היום שלי...
התעוררתי באיזה 6 וחצי ואז נסעתי לחווה... הגעתי די מאוחר ו10 הייתה כבר מוכנה.. אז סיפרו לי שסבתא של מאי נפטרה ז"ל
אז העלנו את הסוסים לקרונות ואז נסענו... חחח איזה קטעים היו בדרך ליגור עם רונה ונטע באוטו...חחחחחחח... כל הזמן הרבצתי לנטע עם הקופסאת טישו שלי... חיחיחיחי... ואז ראינו את שירלי וסוזנה[השופטות] גם בדרך ליגור וכל הזמן הצקתי לאבא שלי שיסע לידם במסלול השני והיו כאלה קטעים.. אבל הן לא ראו אותנו בסוף.. =\ בקיצור.. הגענו ליגור.. נטע עזרה לי להכין את 10 ואז עליתי.. היה חימום נחמד 10 היה יחסית חמודה.. ואז גיליתי שאני ראשונה במקצה... =\\ היה לי מבחן די נחמד אבגל לא היה מספיק קדימה ו10 טיפטיפה התנגדה כהרגלה..... הוצאתי במבחן הזה 53% .. =\ אז ירדתי.. קצת נחתי עד 11 ואז עליתי... בינתיים לרונה ולאיילה הלך מעולה!!! רונה הוציאה מקום שני על גזל ב-א'2 ומקום ראשון ב-א'4.. ואיילה הוציאה מקום שלישי ב-א'2 מקום שלישי ב-א'4.... בינתיים אני לא ידעתי מה השעה ועד שאביבה הגיעה לחמם היה לי 4 דקות עד שהייתי צריכה להכנס למקצה... =\\\\\\ ועוד לא התחלתי טרוט!! אז קיצר עשיתי איזה טרוט קטן ונכנסתי למקצה... היה מזעזע! הייתי לחוצה אלףף אז הכל היה די ממהר..ו10 התנגדה ואיכ היה בעעעעע....!! אז שירלי אמרה לי בסוף המבחן באנגלית כזה: "she's a wicked horse! she's evel!! but the ground work is correct!... good work." והיא גם כתבה לי על המבחן "wickedness is no fault. The ground work is correct! הוצאתי 60% ב-א'4 וזכיתי מקום חמישי יחד עם לזלי נדמה לי[או שזה היה עם מישהו אחר.. אני לא בטוחה...] וגם ראיתי את קרן והיא עשתה לי כזה היי ואני לא זיהיתי אותה ואני עשיתי לעצמי מי זה לעזאזל?! ואז קלטתי זאת קרן! חחח... וגם ראיתי את גנית.. ואז העלנו אז הסוסים לקרונות וחזרנו לחווה ואז ניקינו קצת את הטריילרים ואז נסעתי הביתה.. ועכשיו אני כותבת מבצפר ומשעמם לי מוות!! בעעעעעעע......