התיעצות

kikona126

New member
התיעצות

הייתי היום אצל רופאת המשפחה שלי, איך שהיא ראתה אותי היא אמרה שאני נראת טוב ובריאה (זה אחרי שראתה אותי שהיו לי את הכאבים של האנדו + צינון וכאבי גרון לא מובנים) סיפרתי לה שאני אחרי לפרסקופיה ושניקו את הבעיה, והיא ביקשה לראות את הדוח ניתוח ועדכנה את זה בתיק שלי אצלה. אמרה שהניתוח שלי נראה טוב לעומת ניתוחי אנדו אחרים שראתה, ושחוץ מהציסטה שהיתה ממש גדולה היא שמחה שעבר ככה. כמובן שהלכתי אליה גם עם הדוח מגרנות שלי והיא עברה עליו. ואז סיפרתי לה שהגניקולוגית העבירה אותי גלולות בגלל המגרנות. והיא שאלה לאיזה, ואמרתי לה שלסרזט, והיא אמרה שהגלולה הזאת מאוד חלשה, והיא לא יודעת אם זה יהיה טוב לכאבי האנדו. סיפרתי לה שסוריאנו רצה שאני אעבור לפמינט והגניקולוגית לא רצתה, ובגלל שלא ידעתי איך לעשות את המעבר ומתי (ולא היה אצלו מענה הוא היה בחו"ל) אז עברתי למה שהגניקולוגית העבירה אותי בגלל המגרנות. ואז פה היא אמרה לי משהו שנשמע הגיוני... היא אמרה שבמגרנות אנחנו יודעים לטפל ובאנדו לא. ובגלל זה כדי שאני אקח את הפמינט, ואם יהיו מגרנות נטפל במגרנות על ידי טיפול מונע או כדורים, אבל בו זמנית נדאג שהדיכוי יהיה חזק מספיק. היא אמרה לי לא לשלול ישר את הסרזט ולהמשיך איתן עוד חודש לראות אם יש כאבים בזמן המחזור או החודש (שאת האמת יש קצת, כשאני שוכבת, או מתעוררת בבוקר זה מורגש) ואם כן, אז להחליף את הגלולות לפמינט. וביקשה ממני לקבוע תור לניורולוגית לעוד חודש ולהגיע אליה עם היומן מגרנות שלי, ולהמשיך עם הכתיבה שלו. (היא היתה בהלם שהיו לי שבועיים מגרנות ללא הפסקה...) גם בקשר למחזור שהגיע עם הגלולות היה לה מה להגיד... ואמרה שלמרות מה שהגניקולוגית אמרה המחזור הזה לא היה אמור להגיע, היה יכול להגיע דימום או דמוי מחזור, אבל לא מחזור חזק... ניראה לי שהרופאת משפחה שלי קצת יותר מבינה באנדו מאשר הגניקולוגית שלי (שגם לא אבחנה אותו, והרופאת משפחה כן!) זהו חוץ מזה אמרה לי שהבדיקות שעשיתי לפני הניתוח היו טובות חלקית ושיש לי כולסטרול גבוה, שיכול להיות שזה הורמונלי ושאני צריכה לעשות בדיקת דם שוב (כעונש על זה שאיחרתי לה היום והייתי הראשונה בטור... אופס, אני צוחקת) ואמרתי לה שאני לא יכולה יותר לראות מחטים אז החלטנו לדחות את העונש ושיהיה לי חופש ממחטים לעוד חודשיים. ועד אז ללכת לתזונטאית להרכיב תפריט ללא כולסטרול. ולניורולוגית כי הרבה זמן לא הייתי אצלה, וכי המשחק הבריאותי שלי הוא אצל הגניקולוגית והניורולוגית...... חבל שלא שאלתי אותה על גניקולוגית אחרת... ואני עוד אמרתי להיא שאומרת שהיא מרגישה בת 80 שאני הולכת לראות את הרופאים רק פעם בשנה
עכשיו באמת צריך להחליף גניקולוגית, כי אין לי כוח אליה ולקריזות שלה...

לדעתי הלא מקצועית אך הניסיונית

גם אצלי מיגרנות ואנדו שלטו בחיים בצורה מעוותת....וקשה. אם לא ניסית פימנט תנסי....אבל זה לא אומר שאת צריכה לחיות עם שתי החולרות ביחד.....תגיעי לסוריאנו לפגישה ותראי לו את כל הנתונים שיש לך ...כולל הבדיקות דם החדשות שתעשי....כמו שאצלי הגענו לגלולה הנכונה שהצליחה להוריד את מינון המיגרנות ואיכותן....ושוב יש איכות חיים תקינה יחסית....אין שום סיבה שאת תצטרכי להתמודד עם שתיהן....במקביל תנסי רפואה אלטרנטיבית למיגרנות.....אולי אצלך זה יעבוד... שיהיה בהצלחה.

kikona126

New member
עד הבדיקות דם

אני אספיק לעבור אצל הניורולוגית ( וגם לראות איך הסרזט משפיעות לבינתיים (והן לא משהו...) ואולי לעבור לפמינט... ואז כבר יהיה לי את כל הנתונים שצריך... מה שכן מתברר שהגלולות עושות לי בעיה שעשו גם לאחותי של הכולסטרול, ואצלה הפסיקו אותן (אבל לה אין אנדו) ככה שכרגע גם מנסים לשלב תזונה (יותר) נכונה כדי להוריד את הכולסטרול. הקיצור, נכנסה בי חזק הרופאת משפחה אתמול... בכל מקרה אני אחזור לבדיקה אצל סוריאנו לאחר כל הבדיקות. לא כל כך אוהבת את האלטרנטיבית...

בועת sabon

New member
כל הכבוד לרופאת משפחה

לפחות מישהו נכנס בך כמו שצריך
התגעגעתי אלייך מקסימה
מקווה שאת מרגישה טוב יותר. אני הייתי על פמינט יותר משנה. לי הן היו טובות, לא היו לי תופעות לוואי איתן ויכולתי לקחת אותן רצוף. לא רוצה לפתוח פה ל
אבל הן היו דיכוי לא רע בכלל ועד היום, 3 שנים אחרי הלפר' ו-9 חודשים ללא דיכוי אני ללא מוקדים. למרות זאת אני חייבת לציין שמאז שהפסקתי את הגלולות ה
קצת יותר קלה לי. תרגישי טוב ורק בשורות טובות

בועת sabon

New member
אני מנסה להיכנס להריון

ועומדת להתחיל טיפול פוריות. יש לי לא מעט צרות במערכת אבל ב US האחרון לא ראו מוקדים אז כרגע הוחלט לא לתת דיכוי אלא להתחיל IVF. זאת הסיבה, אחרת לא הייתי חושבת להסתובב לי ככה "כאחד האדם"

kikona126

New member
../images/Emo24.gif

נכנסה בי יותר מידי... ואני באתי אליה רק בשביל הדוח מגרנות והיא כבר עשתה לי כאסח! אני מרגישה טוב. באמת! יש פה ושם כאבים אבל נסבלים, לא חזקים ולא מפריעים לי לשגרה, ואני מחזקת את השרירים באזור לאט לאט... באמת חושבת על הפמינט, יום חמישי יש לי פגישה עם ה
הגניקולוגית שלי, וניראה לי שזאת תהיה הפגישה האחרונה אצלה (למרות שבפעם האחרונה היא היתה נחמדה והכל לי אין סבלנות אליה ולקריזות ולמצבי רוח שלה ולדו פרצופיות...) צריכה למצוא לי גניקולוגית כמו הרופאת משפחה... יש המלצות? של מכבי

בועת sabon

New member
אולי מישהו היה צריך להיכנס בך ../images/Emo13.gif

לפחות עכשו תטפלי בכל מה שצריך. אני שמחה שאת מרגישה טוב אבל קחי לך את הזמן שאת צריכה
, לאט לאט... לגבי
שהיא
אני בעד לנטוש בלי סנטימנטים. אני לא זוכרת באיזה איזור את גרה. אני הולכת לגניקולוג (מכבי) באיזור הקריות. הוא מקסים ורופא מצויין. שמו ד"ר סטולרו. אם תרצי אשלח לך במסר פרטים. תרגישי טוב יקירה.

kikona126

New member
עד הקריות?

אני גרה בתל אביב.... אל תדאגי. אני אסתדר... דרך אגב יש לי עבודה חדשה!!!!

דר אילן זין במדיקל סנטר הרצליה

הוא אבחן אותי לפני שנים עוד הרבה לפני שהיה מקובל וידוע. והוא איש מקסים.

kikona126

New member
בטוחה שזה השם משפחה שלו?

תודה אני הולכת לבדוק ימי קבלה שלו

kikona126

New member
אם אני אלך אליו אני אספר לו...

רק בגלל שאני לא אפסיק לחשוב על זה...

למעלה