התחרות ביגור

Blue Eyessss

New member
התחרות ביגור../images/Emo9.gif

טוב נו לא התחרתי(אפילו שממש רציתי ומתתי מקנאה)אבל היה מושלם!! כאילו...היום לא התחיל בטוב...*דקה דומיה לזכרה של סבתא של מאי
* אבל אז הגענו לתחרות והיה בסטטטטט...טוב שחוות אביב לא שלטו בא' היום רונה על גזל-א'4-מקום ראשון א'2 מקום שני איילה על אפצ'י-א'2-מקום שלישי א'4-מקום רביעי רעות על עשר-מקום חמישי איך הלך לכם?!?!?!?!?!?!?!ומי היה!?

ניצקוש

New member
שרשור של התחרות דראסז'../images/Emo41.gif

כל מי שרוצה לספר אין היה לו בתחרות ואיך הוא מרגיש עם זה... טוב לי היה ממש טוב...מבחינת מה שציפיתי אבל האחוזים שקיבלתי לא משהו... היתי על מיכל...והצלחתי להכניס אותה לפינות וכלזה (בדרך כלל זה ממש קשה..!) אבל חצי מהמבחן הייתי על רגל לא נכונה!! זה היה ממש מפגר מצידי!! והייתי ממש לחוצה לפני!!!!!!!! טוב וזהו...

ניצקוש

New member
אוי.....סורי..לא שמתי ../images/Emo23.gif...

אני מצתערת שפתחתי שרשור חדש יש כבר אחד ןלא שמתי לב...

charliebr

New member
../images/Emo32.gif../images/Emo32.gif../images/Emo32.gifנצל"ש

מישו ראה עכשיו אסתי המכוערת?! וווווווווווווווהההההההההה איזה פרק!!!

TauraMan

New member
אוףףף לא ראיתי!../images/Emo20.gif../images/Emo23.gif

הייתי צמודה לMTV
מה היה?!

../images/Emo26.gif

אוקיי, אז ככה, נעם בא לעלמה, והעניינים קצת התחממו.. נטלי ועומר שכבו (סקס בלי אהבה, סתם סקס
) והוא שאל אותה אם היא עדיין לוקחת גלולות והיא אמרה לו: בטח, ואז היא באה לקחת אחת, ואז היא ירקה אותה
אשתו של צבי אז היא ממשיכה להמר וזה.. והיא הפסידה היום נראה לי, ואז לא הבנתי מה בעל המקום רצה ממנה, הוא רצה אותה?!
הבעל של עלמה (לשעבר
) צלצל אליה, והוא אמר לבוא אליה. אלביס, אסתי ומיכל מתכננים תוכנית כדי שמיכל תבוא לביתה של אסתי, ותספר לאלביס את האמת על ויקטור מארק. (שאסתי דיברה עם מיכל על זה, נטלי צותתה לשיחה דרך הקו רשת המיוחד של המשרד- דרך הטלפון, היא יודעת הכל, היא סיפרה את זה לנעם, והוא סיפר לויקטור מארק) ואז ראו את עלמה ומיכל מחכות במשרד החשוך (אחת מהן מתישהוא תירצח
) השאלה מי..
צבי הודיע למיכל שהוא מגיש לה את מכתב הפיטורים שלה מחר
והיא אמרה לו שהיא מוכנה לוותר על הפיצויים וכו' אם הוא רק יכתוב את הסיבה האמיתית שהוא מפטר אותה (לחץ של ויקטור מארק). ונראה לי זהו... פפ.. אה ודורון- תקראי בשרשור שביקשתי עזרה על זה שאני יכול להיות עוזבת את עמק זוהר, תקראי את ההודעה האחרונה שלי (קשור לחווה שאת רוכבת בה {עין המפרץ} ותגיבי לי, פליז זה חשוב
ואני מקווה שעזרתי לך בעניין- "אסתי המכוערת".

S H I L G I

New member
אוי איזה פרק מותח!!!

כל הפרק מוזיקה של סרט מתח!!!! קודם כל יש את עלמה, שהתגלה שבעלה לשעבר הוא הבחור הזה, אלכס, מהקזינו ומי שנרצחה זו הבחורה הזו שהיתה המזכירה האישית של ויקטור מרק! ובסוף ראו שעלמה שמעה צרחה והיא הלכה לחדר של הבחורה ההיא וראתה שהיא מתה ואז אסתי התקשרה לבחורה כדי לבסדוק למה היא מאחרת ועלמה ענתה "היא..היא..היא מתה..היא מתה.." ואז אלויס רץ החוצה למשרד ואז אסתי פםתאום קלטה שזו מלכודת! אבל אלויס כבר נסע!! ואז הם סיימו תפרק!! אוף!! די אני במתח

charliebr

New member
אומייגאד היה פרק מעולה!

אוקיי....אסתי ואלביס תכננו איך להביא את מיכל אליהם הביתה בלי שזה יראה חשוד, אז הם תכננו שהיא תשאר עד מאוחר במשרד, ותסע במונית. ונטלי צוטטה לאסתי ומיכל כשהן דיברו על ה"מבצע" והלכה לספר לנועם, ונועם אמר את זה לויקטור מרק(!!!) בנתיים עלמה קיבלה טלפון מאבא של ניר שהוא רוצה לראות אותו ידה ידה הם קבעו שהוא יבוא להפגש איתה במשרד למחרת ידה ידה, ואז היא שומעת דפיקה בדלת, אז היא שואלת צבי? וזה היה נועם, הוא נכנס, הם מדברים בלה בלה הוא מגלה לה שהוא יודע עליה ועל צבי. נטלי ועומר שוכבים. ואז הדרמה התחילה (תופים) מיכל ועלמה שתיהן נמצאות במשרד עד מאוחר, אחת מחכה לאקס שלה והשנייה כדי לסוע לאסתי ב6, ואז מישו נכנס (דרמה!) זה היה אבא של ניר, הוא אומר לה שהוא רוצה אותה חזרה בלה בלה בלה, הוא הולך ועלמה יושבת בלובי של המשרד, פתאום היא שומעת צרחה וירייה (!!!!!!!!!!!!!) היא הולכת וצועקת מיכל! מיכל! היא נכנסת למשרד של מיכל והיא רואה אותה, מ-ת-ה! ואז חוזרים לאסתי והמשפוחה, ואלביס מודאג שמיכל מאחרת, אסתי מתקשרת למיכל ועלמה עונה, והיא אומרת (בקול אפל ולחשושי) היא מתה, היא מתה, היא מתה,היא מתה. אסתי אומרת לאלביס:היא מתה. אלביס לוקח את האקדח ויוצא החוצה ואז! אסתי ואיקה מגיעות למסקנה-ויקטור מרק ידע! זאת תרמית! הן רצות לחלון וצועקות אבא, אלביס לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא ואז רואים פיצוץ!!!!!!! אומייגאד!!!! ככה זה נגמר!!!!!!!!!

S H I L G I

New member
../images/Emo99.gifתודה מותק../images/Emo24.gif

אני אבדוק אם אין לי אותה באוסף יש לי תקיית הפלינגר עם יותר מ500 תמונות
אז אני אבדוק אם אין לי

איך היה ללזלי על אפולו מרשפון!?

ורנה הביאה את הסטאליון שלה לשם?! היא אמרה שאם היה לה מקום בקרון היא תביא אותו!! הוא כזה חמודי

Blue Eyessss

New member
לזלי רוס?

מממממ היא לקחה ראשון בא'2! ולאדעת מה היה לה בא'4 מממ...ולאדעת אם היא הביאה את הסטאליון... אבל היו 2 נפילות מטורפות היוםםםם...

למעלה