התיעצות...

MaT 17

New member
התיעצות...

יש לנו תלמיד חדש בכיתה, ובא לי לעשות איתו דברים .. ברור לי שזה שאלה של זמן עד שאני יתחיל להטריד אותו, כי כזה אני .. ביקשתי גם מידידה שלי לכתוב לו בשיעור שיש פה הומו בכיתה, שיסתכל ויגיד לה מי לדעתו הומו פה, כי היא רוצה לדעת אם מזהים... והוא כתב לה שלא מזהים .. בקיצור השאלה שלי זה איך כדי להציע לו?? אני רוצה לנסות משו חכם שילך.. כי אני יכול לגשת אליו פשוט ולהגיד לו, או לכתובלו, או לדבר איתו על זה באייסקיו, או פשוט להתחבר איתו.. ואחרי הרבה הרבה זמן לנסות איך שהו להגיע לזה.. מה אתם אומרים?

eliormagick

New member
אתה הזוי במקצת

אתה ישר מסמן את המטרה כאילו ישר הוא יסכים ויקפוץ איתך למיטה... מי אמר בכלל שהוא הומו? ומי אמר בכלל שהוא יסכים? תברר את הדברים האלה לפני שאתה ישר מכין תוכנית כיבוש והשתלטות...

MaT 17

New member
ואני לא אמרתי שהוא ישר יקפוץ למיטה

אבל בכל מקרה צריך להתחיל מאפשהו, לעשות צעד כלשהו בישביל זה, ואני תוהה איזה צעד.

yotem 16

New member
אממ../images/Emo83.gif

קודם כל הוא הומו או סטרייט? אתה יודע, אי אפשר לכפות דברים כאלה על בן אדם P: בשכבה שלי יש ילד שהגיע השנה- הוא מציג את עצמו כסטרייט, כולם חושבים שהוא הומו ואני די בטוח בזה..אני לא אלך בהפסקה ואדפוק לו צרפתית. מה אני כן עושה? מתקרב, מדבר איתו, מסתובב איתו בבית ספר. לא כדי שנוכל "לעשות דברים", אלא כי אני די בטוח שהוא הומו, הוא חמוד, הוא בארון- אני חושב שיכול לצאת מזה טוב (ולאו דווקא קשר בין בני זוג, אלא פשוט חברים). תנסה להתקרב קצת, לדבר איתו, ותראה מה התגובות. עצה קטנה? תעזוב את המשחקים של פתקים וחידות- את כיתה ג' סיימתם מזמן וזה טיפשי.

MaT 17

New member
אז ככה..

לא ידוע אם הוא הומו או סטרייט, יש סיכוי שהוא סטרייט, אבל אני כזה שמסוגל ללחוץ גם על סטרייטים, וקרו מיקרים כבר! בא לי סתם לעשות איתו דברים, והבעיה שאני לא יודע איך לעשות את זה ואיך לפנות אליו, אני מסוגל לגשת אליו ולהגיד לו את זה בכנות. אבל זה בטח יפחיד אותו והוא לא ירצה.. .. .. . לגבי הפתק בשיעור סתם פשוט סיקרן אותי לדעת אם הוא יזהה, ואם מזהים, אני אוהב תשטויות האלה..,(חוצמזה שגם היה משעמם בשיעור..) ובעיקרון הידידה הייתה שואלת אותו בעל פה אם היא הייתה יושבת ליידו, כך שעיניין הפתק היה נחוץ..

מממממממ

לדעתי אל תמהר כל כך להכיר אותו למטרת קשר...... קודם תלמד להכיר אותו מרחוק. יש דברים שיש רק אצל סטרייטים וככה תוכל לדעת. אם יהיו לך ספקות למה שהוא אז כמובן תחכה לאיזו הזדמנות לדבר איתו בעניין משותף או שבאמת תיצור הזדמנות כזאת.

האם

רשום לו הומו על המצח, או שלפי ההתנהגות או משו, לא רשמת עליו כלום... יענו סבבה שאתה מעוניין בו ואני מאחל לך בהצלחה אבל איך אתה יודע ?

MaT 17

New member
לא הסברתי תצמי אולי

אני לא חושב שהוא הומו, למרות שיש סיכוי .. אבל אני כרגע יוצא מנקודת הנחה שהוא סטרייט, אבל זה לא אכפת לי ולא משנה לי .. כי ה יו לי מיקרים בעבר שהשגתי כמה דברים מסטרייטים..

James Hammerton

New member
אז לא מטרידים

אתה מתאר אותו כאובייקט מיני, שזה קצת מגעיל בעיני. אם אתה רוצה לעשות איתו משהו, אתה יכול לשאול אותו, אבל אל תטריד אותו כי זה ממש לא לעניין. אתה יכול לנסות לדבר איתו במסנג'ר או לכתוב לו או סתם לדבר איתו, אבל אני חושב שזה ממש לא לעניין להתחיל להציק לו או להמשיך לנסות גם אחרי שהוא מסרב או שהוא אומר שהוא סטרייט. אני מניח שלא היית רוצה שיעשו את זה לך...

מה ?!

"היו לי מיקרים בעבר שהשגתי כמה דברים מסטרייטים" מה כבר אתה רוצה להשיג מסטרייט ? מכות ?

ביגלל ש90 אחוזים הומואים ו10אחוז

סטרייטים,כמובן הסיכוי שהוא הומו ממש ענק.לא כל מי שאתה חושק בו הוא הומו,ולא כל אחד אמור להיות מטרה שצריך ליכבוש.אם אתה רוצה שאל אותו ישירות ואל תטריד אותו

אממ...אם 90_אחוז היו הומואים כניראה

שלא היית חי אכשיו ואומר,הלוואי ש90 אחוז היו הומואים,אלה אם כן גם בנים היו בהריון.ניראה לי שעדיף שכמות ההומואים תישאר כמו שאכשיו,(או שלא חח...)

AVIV172

New member
:):)

א. אתה בטוח שהוא בקטע? ב. אם כן.. פשוט תזמין אותו להפגש או משהו וזה יזרום.. אם אין לך שום קשר איתו תתחילו איתו שיחות קטנות בהפסקה..

למעלה