התייעצות

לא, 3-4 שעות בלילה זה לא בשבילי...

אני נהיית שונאת אדם ככה. ובהתחשב בתחום המחקר שלי, זה פחות מומלץ.
בדיוק בשביל דברים כאלה יש פופים בחדר האתנחתא בספרייה.
&nbsp
אבל לא ידעתי שאתה עצמאי. אני זוכרת איך היית פעם סטודנט צעיר למשפטים, כמו כולנו. איך שאנחנו מזדקנים...

Drunk Bullet

New member
כיף להיות עצמאי..

חוץ מזה שכל חודשיים צריך לרשום צ'קים למס הכנסה ומע"מ ולאבד באיזור 10K ש"ח..

שמחה לשמוע שכיף לך

ואם 10K זה מה שאתה מאבד בכל חודש, אז מצבך טוב.
&nbsp
בוא לאקדמיה. כאן מרוויחים כל כך מעט (לפחות בשלב הזה של הקריירה) שלא צריך לשלם מס הכנסה בכלל...

Drunk Bullet

New member
זה 10-12K לחודשיים (מס הכנסה ומע"מ דו חודשי)

ביטוח לאומי של עצמאיים זה גם המון בחודש ואח"כ כל ההוצאות הרגילות (שכ"ד, אוכל, נסיעות..).
&nbsp
היה משתלם להתמחות בסנגוריה, התחלתי לקבל עבודה לפני שנה כמעט מיד עם פתיחת עוסק מורשה.
מצד שני, אני עדיין מעדיף להיות שכיר. מדרגות המס ההתחלתיות רחבות מדי ולא מתמרצות עצמאיים מתחילים.

עדכון

קודם כל תודה רבה לכולם על התשובות רק עכשיו ראיתי אותן (מילואים וכאלה...)

א. אני אכן לומד באוניברסיטה
ב. לאחר ערעור העלו לי את הציון ל 83. סטודנטית עייפה מדי האם תשובתך תשתנה ?

שוב, תודה.

lennonmacca

New member
מצטרף לשאלה

הלחצתם אותי פה,הציון הסופי שלי בחוזים 84 (למרות שאני לא מאמין שיתנו לעשות קורס חוזר) וממוצע שלי קרוב מאוד ל90 האם כדאי להתחנן במזכירות שלפנים משירות הדין יאשרו לחזור על הקורס. אני לומד בבר אילן.

Infinity222

New member
אתה צוחק?!

יש לך ממוצע של 90 מבר אילן....אלא אם כן אתה שואף לעליון אני לא רואה סיבה ש"סטודנט מן הישוב" יעז לעשות מועד ב. ראשית, כמה זה כבר ישפיע לך על הממוצה? אז נגיד זה יעלה ל-91, האם יש הבדל? לא. שנית, גם ציון של 84 בקורס מהותי כמו חוזים הוא סביר ביותר, אם הייתה מקבל 78 אז ניחה, הייתי אומר תיגש למועד ב, אבל לא רק שהוצאת ציון לא רע אלא גם הממוצע הכללי שלך מעולה ממקום נחשב יחסית. במקומךהייתי פשוט צובר כוחות להמשך...

lol65

New member
ממש ממש לא

אין לך כבר אופציה למועד ב'?
בכל אופן, גם אם היה בא המשיח, לא היו נותנים לך לעשות קורס חוזר אם לא נכשלת בו.
נא להרגע!
84 (או 83) זה לא ציון גרוע. זה מעל הממוצע. בעיקר אם יש לכם ממוצעים גבוהים בסה"כ. חוזים זה קורס חשוב, אבל זימון להתמחות לא קם ונופל על ציון אחד. פשוט תיהיו מוכנים להסביר את הציון הזה ולשלוט בחומר בחוזים לראיונות.
הכל יהיה בסדר, בלי לחץ

למעלה