התחרות החדשה עלתה!!

Tali1912

New member
כן

לדעתי היה נראה הרבה יותר טוב אם התחרות היתה רצה לבד ותאמין לי אני בטוחה שכמות הצילומים גם היתה נראית באותה כמות לפי נושא התחרות ככה אני חושבת. לגבי רחבת הריקודים אממממ לא יודעת כי כשמופיעה תחרות חדשה אני בודקת אותה ואם מתאים לי אני משתדלת "לדחוף את התמונה לתחרות" אני לא מחכה שידחפו אותי או ידרבנו אותי,להצטרף לרחבת התחרות. לגבי ניקוד התמונות על הבאבבב אלללה. זה מניח את דעתי מה שכתבת למרות שאתה יודע שלפעמים יש לי
קצר/ארוך.

Nimrod H

New member
שוב שלום טלי

מנהל הפורום הזה עובד 5 ימים בשבוע ושעות העבודה הן בין 9.00 בבוקר ל 18.00 בערב, לשירותך בכל עניין. זה שגולש מסוים, עובד תפוז או לא עובד תפוז, מעלה תמונה לא מתאימה או שלא אמורה להשתתף בתחרות זה לא הופך ישר את התחרות ל"לא אמינה", "לא כשרה", "מסריחה" או "לא הוגנת" אחת ועיקר, ברגע שהדבר נודע הוא טופל והתמונות הוסרו. אפשר להמשיך? שלחת כבר תמונה לתחרות טלי?

Tali1912

New member
רגע.....

אתה בטח לא מחכה לאישור שלי אם להמשיך בתחרות, מה? הסרת את התמונה קיבלתי הסבר מפגע.....סוס ועכשיו תזרמו הלאה..... רק שתדע שדבר כזה לא נראה טוב ואני מקוה שבתחרויות הבאות זה לא יהיה תמריץ כדי שאנשים יעלו תמונות ונגיע לכל המילים "היפות" שציינתי כאן . תמונה שלי לתחרות? אמממממממ אין לי עדכניות ולא נראה שיהיו עדכניות יש ישנות משנת תרפ"ט. ככה שזה לא רלוונטי וכבר יצא לי החשק לתחרות הספציפית הזאת.
בה ביי

Nimrod H

New member
נותר לי רק להודות לך

באמת, ששמת לב והתרעת, הזכרתי לכל עובדי תפוז שהם מנועים מלהשתתף בתחרויות הנערכות באלבומים ואני אבדוק גם להבא, עדיין כנראה שתמיד יהיו דברים שייעלמו מתשומת ליבי ואם יש מי שמעיר את אותה נותר לי רק להודות לו

Nimrod H

New member
שלום טלי

אישרתי את התמונה מכיוון שלא ידעתי שהגולש ששלח את התמונה הוא עובד תפוז, תודה רבה לך על תשומת הלב, ברגע שנודע לי שהוא עובד תפוז מחקתי את התמונות שלו מהתחרות. כך או כך בשלב בחירת המנצחים בתחרות נבדקים הפרטים האישיים, לא היתה לאף אחד כוונה להטעות או להטות את הדירוג או את הגינותה של התחרות. בהתחשב בעובדה שכעת תמונותיו הוסרו מהתחרות ולא נגרמה שום פגיעה להליך התקין של התחרות, האם את עדיין סבורה שיש לבטל את התחרות? אם כן מדוע?

Nimrod H

New member
הי ת י א ה נשתדל להישאר קרובים לנושא התחרות

למרות שלמשל גולש אחד שלח תמונה שלו יושב ליד שולחן (ממתין לדייט שלו שתגיע) זה תופס? ואם גולש ישלח תמונה שלו מודד נעליים בחנות לקראת הדייט זה תופס? למה לא? ואם מישהי תשלח תמונה שלה מכבסת את השמלה ביד, לקראת הדייט, זה נחשב או לא נחשב? להבדיל מצילומי מאקרו שהם מאוד מוגדרים ועל כך למדנו בתחרות הקודמת, הפעם נושא התחרות משאיר המון מקום ליצירתיות, מעל להכל, זה משחק, תחרות, זה אמור להיות כיף בסך הכל.

just dana

New member
אין הבדל בין-

תמונה מהאירוע לבין תמונה אחרי ההתארגנות..זה אותו דבר..רק שינוי מיקום(?!)..

עזבו אתכם ..אז יש תמונות לא קשורות..למה לעשות

עניין מזה?? תמונה שלא קשורה לא תזכה....נמרוד עושה עבודה טובה עם התחרות אז תפרגנו קצת,למה לתת ביקורת על התמונות שעולות?תמונה שלא קשורה לא תזכה אז מה הלחץ (משורשר אליך במקרה אבל מופנה לכולם)

just dana

New member
זו לא ביקורת..או תלונה..../images/Emo13.gif

פשוט תמונות לא כל כך קשורות לדעתי לא אמורות לעלות..לשם כך יש את האישור לא?

אני חושבת שנמרוד יודע מה הוא עושה

ולדעתי תמונות לא קשורות כל כך מפעילות את הפעילות אז מה רע.....נו...פסיידר רק תמונות מתאימות זוכות. והאישור אני חושבת נועד בעיקר כדי שלא יעלו תמונות סקס וכאלו..

yaki123

New member
אני אשתתף בהמשך השבוע../images/Emo45.gif../images/Emo13.gif

צריך למצוא תמונות

סחטייין

אני ימשיך לחכות לבטריות של המצלמה....
אני ישתתף בהמשך השבוע(כנראה)....בתקווה שהתחרות תמשך=] אפשר לצלם אחרים מתארגנים???

השאלה שנשאלה בעקרון זה גם

מי הזוכה?הצלם או מי שמצתלם? זה יכולה להיות תחרות של שתיהם?שאני יעלה תמונה שלי נגיד אבל שמישהו אחר צילם?

למעלה