אני אלך על משהו קצת שונה
הדבר היחיד שלי הפריע כששיחקתי מייפל לראשונה (לפני שנתיים שלוש) היה - מלא ASSASSINים. ומלא קוסמים. ומלא הכל. אז פתחתי בנדיטית, כי ידעתי שאין הרבה כאלה (שוב, מייפל של לפני שנתיים שלוש). לעלות שלבים היה קשה, הכל היה קשה, אבל ממש נהניתי מהקטע הזה שאני הבנדיטית היחידה בBL שלי ובגילד ובכלל... עכשיו יש מיליון שדוארים תקועים בכל חור, אבל זה כבר לא משנה כי "התאהבתי" בעבודה הזאת. אני עדיין לא מבינה במייפל של עכשיו, אבל אני חושבת שאין הרבה פלאדינים. לא יודעת מה איתך, אחרי שאני ממצה את הצ'יפית שלי אני פותחת פלאדין! זה נראה ממש כיף, ולא צריך כל כך להשקיע במימון בגלל כל תוספי הACCURACY, וזה גם מיוחד. DUAL BLADES יש בכל מקום, וזה ממש מבאס לראות את אותה עבודה בדיוק כמו שלך... יתרונות לפלאדין: כלי נשק, MASTERY BOOKS, וחפצים אחרים בכללי זולים יחסית AVOID והגנה גבוהה נהדרים לבוסים בגלל CO וMAGIC CRASH HP RECOVERY - נראה לי שזה קצת כמו CHAKRA של צ'יף בנדיטים, אני לא בטוחה אנדרייטד חסרונות לפלאדין: איטי אין הרבה סקילים להתקפה, בעיקר הגנה זה כל מה שהצלחתי למצוא - כמובן שהשאר תלוי בך, אם זה כיף או משעמם וכל זה. עוד דבר, אם לא פלאדין, הייתי אומרת לך ללכת על בנדיט, כי - זאת העבודה האהובה עליי, ולי אין בכלל FUNDS. בכלל! והגעתי לרמה 99 בראשית שלי בלי בעיות, ורמה 70 בראשית החדשה.