התיעצות...

archangel3

New member
תראה...

דבר ראשון אל תקשיב לכל מי שאומר שזה לא בסדר כל הקטע עם הסטרייטים.... לך על זה אם מצליח לך. דבר שני נראה לי שכל עוד אתה יודע שהוא יקבל את זה בסבבה ולא יפוצץ לך את הפנים, זה לא כזה משנה איך העיקר שתעביר את המסר... המון בהצלחה (רק אם הוא חתיך
) אביב :)

גופפי

New member
קצת טיפשי אתה לא חושב?

היי. אני לא מבין מהי הסיבה שבתוך זמן קצר אתה יודע שתתחיל להטריד אותו ונגיד שהוא הומו מי אמר לך שהוא לא במערכת יחסים? ולא נראה לי שהוא יגיד לך באייסיקיו שלו "כן אני הומו" אתה צריך להתחיל לדבר איתו בכיתה למצוא נושא משותף לשיחה להתקדם בתור ידידים ,אתה לא צריך להגיד לו "אני הומו" כי לפי מה שנראה לי אתה בארון ולא תרצה לצאת מהארון בדרך הנורא ביותר של רכלנים,ואין לך מושג מי הבנאדם ומי אמר לך שהוא ימצא חן בעיניך אחרי שתכיר אותו יותר לעומק. וביכלל תתחיל להתחבר איתו ומי יודע הכל יכול לקרות. אוהב המונהמון.

MaT 17

New member
אני לא בארון

לא קראת את כל ההודעות שלי, אבל אני משמ לא בארון, ויותר מזה, אין לי בעיה להקצין גם דברים ולספר לכל העולם ושכולם ידעו הכל הכל..

לילי ת

New member
יש אנשים שלא רוצים לדעת. תתחשב.

אתה הומו. לא זן נכחד. מה כל הצורך הזה ביחס? ואם אתה מומחה כל כך גדול ב'להשיג דברים מסטרייטים' אז למה אתה מתייעץ כל כך הרבה?!?! לא נראה לי שהפורום נועד לזה.

MaT 17

New member
תשובתי..

אין לי תצורך ביחס, הקטע הוא פשוט שאני לא מסתיר דברים, ולא עוצר תצמי, מה שאני חושב ומה שבא לי, בצורה הכי כנה אני אומר/עושה.. אני לא מתבייש בכלום.. .. .. ולגבי- "ואם אתה מומחה כל כך גדול ב'להשיג דברים מסטרייטים' אז למה אתה מתייעץ כל כך הרבה?!?! לא נראה לי שהפורום נועד לזה. " אני מתיעץ בקטע של איך לפנות, ואיך לדעתכים מצטייר הקטע הזה של פשוט לפנות אליו ישירות ולהגיד לו בכנות הכל... פשוט לבקש..

אם כולם יודעים

זה הופך את העניין להרבה יותר פשוט, אם יהיה מישהו בשיכבה שמעוניין בך, הוא ידע כבר לפנות אלייך. אם זה לא קורה, טוב בעיה, אז באמת אתה תצטרך לנסות לעשות צעד עם מישהו שמוצא חן בעיניך.

לך על זה...

אני מציע לך להתידד איתו וליצור קצת קשר... ופשוט להתחיל איתו איכשהו, אני חושב שכמה שיותר גלוי זה יהיה יותר ברור ומובן. ממש ככה! בלי שום פתקים או אינתרנט או שום דבר אחר להעזר בו, כי אז זה רק יצור מבוכה. אל תפחד.. זה או כן או לא, אולי כבר קיבלת את שניהם ועוד אחד מהם לא ישנה הרבה חוץ מכמה סטטיסטיקות (או איך שלא רושמים את זה) אה. ו... אני לא רואה שום דבר פסול בלראות מישהו כאובייקט מיני, זה יצר מיני אנושי וקיים. וזהו. לזיין לזיין לזיין מה רע? גם סטרייטים! :) בהצלחה!

למעלה