הנני חושבת שעובדה זו, מוכיחה את טענתינו, כי אנשי הסוסים הינם אינטילגנטים. הנני מחוייבת לציין, כי פורום זה, הוא בין הפורומים המנומסים והנעלים שביקרתי בהם. זה ופורום 414, שכן אנשיו מאוד מנומסים עלי להגיד.
הנני נוטה להסכים,אך ורק מפני שהנני מודעת לעבודה שהנך מודעת לדבר הקורה בפורום משפר 414.לא מפני שביקרתי שם,אך הרשי לי לציין שהטלתות זו (השטלתות השפה הרהוטה)על השרשור הייתה נחוצה ואף העלתה את מצב רוחי ברבות. הנני מקווה שכל בורי העם הנמצאים בפורום זה ילמדו דוגמא ויעשו כמותינו. ודבר אחרון שעלי לציין בנוכחות השרשור המופלא הזה... יגור ונצר הם בני עוולה!!!!!הם דירדרו את מצב רוחי רבות ביזיון.
וכי כסילים הם יגור ונצר סירני. אך ברצוני לבשר לך רעות, הינך כתבת עם שגיאת כתיב. הנני מקווה שזו היתה טעות הדפסה.וכי עליך לתקן את טעותיך- *לעובדה, מספר, השתלטות. הנני מקווה כי למדת מתיקון טעותיך, ולא תחזרי בהם בשנית.
הנני נוטה להדפיס במהירות רבה ואיני מסתכלת בשנית בתוצאות ההדפסה. עליי להביע צער רב ויגון קודר,מיפני שחברינו הוותיק-החופש-נגמר,ומחר כידוע לך ולכולם כל תלמידי עם ישראל חוזרים לבתי הכלא,הו סילחי לי על הבוטות,לבתי הספר למשך תקופה ארוכת טווח. שזה יפריע רבות במהלך היומיומי שנבנה במהלך החופש,כלומר בחווה. כולי תקוות רבות שתתקיים שביתה.
חבל! עוד מעט יהיה כזה מזג אוויר חרא, ואי אפשר יהיה לעשות שום תחרות עד האביב. בלי קשר, למישהו יש מושג איך אני מגיעה באוטובוסים/מוניות שירות לנצר מחולון???
לכל מקצה יש לנו נוביס ואופן. למשל בתחרויות של ההתאחדות יש לפחות 20 משתתפים במקצה. בתחרווית של ה ILQA יש פחות לפחות 10 במקצה אבל עדדין זה הרבה יש כי יש הרבה מקצים.