התחדשתי

RoieL

New member
אתה רציני?

טוב אחרי שהגיבסון הנוספים שלי יקרעו אני אנסה את הארני בול. תודה!

The Walrus

New member
רציני לגמרי

אבל קח בחשבון שאני דאגתי להחזיר את הגיטרה לקייס בזמן כל הפסקה, אפילו הפסקות אוכל או שירותים. הקייס הוא קייס קשיח שבנוי במיוחד למידות של הגיטרה, אחד לאחד (עד כדי כך שהגיטרה עם הרצועה לא נכנסת שם), ככה שכמות האוויר שם מינימלית. המיתר כמעט ולא באים במגע עם אוויר, מה שאומר שהם כמעט ולא מחלידים...

RoieL

New member
אצלי לא ממש אחד לאחד

יש לי קייס של פנדר ופנדר מייצריים אותו כמתאים לימין ולשמאל ככה שיש שם מקום לאוויר בקטאווי. זה נשמע לי קצת אובססיבי, ז"א, זה יותר מדי עיסוק בשבילי ואין לי בעייה להחליף מיתרים פעמים יותר תכופות, אבל זה באמת עוזר? כשהגיטרה במקום סגור לא מצטברת לחות? ואם כבר, האקוסטית שלי [אולי זו לא דוגמא כי המיתרים יותר עבים] נמצאת כמעט תמיד על סטנד וכבר 5 חודשים שאני עם אותם מיתרים ואין חלודה.

The Walrus

New member
לא חייב הפסקות שירותים

אבל נניח אם אתה הולך למחשב, זה לא כזה נורא להחזיר את הגיטרה לקייס. האם אתה מנגן הרבה בגיטרה האקוסטית? שים לב שבאקוסטית מאוד קשה למתוח, ומתיחות היא האחת הסיבות העיקריות למיתרים שנקרעים.

RoieL

New member
אני מותח באקוסטית

יש לה זמן של בערך 3 שעות ביום נגינה, אני מותח דיי הרבה, במיתר השני מתיחות של טון וחצי בד"כ, לפעמים אפילו 2. הוא לא מראה סימנים שהוא נפרם, אין חלודה ואם אני מנגן על שריג 14 אני שומע את שריג 14 ולא את 13 או 12 וחצי.

Welsh

New member
יש תוכנות עריכה והמרה

אבל אני חושב שאם תפתח את התמונות בצייר ותעשה save as לjpeg זה יעשה את העבודה.

PIXresizer

אחלה תוכנה

למעלה