התלבטות די ענקית...

אבישי ר

New member
התלבטות די ענקית...

אז עכשיו אחרי שפתחתי דואל בלייד, הגעתי איתו לרמה 83 הוא ממש נחמד אבל לא נהנה ממנו ממש... אני פשוט כבר לא יודע מה לעשות כי אני פשוט לא נהנה משום עבודה :( ברור שאתם לא יכולים לשנות את זה אבל הייתי אולי רוצה לשמוע את דעתכם בכל מיני עבודות המלצות חסרונות יתרונות הכל... תודה לעוזרים

זה פשוט לא יאמן

אתה בול עם אותן שאלות כמו הבת שלי..... אין לי תשובה בשבילך. כי יש כאן המון אנשים עם המון דיעות שונות. ואם תשים לב כל אחד כאן נהנה מדמות אחרת. היתרון שלך הוא שהיום עולים דרגות מאד בקלות.....אתה יכול לנסות, לא לאהוב ולהחליף.... לגבי איזו דמות כייפית באמת שאין לי תשובה. אני מאד מאד אוהבת לשחק בלוחמת שלי. מאד !! היא דרגה 200 ואני עדיין איתה... (למרות הפנסיה) אומרים שגם אראנים וגם דואל בלייד הם דמויות מצויינות. העיצה שלי אליך היא - אולי פעם אחת להשקיע בדמות לעבודה רביעית? לפעמים ההנאה והכייף מתחילים עם הסקילים והאפשרויות של עבודה רביעית ודרגות גבוהות.

אבישי ר

New member
יפה אז מה שביקשתי זה הדעות שלכם

לא ביקשתי שום דבר חוץ מזה ולגבי ההצעה שלך קשה לי להגיע לרמה 120 עם דמות שאני לא נהנה ממנה עם הבאטל מאג שלי נהנתי ברמות הנמוכות והגעתי תוך פחות משבועיים לעבודה רביעית

../images/Emo2.gif

נראה שלא הבנת את התשובה שלי. אבל לא נורא. נראה מה אחרים יכתבו לך. בכל מקרה - לא נראה לי שהעיצות יעזרו לך.

אבישי ר

New member
אז אולי תנסחי יותר טוב את התשובה שלך?

ולפי מה את קובעת שההצעות שלך לא יעזרו לי?

מ י ל ר

New member
אולי אל תתקוף אותה?

אני גם לא מבין מה הבעיה, מה שהיא אמרה היה ברור כשמש. אני ממליץ לך לקרוא שוב את התשובה שלה. אם לא כיף לך בשום דמות אולי מייפל זה לא המשחק בשבילך. ואם אתה אוהב לשחק בכול מקרה, אז אולי תנסה לא משהו מהדברים החדשים, אולי קשת? אולי לוחם? אולי מכניק? אין לי מושג אני כבר יודע איזה סוג עבודות אני אוהב מתחבר אליהם (יש לי הרמיט 110 / הרמיט סיגנוס 75 ודואל בלייד 80) ככה שאני מתחבר הכי הרבה לגנבים בלי קשר שהראשי שלי זה בכלל קוסם קרח 172. תנסה WH, הם גם מהירים וגם חזקים, בטוח תאהב את זה.

Hasselblad

New member
מה נסגר?

אני לא חושבת שהוא תקף אותה ואמר שהוא לא הבין וביקש שתסביר.

אבישי ר

New member
מה קשור לתקוף אותה

אני לא רוצה לפתוח פה דברים כי יש לי כבוד אליה וגם כי לא מתאים לי לריב פה עם אף אחד ואני רציתי לשמוע ד-ע-ו-ת של אנשים מה הם חושבים על עבודות מסויימות לא שום דבר חוץ מזה ואפילו ציינתי ברור שאתם לא יכולים לשנות את זה אבל הייתי אולי רוצה לשמוע את דעתכם בכל מיני עבודות

מצבניק

New member
אבישי. קצת כבוד בבקשה.

אולי אני טועה, אבל לפנות למישהי בצורה של "אז אולי תנסחי יותר טוב את התשובה שלך" זה קצת לא נעים. היא בסך הכל מייעצת לך, היא לא חייבת לך דבר. שים לב שהיא דימתה אותך לבת שלה, ששניכם אותו הגיל (שים לב גם לזה...) ויש לכם אותה התסמונת. בקיצור, אני אומר את זה ברוח טובה, הבנאדם בא בטוב ^^

אבישי ר

New member
זה מה שאני לא אוהב

שמשווים אותי לאנשים, אבל עזוב זה לא מתאים שאני יפתח את זה פה... אני מנסה להיות הכי רגוע שיש ולא להתחיל לעשות פה בלאגן כי אני שונא לעשות את זה בכל מקרה זאת לא הייתה הכוונה

אם יש לך עצבים..

חשבת על call of duty? אחלה מוציא עצבים, להרוג אנשים בכיף, לא להרוג אותם בפורום

Hasselblad

New member
מספיק! ../images/Emo88.gif

מהיום אם יש לכם תלונות על התנסחויות או שאתם בעצמכם תתנסחו בצורה יפה וראויה או שלא תגיבו!! מה נסגר עם הפורום לאחרונה? החום עלה לכם לראש? אם מישהו משרגיש שתוקפים אותו תנו לו להגיב לבד או שתשלחו מסר לי ולעידן ונשקול פעולה. דיי באמת נשבר כבר. לא אישי לרועי מופנה לכולם.

תכלס אחי אתה צודק

העבודות יבשות כבר.. אפילו החדשות.. אבל יש לי קשת וזה כיף אש... גם לוחם זה דיי כיף.. קוסם וגנב באמממת שנדוש אבל יש לקוסמים התקפות יפות... הפיראטים והמכניקים כמעט אותו דבר בעניין של הירי.. המכניק לא שווה כלום בלי הרובוט שלו... שורה תחתונה - המלצה שלי זה או לוחם או קשת

אבישי ר

New member
אני יגיד לך מה הבעיה שלי בכל עבודה

לוחמים לא שווים כלום בלי soul driver (לדעתי) אפילו שהוא התחלש פיראטים משעממים ביותר וגם הם לא שווים אם הם לא UE, על מכניק עדיף שאני בכלל לא ידבר... קוסמים כבר נמאס, עבודה מאוד חלשה ומאוד חרושה לגנב צריך המון מימון (מה שאין לי כרגע) וקשת... אף פעם לא ניסיתי את האמת אז לא יודע להגיד לך

תאמין לי - קשת זה כיף ומגוון

אני איתו המון המון המון זמן. ועדיין לא נמאס לי... קצת התקדמות סביר, אני חי עם הדמג', אבל צריך להשקיע בו.. מבחינת בניית סקילים, מבחינת ציוד.. כסף פחות, רק שיקויים דרושים וחצים יש לך סקיל שנותן לך אין סוף חצים במינימום MP וזמן ארוך... וסקרולים אם אתה ממש רוצה לשפר.. חוץ מזה זה דמות קלה וכיפית עם סקילים יפים... המון סקילי התקפה..

מ י ל ר

New member
אז ככול הנראה

מייפל זה לא המשחק בשבילך, אם הכול חרוש. תעשה הפסקה של כמה חודשים אולי..

btekx

New member
רעיון טוב קח הפסקה,

מה טעם לשחק אם אין דמות אהוב עלייך או משעמם לך... תנצל את הזמן הפנוי שלך למשהו אחר, תשחק משחק אחר, תבחר תחביב, תבלה חברים, חוגים, וכו'... ואת מייפל, מה טעם לעלות את קוסם קרב ל120 בשבועיים?? איפה חיים שלך שמחוץ ממייפל? אתה יודע שמייפל זה לא כול חיים שלך (אני לא פוגע/מעלבתי בך אלא משתפר לך ת'חיים...)

../images/Emo45.gif

לא מעט לקחתי מנוחה והתעסקתי עם דברים אחרים כי לא היה לי את הזמן או את החשק לשחק... עכשיו יש את הפאץ' אז ססבה לאחריו בטח אאעלם שוב לתקופה....

למעלה