התחדשתי

RoieL

New member
התחדשתי

המדהימה הגיעה. היו אנשים ששאלו אותי כמה כסף הוצאתי על ה- Stratocaster הזו- ואחרי מסים וכד'- קצת פחות מ- 4,700 ש"ח לגיטרה חדשה- פחות מחצי מחיר בכלי זמר. והיא הרבה יותר יפה ממה שציפיתי- נראית כמו בראוני של קלפטון. האקשן לא משהו אז נראה לי שהיא תלך בקרוב לסטאפ. יש כמה דברים שחסרים [נועלי רצועה, פוליש, כבלים שהזמנתי איתה] אבל אני אבקש עליהם החזר מהמוכר. גם הקייס שרוט ואפשר לדרוש על זה פיצויים
אני יודע שזה לא באמת חשוב, אבל הוצאתי כסף על חדשה ולא קיבלתי מה שקניתי, אז למה לא לדרוש החזר?
תמונות בקרוב.

RoieL

New member
וכמובן הדגם

Fender American Deluxe Stratocastr Electric Guitar. גוף אלדר ופרטבורד מייפל.

yaelhr

New member
../images/Emo210.gif*רצה לבכות בפינה*

תתחדש בן אדם, זו באמת אחת הגיטרות המדהימות לדעתי. תעלה הקלטות וכאלה, כדי שנוכל להזיל ריר בשקט.

RoieL

New member
קצת בעיה

הגיטרה הייתה צריכה כיוון כל כמה דקות [כנראה בגלל שינויי האקלים] ובאיזשהו שלב נקרע לי A ואין לי שום סט להחלפה. ראיתי בזמנו שמישהו מוכר פה סטים, מי זה?

kikoman11

New member
מאיפה הזמנת אם אפשר לדעת?

כי גם אני מתכנן להזמין בקרוב אחת כזאת אז הייתי רוצה לדעת בקשר לכל הבירוקרטיה שצריך לעבור, איך משלמים מיסים הובלה לארץ וכד', אשמח אם תעזור לי, גם במסרים אפשר תודה :)

RoieL

New member
קניתי באיביי

המוכר הסכים לשלוח לארץ והשילוח עלה לי 150$ כי רציתי שהגיטרה תגיע מהר. למזלי המוכר כתב על הקרטון של פנדר "Stratocaster Electric Guitar" ונקב במחיר המוצר ללא שילוח. המכס בדקו מחירון של פנדר מקסיקנית או אמריקאית סטנדרד כנראה וגבו מע"מ של משהו כמו 500 ש"ח סה"כ [גם בזכות הדולר]. חשוב שתדע שבסוף יולי [או אוגוסט, לא זוכר] בוטל המכס על גיטרות, כך שיש לך פחות לשלם למדינה. פעם התכתבתי עם מוכר בארה"ב שאמר שמנסיון אם הוא ישלח לי בקופסא את הצוואר, הגוף, סט מיתרים והברגים ואת הקייס אני אקנה בארץ אני אצטרך לשלם כלום מע"מ. תדע שחנויות מסודרות לא שולחות לארץ גיטרות חדשות- אז האלטרנטיבות הן איביי או לקנות דרך mustop.co.il ודומיו. אם יש עוד שאלות בוא אלי לפרטי. בהצלחה

3Style

New member
../images/Emo140.gif תתחדש ותעלה תמונות

הייתה תקופה שחשבתי להזמין פנדר HSS מ EBAY

3Style

New member
../images/Emo207.gif תראו את היפיפיה הזאת

דומה לGL הקודמת שלי שהיה לה צבע BLUEBURST מדהים אם הלינק לא עובד אפשר להריץ חיפוש למס פריט 110069822462

RoieL

New member
אגב, שאלה על סטנדים

לא משהו חשוב- אתמול קניתי לי בסוף סטים של גיבסון בכלי זמר [המורה שלי המליץ לי], ושאלתי שם על סטנד עם תפיסה לצוואר- המוכר אמר שאין אף אחד כזה בכלי זמר בכל הארץ כרגע. הסטנד זה נראה משהו זניח אבלל מעצבן אותי להכניס ולהוציא את הגיטרה מהקייס אז לי הוא חשוב, ובגלל שבשבוע הבא אני אהיה בת"א רציתי לדעת באילו רשתות כן יש כרגע סטנד [יש לי כמה דברים לעשות בת"א ואין לי זמן לעבור מחנות לחנות]. תודה מראש!

RoieL

New member
אחלה, תודה!

אבל נראה לי שאני לא אגיע לאיזור הזה, אילו עוד חנויות יש בת"א חוץ ממרום, מיוזיק סנטר, כלי זמר ובודגוב? [לחנויות האלה אני אתקשר כי אני מכיר].

The Walrus

New member
אתה עושה טעות מאוד גדולה!

אני יודע שמעצבן להכניס ולהוציא את הגיטרה לקייס כל פעם, אבל זה מה ששומר עליה. אם לא תעשה את זה הגיטרה תצבור אבק, המיתרים יחלידו מהר, שלא לדבר על זה שיש סיכון שהגיטרה תיפול (כבר קרה לי עם הגיטרה הישנה). בגלל זה, חשוב מאוד לשמור את הגיטרה בקייס. כן, זה מעצבן, אבל זה חשוב, ואם אתה באמת אוהב את הגיטרה - תשמור עליה. ועוד משהו, הייתי ממליץ על מיתרים של ernie ball. לא נראה לי מתאים מיתרים של גיבסון, ואני מת על הארני בול שלי, שלא לדבר על רשימת האמנים המאוד מכובדת שמשתמשת בהם (בין היתר: קלפטון, ג'ימי פייג', ג'ון פטרוצי', ג'ף בק ועוד!).

yotamn9

New member
תלוי איך משתמשים בסטנד

כל פעם שאני מסיים לנגן ואני יודע שאני אנגן עוד אני שם את הגיטרה על הסטנד, ולפני שאני הולך לישון אני מחזיר אותה לקייס. זה שיש סטנד זה לא מבטל את הקייס. וגם אני משתמש בארני בול. לפני זה השתמשתי בגיבסון, והארני בול לדעתי לוקח בגדול.

RoieL

New member
אז ככה

את הגיטרה אני מכניס כמעט כל ערב לקייס [האקוסטית] ובמשך היום היא על סטנד. מעצבן שהחשמלית לא. חוץ מזה, המורה שלי אמר לי שללכת על גיבסון או ארניבול אבל הבנתי שארניבול נמכר במרום ובגלל שכלי זמר יותר קרוב והייתי צריך שני מיתרים בדחיפות קניתי גיבסון. עכשיו, אם קלפטון ובק משתמשים בהם אני מניח שהמיתרים שומרים על כיוון- אבל כמה זמן הם מחזיקים? הרי האמנים האלה בטח מחליפים הרבה לפני שהמיתר נקרע.. וכמה עולה חבילה? הגיבסון עולה 40.

The Walrus

New member
זה תלוי בשימוש

לי המיתרים החזיקו בערך 5-6 חודשים, עד שנקרע המיתר E הדק אז כבר החלפתי את כל הסט. ואני מנגן הרבה זמן, עם המון מתיחות חזקות... המיתרים לא החלידו בכלל בשישה חודשים האלו.

למעלה