התייעצות בנוגע ללפ-טופ

עירני22

New member
התייעצות בנוגע ללפ-טופ

מבקש עזרתכם ,שתסייעו לי בהמלצות על מחשב נייד: תקציב-עד 5000 שח, לצרכי לימודים,סיכומי הרצאות,אקרובט רידר,אופיס. מסך 13.3 -15.6 , משקל קטן עד 2.2 קילוגרם,לכל היותר ועדיף פחות. זמן סוללה 4 שעות ועדיף יותר,או לחילופין אפשרות להוסיף סוללה . תודה רבה!

silverhawk

New member
הייתי מוותר על מסך 15'

המשקל בד"כ עולה באופן די משמעותי, ואין בו באמת צורך לטעמי. מסך 14' מהווה את האיזון האידיאלי בעיניי בין משקל לגודל (מאחר ובד"כ ישנה קפיצת מחירים בין 14' קל לבין 13' קל). 2.2 ק"ג זו דרישה קצת בעייתית, מאחר והיא מעלה את המחיר באופן די משמעותי. אם תתפשר על כ-2.6 ק"ג, תוכל למצוא עסקה טובה. ראוי לציין שהדברים הללו היו נכונים לפני כשנתיים, אולם למיטב ידיעתי הנתונים לא השתנו משמעותית מאז. טיפ קטן, נסה לארגן רכישה קבוצתית עם עוד כמה חבר'ה לקראת פתיחת שנה"ל. כך אני עשיתי והשגתי הנחה נאה.

עירני22

New member
טיפ מעניין-אולם,

המחשב הנייד נועד לאחותי שקצת קשה לה להסתובב עם מחשב נייד מהאוטובוס עד לחדרי ההרצאות במישפטים,ולכן ביקשה שהמישקל כמה שיותר קל.השקדנית נירשמה לימים ארוכים בוקר עד ערב , ואם גם תירצה קצת לטייל באוניברסיטה בשעה שבין ההרצאות הנייד יקשה על הגב. ותודה גם על הטיפ , ובינתיים אנו מתלבטים איזה מחשב נייד לרכוש.

sacrament

New member
יש בטאגליינס שרשור ענקי בנושא עם המון עצות

והמלצות אם אחרי זה יהיו עוד שאלות- בכיף אני אישית ממליצה על המחשבים הקטנים- 10-12 אינץ', שהם מאוד קלים, יש להם מקלדת מלאה, מסך חסכוני ובטריה עמידה להמון שעות. לי יש ASUS חמוד של 10.1", שהייתי מרוצה מאוד ממנו בזמן הלימודים...

עירני22

New member
היא מתקשהלהקליד ב:12 אינץ

ולכן נאלצתי להתחיל מה-13 אינץ. אני מקווה שישנן הרבה חברות שכבר יש להן 13 אינץ שאינו כבד במיוחד. ותודה על הקישור לטגליינס ממנו למדתי המון ,אלא שאין לי איזה דגם מועדף לרכוש=אולי דל ווסטרו 13xx כלשהו?

sacrament

New member
חחח...גם אני התקשיתי (-:

אני מקלידה עיוור ולעבור מקלדת גרם לי להאט מאוד אבל אחרי יומיים חזרתי לעצמי בכל מקרה, דל ווסטרו 1310 היה הבחירה השניה שלי מבחינת איזון בין משקל למחיר. בכל מקרה, כל מה שאתם לא קונים- ללכת פיזית לחנות ולהיות איתו קצת לפני הרכישה.

silverhawk

New member
אם המשקל הוא הפקטור הקריטי,

אין מה לדבר על 15'. גם ה-14' הם לא קלים במיוחד, אם כי בהחלט ניתן להסתדר. שימו לב שיש גם מסכים של 12' ואאל"ט אפילו של 8'. המשקל, מובן מאליו, קטן בהתאם. יחד עם זאת, מומלץ ללכת לחנות ולהתנסות בהם בפועל - לא לכולם הם נוחים.

עירני22

New member
בחנות היא התנסתה ב-13 אינץ,

ואילו את ה12 אינץ היא לא מצאה לה למתאים.

YESbar

New member
DELL. אין מחשבים ניידים קלים כיום.

הכי חשוב שזמן הסוללה יהיה ארוך, כי לא תמיד יש שקעים זמינים (בדרך כלל כולם תפוסים).

YESbar

New member
אגב, אופיס יקר, אפשר להתקין אופן אופיס

(בחינם). בהצלחה לך בלימודים.

עירני22

New member
השוואה

היא גם מצאה אייסר 3810 ובהצעה ניכללה מערכת הפעלה. אלו מהשתיים עדיפה? ישנן גם עוד הצעות טובות? בתודה להתייחסות.

Anabol

New member
Acer חברה פחחות נחשבת במחשבים ניידים

דל וHP נחשבות לרמה הכי גבוהה (נדלג על אפל לצורך העניין). ממה שאני רואה לגבי הדגם שציינת, הוא רק יותר קל. אבל יש הבדול של 2-3 שנות אחריות וזה המון. זה מטה את הכף לגמרי. מה גם שאתה יודע שאתה קונה מחברה איכותית יותר.

flutter girl

New member
../images/Emo45.gifלא שמעתי דברים טובים על Acer

והאמת שגם שמעתי דברים לא נעימים במיוחד על HP, אבל פחות. מעבר לכך, אני משתמשת בDell כבר כמה שנים (היה לי לפטופ גם לפני תחילת הלימודים, החלפתי באמצע כי קיבלתי חדש וה"ישן" נתרם לאחותי) ואין לי תלונות.

flutter girl

New member
**שני הלפטופים היו של Dell

אחד 15", כבד אבל איכותי. הנוכחי 14", איכות הסאונד בו קצת פחות טובה וזו התלונה היחידה שיש לי עליו.

flutter girl

New member
סורי אבל

הדגמים שלי עלו 6000-7000 ש"ח, ככה שזה לא היה נראה לי רלוונטי. בכ"א תאמין לי - הם לא מפשלים, צריך פשוט למצוא מחשב שמתאים לדרישות שלך.

ynana1

New member
עזוב אותך שטויות, תעשה מה שאני עשיתי

אם אתה צריך לפ-טופ רק בשביל הלימודים בלבד אז תחפש ביד-2 ותקנה אחד במחיר של 600-700 שקלים. חבל לבזבז כל כך הרבה כסף על מחשב נייד חדש.

למעלה