התלבטות די ענקית...

אבישי ר

New member
זה כבר להיכנס לקטע אישי

ולזה אני כבר באמת לא מוכן מי אתה בכלל שתשפוט על פי מה שאתה קורא מה הולך אצלי בחיים? זה כבר ממש מעצבן אותי

מצבניק

New member
הוא לא בא בקטע כזה אבישי ../images/Emo124.gif

סך הכל המליץ לך לעשות דברים אחרים מלבד מייפל כדי שבהמשך אולי תתעניין במשחק יותר
זה בדיוק מה שעידן וכל השאר אומרים! אין לך מה להתעצבן חביבי, אנחנו אוהבים אותך כפרה. ואני מציע, לעצור את זה פה.

Hasselblad

New member
אבישי אין פה שום דבר אישי

ביקשת את דעתם של האנשים וזאת זכותם לחשוב שמייפל לא יכול לספק לך את מה שאתה רוצה. אתה לא יכול לבקש דעה ולא להיות מוכן לשמוע את דעתם של אנשים.

אבישי ר

New member
אוקיי אני מבין

אז עכשיו קיבלתי את התשובות לשאלות שלי ואני מבקש בפעם המאתיים למחוק את השירשור תודה

Hasselblad

New member
אבישי אנא הפסק לבקש זאת על גבי הפורום

אנחנו דנים בנושא במסרים. הפורום הוא אינה תוכנית לבקשתך ויש חוקים של תפוז לגבי מחיקת שירשורים. אנא המתן בסבלנות.

אף אחד לא נכנס לשום קטע אישי

רצית דעה של אנשים לא נאה אל תבקש.... שנית דווקא בגלל שאתה עולה מהר ברמות אתה לא מצליח להנות מעליית הרמה וזה נראה כאילו מישהו רודף אותך לאנשהו מה שלא נכון... אני עם הראשית שלי לקח לי מלא זמן לעלות רמות ועדיין אני איתה למרות שיש לי עוד קוסמת סיגנוס, קלריקית ובאטל מייג' בסופו של דבר אני תמיד חוזרת לקוסמת קרח שלי כי ממנה אני הכי נהנת.

אבישי ר

New member
ביקשתי דעה על מה שאתם חושבים על העבודות

לא על מה שחושבים עלי אתם לא אבא שלי ולא אמא שלי שתגידו לי אם אני משחק יותר מידי זמן ואם לא אני ישחק כמה שבא לי ואני לא חייב להוכיח לאף אחד שום דבר פה אתם אולי לא שמתם לב שהתנפלתם עלי וזה נראה לכם מהצד טוב אבל אני פשוט לא אגיב יותר כי אין לי כבר מה להגיד ואני פשוט מעדיף לשתוק

Hasselblad

New member
אבישי אני מבקשת להרגיע את הטונים!

אף אחד לא דיבר עלייך אישית! התחלת ואמרת על כל עבודה למה לא! לאנשים לא נשאר הרבה על מה להמליץ לך ולכן לדעתם מייפל לא מתאים לך - זכותם לחשוב ככה אין פה שום דבר אישי. אף אחד לא התנפל עלייך פה והרוב אפילו הביעו את דעתם בצורה יפה. אם אתה לא מוכן לקבל את הדברים אנא הפסק להגיב.

Hasselblad

New member
ואני דורשת שאף אחד לא יגיב בנושא הזה

תגובות רק לעניין השאלה הראשית יתקבלו! כל המשך דיון בנושא "התקיפות" לא מקובל בפורום.

לא נראה שיש משהו שתאהב באמת

אתה כותב כאן וקוטל עבודות שאנשים אחרים מאד אוהבים ונהנים מהם וגם בלי הרבה ידע, כמו אז שאת הבטל מג' קטלת סתם אחרי שמישהו התגאה שעלה דרגה. בכל עבודה אתה מוצא משהו פסול. אתה מאד טועה באבחנות שלך. בטל מג' זו עבודה מדדהימה - חזקים ועמידים מאד. פירטים אילו עבודות מאד חזקות וטובות - האקדוחנים בכלל לא נראים לי משעממים. קוסמים עוד לא אמרו את המילה האחרונה במשחק, מסכימה שנכון לעכשיו הם קצת חלשים אבל עוד כמה חודשים..... לוחמים שווים ועוד אייך גם בלי SOUL DRIVER - שזה בכלל סקיל שעוזר להתאמן קצת יותר מהר.... זה לא סקיל שלוחמים משתמשים בו אחרי דרגה 120...... הם חזקים מאד ועמידים מאד בכל דבר. וגנבים דורשים מימון כמו כל עבודה אחרת. אייך לאסף יש גנב ללא עודף מימון? כוכבי זריקה נופלים היום כמו קונכיות של חלזונות...... איזה מימון אתה צריך לגנב כדי להגיע איתו לדרגה 90? אוקצור - אתה מבזבז את הזמן שלך. אם לא כייף לך עם שום דבר - יש עוד כמה משחקי רשת.....

Hasselblad

New member
מסכימה עם רוב הדברים אבל רוצה לחדד

אני מקבלת את העובדה שיש לך סיבה לפסול כל עבודה ואכן לכל עבודה יש חסרונות בדיוק כמו שיש יתרונות... גם במציאות אף פעם לא הכל מושלם ועדיין בוחרים לפי מה הכי עדיף. וכן אני מסכימה עם סמדר על המימון... כל דמות אפשר לעשות בלי מימון וכל דמות תהייה יותר טובה עם מימון.

btekx

New member
כן צודקת

ואם קוסמים כאילו קצת חלשים, אז למה זה עבודה הכי מבוחרים במייפל? כמו שיש כאן בפורום המון קוסמי קרח, אז אני לא חושב שקוסמים זה גרועה,

Guid

New member
אני נוטה להסכים עם הרוב.

אין דבר כזה "מושלם", גם לא בעולם הפנטזיה של מייפל סטורי... אתה צריך למצוא את הקו שלך במשחק, אבישי. תעבוד לפי קריטריונים, תצמצם לעצמך את הבחירות. כמה שתהיה יותר ממוקד לגבי מה שאתה אוהב, ככה יהיה לך קל יותר למצוא את זה. אם לא ניסית קשת, אגב, אז קבל המלצה חמה ביותר גם ממני (ואני יכול לומר לך על בליינד שגם משרון אתה תקבל אחת).
ויודע מה? נניח ולא מצאת? אז אין טעם שסתם תכפה על עצמך לשחק... בסופו של דבר המטהרה היא ליהנות, לא משהו אחר. אין שום סיבה שלא תיקח לעצמך הפסקה קצרה ותנסה משהו אחר. אני, למשל, משחק כרגע גם במשחק אחר (Dragon Age), כדי ליצור גיוון. זה תקין וזה מותר. ואולי אחרי כמה זמן שלא תשחק, אתה תוכל לחשוב בצורה צלולה יותר על הדמות שבה הכי תאהב לשחק כשתחזור...

Hasselblad

New member
אבישי

לכל אחד כאן יש דמות ראשית ורק הגיוני שכל אחד יגיד שהוא אוהב את הדמות שלו. לדעתי האישית בלבד (לפחות ככה זה נראה מהצד) יש אנשים שלרוב בדיוק בטווח גילאים מסויים לא מצליחים להתמיד ומחפשים ריגוש חדש. תמיד כשמגיעים לרמות הקשות (ולכל עבודה יש כאלה) הם מתייאשים ופורשים מהדמות. מה גם שהקלות בלעלות היום את הרמות ההתחלתיות רק עושים את זה יותר קשה כשמגיעים לרמות המשבר. לדעתי האישית בלבד, או שמראש תגדיר שאין לך ראשי ותחזיק כמה דמויות ותגוון כל פעם. או שתציב לעצמך מטרה והיא באמת להגיע לרמה גבוהה ולעבור את רמות המשבר המדוברות.

מ י ל ר

New member
מסכים

וחייב לחדד את דעתי היום כזה קל לעלות רמות, לפני הביג בנג לקח לי 4-5 חודשים של חרישה להגיע לרמה 120, היום אפשר לעשות את זה בשבוע - שבועיים אבל משם הדרך מתחילה להיות ארוכה, נקסון לא יתנו לך להיות רמה 200 בכזאת קלות. עם כול דמות אתה נשאר עם סקיל תקיפה ראשי של עבודה רביעית, לעלות רמות יהיה ארוך ומשעמם תמיד. וזה בכלל לא קשור למייפל, כול משחקי ה-rpg (משחקי רשת שעולים רמות) זה ככה.

מצבניק

New member
אבישי יקירי.

המלצתי אליך היא לבחור מה שאתה אוהב. מה שמרגש אותך, שגורם לך לרצות לשחק בו שוב ושוב. עזוב כל מה שאומרים מסביב. תחשוב לבד. קח אותי כדוגמא: איוון זוהי הדמות הראשונה שחשבתי לפתוח כשחזרתי למייפל אחרי כמה שנים טובות. ראיתי שיש דמויות חדשות והרעיון של הדרקון הצמוד הקסים אותי. אבל תכל'ס הדמות שיעממה אותי משהו פחד. אותי אישית. אין לי הסבר, אבל פשוט משהו לא היה שם. כשאני משחק עם האראן מה שדווקא גורם לי לריגוש זה הקומבואים! מה שאותך ייאש ואיכזב. אני מאושר מעצם העובדה שכל הסקילים שלי מסתכמים ברצף מקשים. אין לדמות שלי ציוד מעלף ואני רחוק מלהיות דמות רצינית בכלל (כולה רמה 80) אבל, אני יודע שזאת תהיה הדמות הראשית שלי כי לרעיון של האראן אני הכי מתחבר! חשוב עם עצמך! איזו דמות מעניינת אותי יותר מכל. הלא היית רמות גבוהות כבר, אתה צריך להחליט פשוט עם איזה דמות.

צ ל י ל 8

New member
אבישי, עלה לי איזה רעיון

נכון יש לך שרביט אלמנטל? אם אני לא טועה, הוא אש נכון? כבר שיחקת קצת על הקוסמת אש שלי, מה אתה חושב עליה? יש לך כבר שרביט מראש, אז יהיה לך יותר קל. אני יכולה להגיד לך בוודאות שקשה מאוד לעלות אותה לרמה 70 (מי כמוך יודע
), אבל מספיק נקודה אחת בפיצוצים ברמה 70 ואתה כבר חזק ויכול על כמעט רוב העבודות. כבר ברמה 70 אמרו לי להפסיק לעשות KS בג'סטרס
תראה אבישי, יש כל כך הרבה עבודות היום במייפל שממש קשה לבחור. אני לא אגיד לך מה היתרונות והחסרונות של כל עבודה כי אני לא ממש מכירה את כולם, רק את אלה שאני שיחקתי עליהם. ברור שאתה יודע שאני חולההההה על ה-BM שלי, אבל זה לא אומר שגם אתה תאהב את העבודה הזו. אני אנסה להנחות אותך כדי שאולי תדע לענות תשובות ולהגיע למסקנות לבד. זה לא סוד שכל עבודה יכולה להגיע עם טיפה זמן ומאמץ לרמה 120. אין מה לעשות... לכולם יש את הקושי בין הרמות 60-70 ו- 110-120. השאלה היא מה המטרה העיקרית שלך. להיות בעל יכולת לעשות בוסים ולהיות חזק מאוד? (כל הלוחמים והגנבים. לגבי פירטים אני לא יודעת) להיות דמות תומכת ואהובה? (בישופ) שיהיה לך סקילים מגניבים או שיהיה לך סקילים חזקים? להיות דמות מהירה או דמות איטית? (HASTE, ואגב גם קשתים מרמה 100 בערך עם סקיל מיוחד) המטרה שלך להגיע לרמה 200 או מספיק רמה 130-140 כדי למצות את הדמות? אתה אוהב תקיפה מרחוק או תקיפה מקרוב? אל תזלזל בשום עבודה כל עוד לא ניסית אותה. אחד אוהב ככה ואחד אוהב אחרת. אתה צריך לענות על השאלות ששאלתי ואולי לפי זה אנשים יוכלו לנתב אותך אל העבודה המתאימה. עוד משהו שאפשר לעשות זה להסתכל ביו-טיוב על כל מיני עבודות, לראות מה הכי מדליק אותך ונראה מגניב ולנסות לבנות אותו. תראה, כל עבודה! צריכה מימון, אין מה לעשות. אבל למה אתה חושב שזה MUST? עם ה-DW שלי עליתי לרמה 120 בלי אף מימון, אפילו של מסו אחד. הכל מדרופים (ולא רק זה, עוד הצלחתי להרוויח כסף על הדרך). עם הקוסמת אש שלי אני עם ציוד בסיסי ביותר. עדיין עם הכובע המעפן הזה של רמה 25, בגדים של רמה 68 כי אני לא יכולה ללבוש רמות גבוהות יותר כי חסר לי LUK (מחכה לכובע עם LUK), שרביט נקיה שמישהו נתן לי וכו'. ובכל זאת הגעתי לרמה 101. לי לא אכפת שיגידו לי וואוו איזה DMG. אם אני נהנית מדמות, אני מסתפקת במה שיש לה ובונה את עצמי אחר כך. תתחיל דמות כלשהי בלי לחשוב על המימון שלה. תגיע איתה לרמה 100+ ואז תחליט אם היא מעניינת אותה מספיק כדי להשקיע בה מעבר לרמה 120, גם מבחינת זמן וגם מבחינת מימון. למה לחשוב על ציוד שווה עוד ברמה אפס? מקווה שהצלחתי לעזור במשהו

Hasselblad

New member
יפה כתבת שרון! ואני מסכימה מאוד

מה גם שבנוגע למימון אני באמת לא רואה היום סיבה להשקיע בדמות שהיא מתחת לרמה 100 או אפילו 120! לא רק שקל לעלות רמות באמת שברמות האלה הדמג' הוא לא כל כך חשוב! הפיראטית שלי כבר רמה 9X ועדיין עם בגדים של רמה 30.... רק נשק יש לי של מייפל רמה 77 כל השאר ממש זבל. כשהיא תהייה רמה 120 אני אתחיל לדאוג למימון שלה ולבגדים ולמזלי ברמה 120 גם אם היא תהייה חלשה היא כבר תוכל להשיג את הכסף שלה בעצמה

למעלה