התחרות החדשה עלתה!!

yaki123

New member
יאואואאי../images/Emo99.gif../images/Emo13.gif..נמרוד יש לי כמה שאלות>

1.רק מקום ראשון זוכה
2.התחרות שבועיים
..פיי הרבה.. אבל עד איזה שעה בידיוק ב21.11
וואיי אני רואה כמה שהתחרות הזאת הולכת להיות קשה..

Nimrod H

New member
מרום ראשון זוכה בסופ"ש

שני שלישי בדיסק און קי, בינתיים מסתמן שנקבל גם מנויים לכפיות למקומות 1-5. דיווחים בהמשך, לכשיהיו.

מאיה28ח

New member
למה קשה...כל אחד יכניס צילום שלו מאירוע-שאלה

זה תופס??? או חייב להראות כאילו מתארגנים??? כי ראיתי שאישרו תמונה של מישהי סתם ככה מול המצלמה...

yaki123

New member
גם אני רציתי מאירוע,אבל../images/Emo27.gif

אני חושב שכל העניין של התחרות זה דייט אז כאילו צריך להראות התארגנות לדייט, והתמונה אושרה כי היא "לפני יציאה לדייט" מאירוע עצמו זה לא נקרא דייט ואני חושב שלא ייאשרו את זה..
לילטוב..

ת י א ה

New member
האם גם הפעם תאושרנה תמונות שלא שייכות

לנושא התחרות? יש שם תמונה "אני אחרי יום הצבע", ובלי לפגוע, זו לא בדיוק תמונה טיפוסית של התארגנות לדייט.

איי איייי חחחח

אז יעלו תמונות לא קשורות ביג דיללל... למה...זכתה תמונה לא קשורה???לא...נו אז מה הלחץ....שיאשר מה בראש שלו. חלאס עם הביקורת מאמי,זה כבר נאמר פה..

Tali1912

New member
התחרות הזאת פסולה

מכיוון שהתקנון של תחרות בתפוז קובע שעובדי תפוז לא משתתפים בתחרויות בתפוז ובכל זאת אושרה תמונה בידי מנהל האלבומים בתפוז וכמובן זה יותר מעשה חריג מתמונה טיפוסית של מסיכת פנים. יש פה הפרה של התקנון. יענו אם התמונה זוכה בפרס הראשון נגיד,כבחירת הגולשים לפי הדירוג שהביא את התמונה למקום הראשון הפרס נשאר כמובן אצל תפוז בכל מקרה. סעיפים מהתקנון "1.2 המשחק פתוח לכל הגולשים באשר הם למעט עובדי "תפוז אנשים". 1.5 בכל מקרה של סתירה ו/או אי התאמה בין התקנון לבין כל פרסום אחר, מכל סוג ומין, יגברו הוראות תקנון זה והן אשר תקבענה. המודעות והפרסומים השונים הם נוחות המשתתפים בלבד. 1.6 השתתפות במשחק מהווה הסכמה לתקנון. 2.2 גולש מתחייב לפרסם אך ורק תמונות העונות על כללי המשחק אתם קולטים? המטרה בתחרויות האלה שתפוז רוצה השתתפות של גולשים באתר תפוז ולכן כמו כל תחרות העובדים "הגיונית" לא משתתפים בתחרויות מין הסתם.

just dana

New member
שורה תחתונה-משתתפים להנאה..התחרות לא מחייבת

אף אחד....פסול לא פסול בלי חרטות..

Tali1912

New member
חחחחחחחחחחח בדיחה עאלללק

התחרות לא אמינה, אשכרה משהו מסריח בתחרות הזאת. לא שמתי פה את צילומי המסך אבל כמו שמוחקים תמונות של גולשים שהעלו בעיבוד פוטושופ בתחרויות קודמות או רימו בדירוג לא נכון כך זה לגבי התמונה הזאת צריכה להימחק . ושאלה אם כמו שאת אומרת התחרות היא "הנאה" בשביל מה מחייבים אותך לקרוא את תקנון ולהסכים איתו ולסמן V כי אם לא זה לא תקף. עובדה שמנהל הפורום הזה לא עונה למסרים ולא מגיב כאן בפורום כי הוא יודע שיש פה משהו לא כשר. תחרות כמו בתחרות חייבת להיות עם הגינות ואמינות של פורטל שמחשיב את עצמו.

just dana

New member
אם זו בדיחה אז תמשיכי לצחוק..אני שמחה שאני

מצחיקה.. ובטח שיחתימו על תקנון..ראי דוגמא את עצמך.. תמיד יש ויהיו תלונות.. תפוז מציעה לך להשתתף בתחרות..ולזכות בפרס....למה לחפש בעיות?

לא היתי קוראת לזה בדיחה אבל שיהיה.....

את לא רוצה אל תשתתפי..לא הכריחו אותך...ומנהל הפורום כן מגיב פה...הוא עובד תפוז אז כשהוא בעבודה הוא נכנס לפה.... תפסיקי לחפש מי לא בסדר...

פגעסוס

Well-known member
היי טלי,

באופן די קבוע אני מעלה תמונות בתחילת התחרויות באלבומים על מנת לעודד אנשים להוסיף תמונות (אנשים נוטים יותר להשתתף כאשר יש כבר משתתפים). בד"כ מנהל האלבומים מוחק את התמונות אחרי שנוצרת מסה של משתתפים, כנראה שהפעם הוא שכח או לא הבחין שמדובר בתמונה שלי. בכל מקרה, לזכות אינני יכול, זה כתוב בתקנון. מאחר והצבעה לגולש אחד אינה פוגמת בהצבעה לגולש אחר, הרי שלא נגרם כל נזק. אם עדיין יש לך השגות בנושא, אני אשמח לדבר איתך על כך במסנג'ר, רק תתחברי

Tali1912

New member
פגע סוס

הדהמת אותי ואני מניחה שזה היה ברור לך מההתחלה. בקיצור הבנת שלא אהבתי את זה ביחוד ממנהל שאני מחשיבה אותו ותופסת ממנו הכי לויאלי למערכת תפוז ו............... לקחתי בחשבון כשאעלה את הנושא שאני יודעת במי מדובר זה יהיה חריג אבל........ כמו שמצופה ממני להסכים/לאשר את התקנון אני מצפה שהתקנון יהיה הוגן כלפיי או כלפי מי שמשתתף בתחרויות. אם יש לי השגות....... אולי אחת................ אני חושבת שתחרות צריך לתת לה לרוץ מעצמה בלי תמריצים כאילו "מהצד"

פגעסוס

Well-known member
אני מקווה שנחה דעתך :)

לא זכיתי, ולא אזכה באף תחרות מטעם תפוז (והיו לא מעט שהייתי שמח להשתתף בהן כגולש מן המניין). יכול להיות שזה היה נראה יותר טוב אם התחרות היתה רצה מעצמה, וייתכן מאוד שהיא היתה מקבלת את אותה כמות של צילומים. אבל כמו שברחבת הריקודים אנשים מחכים לאדם הראשון שיעז לרקוד, כך גם בתחרויות רבות. לא בכולם, אך ברבות מהן. בכל מקרה, אני יכול להבטיח לך שלמיטב ידיעתי נמרוד לוקח את התחרויות מאוד ברצינות ושהתקנון הוגן ונשמר עד הפסיק האחרון. אני מקווה שזה מניח את דעתך

למעלה