התחרות בוטלה

התחרות בוטלה

התחרות שהייתה אמורה להיות בשבת בחוות נועם שבנצר סירני בוטלה עקב חוסר משתתפים

a l o n i s 1

New member
מישתתף בצער.. אני נירשם לתחרות הבאה

רק בישביל הדרסג'ניקים אני לתחרות הבא בינואר ירשם לנצר...

Blue Eyessss

New member
|זונות הנצר האלה!../images/Emo46.gif

מה זה ביטלו אתה תחרות?!?!?! רררר כ"כ רציתי תחרות...נו דרסז'ניקים איפה אתם?!?! אוף פור גודס סייק...ררר אוווווווף אני רוצה לעבור לאילת...כזה מקום מושלםםםם

לאילת???????????????

למממעעעע?????? אני מתה לעבור מפה...
סתם מקום רחוק ומנותק מכל העולם.

Blue Eyessss

New member
../images/Emo99.gifב=ר=ו=ר

מתה על אילתתת..מתההה...זה המהקום האהוב עליי בעולם אחרי הולנדד... רוצה להחליף!? בוא תגורי בכוכב יאיר ואני אגור באילת עם סבתא וכל החברים של אבא מילדות...הולך?!

חחחחחחחח כוכב יאיר זה טוב ../images/Emo13.gif

אבל אני מעדיפה להשאר פה. גם יש לי את החברים שלי, למרות שגם בכוכב יאיר אני מכירה אנשים
אבל עדיין.

1VeReD

New member
אנחנו גם אוהבים אותך../images/Emo163.gif

להזכירך נצר ויגור הן החוות היחידות שמארגנות יותר מתחרות דרסז' אחת בעונה ולא רק שתחרות דרסז' לא משתלמת לחווה אז תחרות עם 40 כניסות בטח שלא משתלמת אז אין מה לעשות התבטלה התחרות זה לא רק בגלל החווה. ודרסז'ניקים אפשר להגיע גם לתחרויות דרוג רגיל ולא רק דרוג לאליפות גם ככה אנחנו לא הרבה וכדאי לפתח את הענף.

charliebr

New member
אני לא להיות רוסיה!

יש להבדיל בין מבטא רוסי לבין מוצא רוסי, אנא ממך, הטי אוזן פעם הבאה שאומרים לך דבר מה בנושא זה.

Blue Eyessss

New member
אנא ממך קבלי התנצלותי...!

הנני מצטערת מעומק ליבי על חוסר תשומת הלב שהסוותי לנשוא הנ"ל. העובדה שאת מדברת כמו רוסיה בהחלט איננה אומרת שהנך רוסיה. אנא קבלי התנצלות מעומק ליבי. המשיכי כך בשפה(רוסיה) רהוטה.

charliebr

New member
הנך מתכוונת שאמשיך לדבר בעברית

תקנית? או שמא אדבר במבטא רוסי? עליך להסביר את דבריך יקירתי, על מנת שאבין את דבריך. בתודה הילה.

Blue Eyessss

New member
הו לא...!

הנני רואה שהנך מתקשה רבות בלהבין אותי! אל זה לא נורא במידה כה רבה!כי אין רבים המבינים אותנו אנשי הסוסים, דנו בנושא בעבר ושוב זה עולה. אנא המשיכי לדבר בשפה רהוטה.-עיברית רהוטה. אף על פי שדבריך ברוסית הם די משעשעים!

charliebr

New member
ניתן להגדיר אותם משעשעים

אך הנני מעדיפה לדבר בעברית רהוטה, שכן הדבר מהנה מאוד. אכן עלי להסכים עם אשר הנכתב לעי"ל ולהוסיף כי אנו, אנשי הסוסים, בעלי תכנים רבים, שאינם מובנים כלל לבני אנוש אחרים, לדוגמה, אנשי הסירות.

Blue Eyessss

New member
חה חה חה!

אנשי הסירות?! מי אלה בכלל?הם אינם מתקרבים לרמת האינטליגנציה של אנשי הסוסים... הנני מוכנה לשים על העינין כסף שאנשי הסירות אינם חכמים מספיק ביכדי להקים פורום של גאונים כמונו...חה!אנשי סירות...רק השם מעלה בי גיחוך! פשוטי העם!

charliebr

New member
נטע יקירתי, אנא נצרי פיך

הלא נשבענו להגן על השפה העברית כשפה חסרת סלנג לחלוטין, איננו יכולות לתרום את מירב מאמצינו כשהינך משוחחת בסלנג נורא זה. אנא ממך, נצרי לשונך, וחישבי היטב בטרם הינך כותבת דבר מה.

Blue Eyessss

New member
הו לא!!!(2)

אינני יודעת מה נכנס בי,זהו כמו יצר רע. סלנג(לבורים שבינכם)=זוהי השפה שאתם-אנשי הסוסים הפשוטים(עד כמה שאפשר ליהיות בהתחשב בעובדה שהנכם אנשי סוסים)מדברים ביום יום וכמו כן גם בפורום. טעות זו לא תחזור שנית,אנא ממך קבלי את התצלותי בשנית. מזל רב יש לפורום זה שיש אנשים שאכן משתמשים בשפה רהוטוה-זה מעלה את הרמה. הנך מסכימה?

למעלה