אהה..ממ אוקיי.... טוב אז יש לי תגייה "נינט"
Y yaki123 New member 11/11/07 #57 אהה..ממ אוקיי..../images/Emo13.gif.. טוב אז יש לי תגייה../images/Emo2.gif "נינט"
פ פרה של שוקולד New member 11/11/07 #64 לא יודעת..אני רואה שם אחת עם דירוגים מי שישמע חח כן גם דנה..אבל זה נראה פחות או יותר אמין התגובות... חח בקטנה...
לא יודעת..אני רואה שם אחת עם דירוגים מי שישמע חח כן גם דנה..אבל זה נראה פחות או יותר אמין התגובות... חח בקטנה...
J just dana New member 11/11/07 #66 חמודה רק היום עלתה התמונה..אמין לא אמין אלו התגובות...לא נחמד מצידך בכלללללל
פ פרה של שוקולד New member 11/11/07 #72 ../images/Emo2.gif אמרתי פחות או יותר כן אמין... לא היתה לי בעיה איתם בכלל( זה היה נשמע ככה?) בכל מקרה לא התכוונתי לפגוע או משו......קבלי את התנצלות אם נפגעת והתמונה יפה(את זה כבר אמרתי=]) (וכן כולם העלו היום את התמונות חוץ מ-3)
../images/Emo2.gif אמרתי פחות או יותר כן אמין... לא היתה לי בעיה איתם בכלל( זה היה נשמע ככה?) בכל מקרה לא התכוונתי לפגוע או משו......קבלי את התנצלות אם נפגעת והתמונה יפה(את זה כבר אמרתי=]) (וכן כולם העלו היום את התמונות חוץ מ-3)
Y yaki123 New member 11/11/07 #70 אני בטוח שנמרוד בסוף יוציא את הרמאים../images/Emo45.gif../images/Emo13.gif מי שמרמה בסוף ייצא מהתחרות,אני סומך על נמרוד שהוא בודק פרטים כאלה.. לא נמרוד
אני בטוח שנמרוד בסוף יוציא את הרמאים../images/Emo45.gif../images/Emo13.gif מי שמרמה בסוף ייצא מהתחרות,אני סומך על נמרוד שהוא בודק פרטים כאלה.. לא נמרוד
פ פרה של שוקולד New member 11/11/07 #76 בעקרון.... שלחתי חברים שלי להשתתף גם בתחרות...פרסמתי לכולם!!!!!!!! ואם הם מדרגים לי זאת רמאות??אני לא חושבת.... זה לא שהם או אני מצביעים ממלא ניקים..... לגיטימי לגמריי
בעקרון.... שלחתי חברים שלי להשתתף גם בתחרות...פרסמתי לכולם!!!!!!!! ואם הם מדרגים לי זאת רמאות??אני לא חושבת.... זה לא שהם או אני מצביעים ממלא ניקים..... לגיטימי לגמריי