התיעצות לגבי WOW NET: האם

hazelnut

New member
התיעצות לגבי WOW NET: האם

לימשהו יש? האם כדאי? מה ניסיונותיכם בנושא? מה לגבי 2 מחשבים בבית, בחדרים שונים? רב-תודות על תשובותיכם

Y. Welis

New member
את מדברת על האלחוטית?

אם כן, כדאי מאוד להשוות את מחיר הדיל כולו (=כל התשלומים והתוספות לחשבון החודשי) לעומת המחיר של נתב אלחוטי, כרטיסים אלחוטיים וטכנאי שיתקין את כולם.

hazelnut

New member
../images/Emo56.gifהנה התוכנית ש"בזק" מציע:

1. נתב אלחוטי - 9.90 ש"ח לחודש במשך שנתיים (230 ש"ח) 2. 2 מתאמים אלחוטיים - כ"א 4.90 ש"ח לחודש במשך שנתיים (117 ש"ח X 2 = 234 ש"ח) 3. תמיכה טכנית (לא חובה) - 7 ש"ח לחודש עם התחייבות לשנתיים (168 ש"ח) 4. התקנה על ידי טכנאי של בזק 199 ש"ח (הפקידה של בזק אומרת שזה מיותר, שאני יכולה להתקין לבד [היא לא יודעת עם מי היא מדברת
] תוך "הדרכה" צמודה מבזק (טוב, יובל, כבר הזהרת לגבי ההדרכה שלהם). אז, מה הכרעת הדין? משאל, משאל: כדאי? לא כדאי?
והערה חשובה מאד: לי חיוני להיפטר מכל החוטים האלה, עקב שלל סיבות שהשתיקה יפה להן

tafustafus

New member
נראה שהם עושים רווח גדול מאוד

מחרדת הטכנולוגיה של לקוחות תמימים, אפילו אם הציוד שהם מוכרים הוא מאיכות טובה (אבל לפי המסופר, יתכן מאוד שהם משתמשים בציוד זול ולא איכותי כלל).

tafustafus

New member
בערך באותו המחיר פחות מחיר ההתקנה

והתמיכה את יכולה לסדר רשת בעצמך.

ST

New member
../images/Emo45.gif

ממש חבל על הכסף... הייזל, תזכרי, אני תמיד אשמח לבוא לעזור (או בטלפון).

Y. Welis

New member
סה"כ כולל = 831 ש"ח

והתמיכה הטכנית היא בהחלט חובה כאן, לפי מה שציינת. חבילה מקבילה מחנות כמו KSP - כרטיס אלחוטי - 130 (שניים = 260); נתב אלחוטי - 335 עד 360; התקנה - נאמר עד 200 ש"ח. סה"כ - 795. ההבדל במחיר מועט, אבל היתרון הוא באחריות ובשיחרור מהתחייבות.

hazelnut

New member
אז, יובל, אתה *כן* ממליץ שארשם ל-

WOW NET? אני כבר לא בטוחה שהבנתי אותך נכון
רב-תודות על תשובותיך המועילות!

Y. Welis

New member
מלבד המחיר והאחריות, השיקול

הוא של זמן: במקרה שראיתי של אינטרנט זהב, הנתב היה סגור לשינויים, כך שטכנאי פרטי לא היה יכול לתקן את ההגדרות שלו, והלקוח היה חייב לחכות יום או יומיים לטכנאי של אינטרנט זהב (אולי במקרה שלך זה יהיה 'בזק').

Y. Welis

New member
אם הזמינות חשובה - אז כן

אני כמובן מוטה מעצם המקצוע שלי, אבל בשיטה הזו את לא כבולה לתמיכה של בזק וכך יכולה לבחור ממגוון רחב של פתרונות.

tafustafus

New member
יש לפחות טעות אחת בחישוב

אין צורך להביא בחשבון את מחיר ההתקנה, מפני שהיא פשוטה מאוד גם לבלתי-טכנאים. בשונה ממבקרים שונים בפורום שחייבים שירשמו להם
איך אומרים אני אוהב אותך בכל השפות
!!!!!!1, להייזל יש יתרון חשוב: היא יודעת קרוא ומסוגלת להבין מה היא קוראת, כך שהיא תסתדר די בקלות עם ההוראות המצורפות לחלקים. שנית, אם בין מחשביה יש מחשבים ניידים מן השנים האחרונות, יתכן שאין צורך בכרטיסים אלחוטיים עבורם. שלישית, לפעמים אפשר לקנות את החלקים בהרבה פחות, בכל מיני מבצעים. לדעתי, אי התלות והשליטה על מה קונים הם יתרון חשוב שלא קיים כאשר סומכים על בזק.

Y. Welis

New member
השאלה מה רמת החשש

והחשש מהלא ידוע עשוי להיות מרתיע מאוד, מנסיון אישי. מעבר לכך טכנולוגיה חדשה מביאה עימה בעיות חדשות, וגם כאן הנסיון הנצבר עם הזמן הוא האמצעי היעיל. השאלה היא אם יש נכונות להתמודד עם החומר.

hazelnut

New member
נכונות יש בשפע../images/Emo6.gif הבעיה? כל מה

שידיי רק נוגעות בו, מיד מתפורר, פשוטו כמשמעו
הבנת את הפרינציפ? בתנאים כאלה, עדיף לקחת את החבילה של בזק, וחסל סדר התלבטויות?
רב-תודות על תשובותיך!

hazelnut

New member
../images/Emo6.gif טוב שמישהו מעריך את כישוריי

הטכניים. אבל, ברצינות, איך אסביר את זה בעדינות, בהשאלה כמובן((-;) - נו, נכון שאני יודעת איך אומרים "אני אוהב אותך בכל השפות !!!!!!1", אבל באופן מעשי, אני אפס
כנ"ל לגבי דברים טכניים - ושים לב, הדוגמה למעלה רק בהשאלה כמובן
אז, מה ההכרעה?

tafustafus

New member
יובל צודק, אנו לא יכולים להעריך

את רמת החרדה שלך, רק להזכיר שמן הבחינה הטכנית, הדבר באמת פשוט. לאור מה שכתב יובל על הסגירה של הנתב, נראה לי שכדאי לרכוש את הציוד לבד ע"פ עצת אנשים שמתמצאים במקום לקחת מה שנשאר לבזק במחסן באותו יום, ולנסות להתקין לבד, ואם את נקלת בבעיות, את יכולה להעזר בטכנאי שפשוט יעשה את העבודה בלי לסבך אותך בשום התחייבויות ארוכות טווח. כפי שחוּשב לעיל, אפילו אם תעזרי בטכנאי, לא תשלמי יותר מאשר לבזק, אבל לפחות תהיה לך שליטה על מה שיותקן לך.

tafustafus

New member
אני לא רוצה להטעות, ולכן

אקדים disclaimer: אני כלל לא בטוח שאני יודע מה זה wow net, כמה זה עולה וכו'. Having said that, כלל לא אתפלא אם זה אינו אלא מהלך מכירתי שגרתי של חברה שמנסה להגדיל את רווחיה על ידי דחיפה ללקוחות דברים שהם לא צריכים. רשתות ביתיות הן דבר כה פשוט להתקנה בימינו, שאפילו משתמשים חסרי כל מיומנות טכנית יכולים להסתדר איתן בקלות. במחיר מעט מאות שקלים תוכלי לקנות את כל הציוד הנדרש (נתב וכרטיסי רשת; וסביר מאוד להניח שהאחרונים כבר ממילא נמצאים בתוך מחשבייך) שישרת אותך לפחות למשך כמה שנים. אין שום סיבה להענות לתכסיסי מכירה המציגים דבר פשוט כמו רשת ביתית כמשהו שמצריך את שירותיה של חברת בזק.

ST

New member
מצטרפת לדעה הזו,

צריך לבדוק טוב, אם כי לא בהכרח שזה רע (אם זה אומר שיש גם שירות בחינם של בזק, זה יכול להיות דיל משתלם). אם לא, אני יכולה לעזור לך להתקין לבד.

למעלה