אבישי, עלה לי איזה רעיון
נכון יש לך שרביט אלמנטל? אם אני לא טועה, הוא אש נכון? כבר שיחקת קצת על הקוסמת אש שלי, מה אתה חושב עליה? יש לך כבר שרביט מראש, אז יהיה לך יותר קל. אני יכולה להגיד לך בוודאות שקשה מאוד לעלות אותה לרמה 70 (מי כמוך יודע
), אבל מספיק נקודה אחת בפיצוצים ברמה 70 ואתה כבר חזק ויכול על כמעט רוב העבודות. כבר ברמה 70 אמרו לי להפסיק לעשות KS בג'סטרס
תראה אבישי, יש כל כך הרבה עבודות היום במייפל שממש קשה לבחור. אני לא אגיד לך מה היתרונות והחסרונות של כל עבודה כי אני לא ממש מכירה את כולם, רק את אלה שאני שיחקתי עליהם. ברור שאתה יודע שאני חולההההה על ה-BM שלי, אבל זה לא אומר שגם אתה תאהב את העבודה הזו. אני אנסה להנחות אותך כדי שאולי תדע לענות תשובות ולהגיע למסקנות לבד. זה לא סוד שכל עבודה יכולה להגיע עם טיפה זמן ומאמץ לרמה 120. אין מה לעשות... לכולם יש את הקושי בין הרמות 60-70 ו- 110-120. השאלה היא מה המטרה העיקרית שלך. להיות בעל יכולת לעשות בוסים ולהיות חזק מאוד? (כל הלוחמים והגנבים. לגבי פירטים אני לא יודעת) להיות דמות תומכת ואהובה? (בישופ) שיהיה לך סקילים מגניבים או שיהיה לך סקילים חזקים? להיות דמות מהירה או דמות איטית? (HASTE, ואגב גם קשתים מרמה 100 בערך עם סקיל מיוחד) המטרה שלך להגיע לרמה 200 או מספיק רמה 130-140 כדי למצות את הדמות? אתה אוהב תקיפה מרחוק או תקיפה מקרוב? אל תזלזל בשום עבודה כל עוד לא ניסית אותה. אחד אוהב ככה ואחד אוהב אחרת. אתה צריך לענות על השאלות ששאלתי ואולי לפי זה אנשים יוכלו לנתב אותך אל העבודה המתאימה. עוד משהו שאפשר לעשות זה להסתכל ביו-טיוב על כל מיני עבודות, לראות מה הכי מדליק אותך ונראה מגניב ולנסות לבנות אותו. תראה, כל עבודה! צריכה מימון, אין מה לעשות. אבל למה אתה חושב שזה MUST? עם ה-DW שלי עליתי לרמה 120 בלי אף מימון, אפילו של מסו אחד. הכל מדרופים (ולא רק זה, עוד הצלחתי להרוויח כסף על הדרך). עם הקוסמת אש שלי אני עם ציוד בסיסי ביותר. עדיין עם הכובע המעפן הזה של רמה 25, בגדים של רמה 68 כי אני לא יכולה ללבוש רמות גבוהות יותר כי חסר לי LUK (מחכה לכובע עם LUK), שרביט נקיה שמישהו נתן לי וכו'. ובכל זאת הגעתי לרמה 101. לי לא אכפת שיגידו לי וואוו איזה DMG. אם אני נהנית מדמות, אני מסתפקת במה שיש לה ובונה את עצמי אחר כך. תתחיל דמות כלשהי בלי לחשוב על המימון שלה. תגיע איתה לרמה 100+ ואז תחליט אם היא מעניינת אותה מספיק כדי להשקיע בה מעבר לרמה 120, גם מבחינת זמן וגם מבחינת מימון. למה לחשוב על ציוד שווה עוד ברמה אפס? מקווה שהצלחתי לעזור במשהו