התיעצות

kikona126

New member
לא יודעת...

קיבלתי איתן מחזור איך שהתחלתי אותן... ומחזור מלא לא סתם דימום. ההתכווצויות בבטן שהיו לי עברו אחרי המחזור הזה, אבל יש לי פה ושם כאבים שבאים והולכים בגב... הכאבים האלו עברו אחרי הניתוח וחזרו שוב לפני שסיימתי את החבילה האחרונה של הגלולות (את המינס) הרופאת משפחה אומרת שזה בגלל שהגלולות לא חזקות מספיק. אבל מצד שני 4 ימים לסיום החבילה ועדיין אין כאבי מחזור... בכל מקרה יש לי תור אצל הגניקולוגית, אז נדבר איתה גם על זה... זה רק חודש ראשון אני אתן להן צ'אנס עוד חודש ואם לא אני אחליף.... מה איתך? מה חדש? מה החלטת בסוף?

kikona126

New member
מה שכן

אני מרגישה פחות מגרנות עם הסרזט, אבל הרופאת משפחה שעברה על הדוח מגרנות שלי אמרה שאין הטבה...

gui1

New member
ביום שלישי יש לי תור לדר גולדשמיט

הוא גם מנתח באסותא רמת החייל [ אני לא מהמעריצות של סוריאנו למרות שהוא ניתח אותי פעם קודמת ] נראה מה יהיה אם הוא ימליץ על הניתוח , איפה ? בנתיים אני על לוקרין וזה ממש טוב אני אשאל אותי גם על סרזט , אני רוצה לנסות רק אלה ללא אסטרוגן יש את כאבי האגן האחורי ונראה מה הוא אורמ עליהם מה הייתה חומרת האנדו שלך לפי דוח הניתוח ? והאם את בדרך להריון ?

kikona126

New member
חומרת האנדו

היתה 2. וחוץ מציסטה לא הוציאו כלום (רק הפרידו הדבקויות וניקו מוקדים שהיו) לא שידוע לי שאני בדרך להריון... ניראה אולי נמצא מישהו ואז גם אני אכנס למירוץ הזה... ובעברית מובנת יותר, לא אני לא נשואה, וללא זוגיות כרגע
את הניתוח עשיתי בגלל כאבים כרוניים וציסטה ששיחקה בי...

gui1

New member
עידכון

נכנסתי והוא שאל גיל מצב אישי ואם עברתי ניתוחים אמרתי לו שכן והוצאתי את סיכום ניתוח לפרסקופיה לפני 5 שנים הוא קרא ואמר אני לא גובה כספ על הפגישה היום יש לך אנדו מצב מתקדם הכי טוב לעבור בבית חולים כי יכול להיות שיהיו מעורבים עוד מחלקות ובאסותא זה בעייתי אל דאגה בתל נשומר יש צוות מקצועי בהצצלחה זה אומר הכל עליו וכל מילה נוספת מיותרת הייתי אולי 5 ד

למעלה