מבינה בסיגנוסים

אבל תמיד הסקילים של הפיראט סיגנוס נראו לי מגניבים. אבל באמת שזה סתם בגלל שאני אוהבת את אנימציה של הסקילים שלו.

צ ל י ל 8

New member
מה זאת אומרת סקיל חשוב?

סול דריבר כבר לא כזה אדיר כמו פעם, אם כי הוא עדיין נחמד. הכרישים של TB ממש חזקים ויש להם טווח גדול. הבעיה היא שעד שיש את הסקיל הזה קצת קשה לעלות רמות.

Gen3siS

New member
ת'אמת שקצת הוצאת לי את הרוח מהמפרשים ../images/Emo10.gif

בנוגע לבנדיט שלי
אגב, אם הייתי אחד מהלוחמים זה היה פלאדין בטוח.

Orchids

New member
למה? ../images/Emo10.gif

בנדיט זאת העבודה הכי כיפית במייפל לפי דעתי, ולא התכוונתי לבאס אף אחד! תמיד שאני רואה בנדיט אני עושה לו פיים, זאת אחווה מייפליסטית כזאת שנשארה לי עד היום (כתבתי לייק בהתחלה ועמדתי לשלוח את זה ככה, עד שקלטתי ושיניתי לפיים...)
אתה בברה?

Gen3siS

New member
../images/Emo6.gif [על הלייק]

ובכן, הדמות הראשונה שפתחתי אי פעם במייפל הייתה בנדיט, העליתי אותה לחמישים ושיניתי דמות...ומאז פרשתי וזה וכשחזרתי כבר פתחתי קוסם קרח שעוד שניה 100... ואז התחלתי להרוויח קצת כסף, אז מימנתי לי קצת ציוד, ופתחתי מחדש בנדיט. אומנם יותר קל לעלות רמות במשחק עכשיו, אבל עדיין נורא קשה איתו, כי אין לו סקיל שתוקף כמה מפלצות בבת אחת, לא בעבודה השניה לפחות. ואני אוהב להיות ייחודי, ומגניב...והוא שילוב של שניהם
לפחות היה. עכשיו יש יותר שאדואוורים, אבל עדיין לא כמו דמויות אחרות אני חושב.... וחיובי, אני בברה: FreezinDeath קוסם MythShadower בנדיט

למעלה