את מתחמקת.
אנחנו מעולם לא אמרנו שטרור רע. אני אישית טוען שאת מצדיקה את הטרור. אני לא יודע בדיוק איפה את משקרת, לא הצלחתי לעלות על זה האמת - האם בזה שהיית בשטחים או בזה שראית את כל אלה. ילד קטן שרץ מגז מדמיע? בטח, הוא רץ לבית חולים, שם הוא מקבל 300 ש"ח (ככה זה היה לפחות בתחילת האינטיפאדה הזאת). אם לא הבנת - הם היו הולכים לשם בכוונה כדי להפגע מכדורי גומי וגז מדמיע. הייתה על זה גם כתבה פעם בידיעות אני חושב. חח לא הזדמנו למקום. הערבים שמים את הילדים שלהם איתם בבתים ומגנים על עצמם בגופם של ילדיהם - אלה זוועות. עאלק הזדמנו למקום הלא נכון... ברור ששמעתי ירי. החיילים שלהם יורים על מוצבי צה"ל ושלנו יורים לאוויר (כן כן! סקופ!). ואל תגידו שזה לא נכון, כי אנשי הביטחון שלנו בקשר צמוד עם הצבא ואנחנו שומעים מהם הרבה. אגב, גם כדורים בגינה ועל הגג של הבתים שלנו לא חסר. ראיתי את החומה? בטח שראיתי את החומה. ראיתי אותה הרבה יותר מפעם אחת. חומה מרשימה. חבל שהיא לא עוזרת. זוועה? לא... קצת אפורה, חבל שלא צבעו אותה כדי שהיא תהיה פחות "זוועתית"... גזל האדמות? לא, לא ראיתי. אבל מעולם לא שמעתי על ערבי שגורש מהמקום שבו אני גר. בחיים. זו הייתה דיונה. חולות, ים ועצים. את ראית ילדים רעבים שמנסים למכור מסטיקים כדי להביא קצת אוכל הבייתה? מוזר, איך הם עושים את זה אם אני רואה אותם משחקים כדורגל במגרש שלהם, או זורקים עלי אבנים, או - בחדשות - יורים באימונים של החיזבאללה טילי כתף? אני מוכן להתערב שלא נכנסת לשטח ערבי (אלא אם את כתבת, ולא ציינת את זה). את יכולה לחשוב? גם אני. קל להמציא שטויות כאלה. פעם ראיתי פיל משתין על קרוסלה. זוועה. צלם אנוש? את יודעת מה זה בכלל? לכי תחבקי איזה ערבי. תקווי רק שאין עליו איזו חגורת נפץ, כי אז את בטח תאבדי צלם אנוש...