התיעצות לגבי WOW NET: האם

Y. Welis

New member
מנסיון עם לקוח שנרשם לשירות דומה

עם 'אינטרנט זהב' - הנתב האלחוטי היה מפירמה לא ידועה והשתבש אחרי כמה חודשים; טווח הקליטה היה מוגבל מאד (הוא למעשה *תמיד* מוגבל לכמה מטרים, עם עיקול אחד לכל היותר) והתמיכה - רק אחרי חצי שעה של שיחה והגעה לבנאדם הנכון.

hazelnut

New member
תודה רבה, יובל. הספק שלי אכן

אינטרנט זהב, ומי שאמור להפוך את הרשת לאלחוטית (אם תיפול החלטה בכיוון זה) זה בזק (WOW NET). אז, אתה אומר שזה רק בעיות?

Y. Welis

New member
אם זו החבילה של אינטרנט זהב

אז האחריות כולה שלהם - הבנתי שהם מספקים ומתקינים הכל.

hazelnut

New member
תודה רבה ST../images/Emo140.gif עוד מתלבטת אם

ואיך להתקין...

tafustafus

New member
זו בהחלט יכולה להיות בעיה

כשרוכשים חבילה מחברה כזאת, מקבלים הציוד שהחברה מחליטה לדחוף ללקוחותיה באותו רגע, שאינו בהכרח הציוד הטוב או המתאים ביותר. כאשר רוכשים את הציוד לבד, אפשר לבחון את מאפייניו, לקרוא ביקורות ולבחור את מה שבאמת מתאים לצרכים ולתנאים הפרטיים.

tafustafus

New member
../images/Emo207.gif מקלדות רב לשוניות

האם מישהו מכם נתקל במקלדות שמסומנות בהן אותיות ביותר משלושה מערכי אלפביתים? אני מאוד רוצה מקלדת שיש בה כל הסימנים לעברית, לרוסית, ולפחות לאותיות עם הסימנים המיוחדים שיש בצרפתית ובגרמנית, אם לא אקסנטים אחרים (למשל לספרדית, שטרם למדתיה, אך יום יבוא). בינתיים מצאתי רק אנגלית/עברית/רוסית. אפשר כמובן להסתדר גם כך, אבל אני תוהה אם אתם יודעים במקרה על מקום שאפשר למצוא בו מקלדות מיוחדות כאלה.

Milochka1

New member
ראיתי מקלדת עברית/רוסית/אנגלית/ערבי

והאמת היא, אם אינך מדפיס בשיטה עוורת - מאוד קשה לעבוד איתה, מאוד מבלבל. בכל מקרה, אני בטוחה שברוב חנויות המחשבים ניתן להזמין מקלדות עם כל שפה שתרצה.

ST

New member
הייתי ממליצה

על זה: |הלינקhttp://www.artlebedev.com/portfolio/optimus/|סלינק| אבל אין לי מושג אם זה אמיתי...

tafustafus

New member
תודה. גם אם זה מוצר מסחרי

הוא לא מיועד לאנשים פשוטים כמוני...

Y. Welis

New member
וואו. כל מקש = מסך זעיר

זה רעיון. לא חשבתי שהגיעו למיזעור כזה - אבל סביר שכן. לעומת זאת המחיר...

hazelnut

New member
בכלל לא פנוי לטרמפים: אני מתכוונת

לרשת אל-חוטית שבה לא רואים שום חוט, ושום חוט לא מפריע (נתב וכל זה כבר יש לי וזה כבר מותקן). האם למישהו יש רשת אל-חוטית בביתו, ומה ניסיונותיו? רב-תודות מראש

tafustafus

New member
כיום מחברים נתב ל"מודם" המחובר לקיר

ובזה כמעט מסתיימת ההתקנה. מקסימום עוד הגדרה שתיים (כדאי בעיקר להגדיר הגדרות אבטחה, במיוחד אם יש לך שכנים; ההוראות המצורפות ל-router יסבירו לך כיצד). הנ"ל לא מתייחס כמובן לרשת wow net אלא לשימוש ב-router רגיל, מן הסוג שקונים לבד בחנויות מחשבים.

למעלה