התיעצות...

ככה מתחילים עם אנשים...

לא ידעת את זה?

מה מה? כאילו רק עם מכות אתה מבין?!

הפסקת לבוא לבצפר או מה? יאללה יאללה מתי אני באה אלייך?

מממ..

1.בן כמה אתה? 2.ממממ...אתה בטוח שאתה רוצה לעשות את זה? ואם הוא ממש לא בקטע ויכול להיות הומופוג וישנא אותך ואפילו יכול להביא לך מכות ושטיות כאלה אל תלך אליו ישירות.. סתם תציג את עצמך בפניו.. ומממ..תדבר איתו בקטנה ותיראה אם אתה מזהה משו... אם לא אז תפרוש ואל תלחץ אליו כי הוא לא צעצוע מין של אפחד.. ואם אתה כה רואה משו אז תתקרב אליו עוד קצת ועוד קצת עד שתיהיה בטוח שהוא בקטע... ואם הוא בקטע אז סבבה תהנו לכם D: 3.עשית דברים עם סטרייטים :O איך?? :O

MaT 17

New member
גל סילבר

אני בן 17 .. אין לי בעיה לעשות את זה, אני הכי לא מתבייש בזה, כל הבצפר יודע עליי, ואם בא לי להגיד למישו כלשהו שהוא חתיך או שבא לי לעשות לו כך וכך.. אני אומר .. ברצינות .. חלקם צוחקים וזה גם בטוח מחמיא להם, אגב, דיברתי גם עם חבר סטרייט לגמרי, ושאלתי אותו אם הומו ידלק עליו אז האם זה יחמיא לו .. והוא אמר שיש מצב ... לא כולם הומופובים! ואני עדין מאמין שגם אם הוא לא הומו אני יכול להשיג, אני לא רוצה להיות פה בוטה ולציין בידיוק מה אני רוצה לעשות איתו, אבל זה לא משו הדדי , זה משו רק שאני עושה לו .. ובישביל לקבל דבר כזה, הוא לא חייב להימשך אליי או להיות הומו. ועשיתי דברים עם סטרייטים, אני יודע באיזה דרך לגרום לזה.. .. ..

ואו

איך אתה גורם לסטריטים לרצות ש* * * * * להם ? לדעתי זה גועלי וזול, וגם עושה שם רע לקהילה. וחבל, כי מה שאפשר להבין ממה שרשמת למעלה זה נואשות לזה, וזה מוגזם.

בוא אני יגיד לך משהוא

חברים שלי סטרייטים לחלוטין היו-אהם-אחד לשני,ואני כמובן בחיים לא השתתפתי ואפילו לא העליתי על דעתי לקחת בזה חלק,קודם כל בגיל ההתבגרות עושים שטויות.ולאצריך לנצל את זה

לא ניראה לי שזה בישביל הניסיון

זה יותר לדעתי יצרים של גיל ההתבגרות,ולפי דעתי זה דיי מעגיל.

לא

יצרים מיניים של סטרייטים,שמצאו פיתרון, כשאין אישה אפשר להיעזר אחד בשני.בדיוק מה שהוא מתאר כ-השגתי מסטרייטים דברים,יותר נכון הם השיגו מימנו.ודרך אגב הדבר הזהנפוץ

אתה טועה

יכול להיות שיש כמה כאלה אבל גם אם כן חלק מהם דו מיניים, או מוזרים לאללה או נואשים לאללה ! נדיר הקיצר! "הדבר הזה נפוץ" ? אני ממש לא חושבת, זה שאתה רוצה שזה יהיה נפוץ זה לא הופך את זה לככה, ואל תגיד עוד אחר כך שהדבר הזה מגעיל אותך (בדיחה טובה) כי לא .

אממ...

לא הייתי רוצה שהדבר הזה יהיה נפוץ ממש ממש לא!אותי אישית זה דיי הגעיל ומגעיל,ועובדה שמעולם לא לקחתי בזה שום חלק.וזה נודע לי פשוט מהסיבה שכל הכיתה וגם מחוץ לה ידעו

למעלה