התוכנית היום...

Silly Me

New member
../images/Emo9.gifפורמן ראה טלוויזה ולא בהה בטלי..

פורמן ראה טלוויזה..ראו ביד שלו שלט.. הוא לא בהה בהם.אולי כן..אבל הוא ראה טלוויזיה

NoWords

New member
נו ברור

אבל זה היה נראה כאילו הוא מחפש סיבה להתקרב לטלי וצפייה בטלוויזיה הייתה תירוץ מצוין. בכל אופן, ראו שהציק לו לראות ולשמוע את המשחקים והצחוקים של אבי וטלי.

hadas 5

New member
היה פרק נחמד..אבל...

זה לא היה נחמד לדעתי שכולם היו עם נוסבאום מתי שהוא ארז את כל הדברים, ורק נחמן נשאר לבד... מזל שהדר וטלי באו אליו.. ולא בטוח שנוסבאום יחזור מחר, כאילו יכול להיות אבל כולם פה כל כך בטוחים.... והוציאו דווקא את הדר טוב מכל העניין הזה.. ונוסבאום היה מזה נחמד שאמר שהוא מבין אותה, וזה גם מה שהוא היה עושה... אבל מה שעיצבן אותי בנוסבאום שמתי שאמרו מי עף באולפן, הוא התחיל פתאום לדבר עם טלי, הוא צוחק איתה וזה...מה הוא משחק אותה כאילו שלא אכפת לו?! זה עיצבן.. ראו גם שטלי רצתה שהוא יעזוב אותה..

miss boscorelli

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

זה היה אחד הפרקים הכיי עצובים באקדמיה, אני ממש בכיתי בסוף הפרק שאבי עזב!!! איזה חמודדד (וחתיך) נוסבאום!!! איך הוא הבין את הדר וויתר לה ואמר שזה בדיוק מה שגם הוא היה עושה. אין על הבן אדם הזה הוא מלך!!! ואת האמת שטלי הרבה יותר מתאימה לנוסבאום מאשר לפורמן

EVANESCENCEGIRL

New member
טוב נכון....

גילעד ד פ ו ק! אבל זה לא אומר שהוא מצחיק.... מה לא

Sweet Misery

New member
גלעד.

בלי י'. אל תאייתי את זה עם י'. יש לי טראומה מגלעדים עם י'. והוא אולי מטורף, אבל הוא אכן מצחיק, והוא כל כך מקסים.

קוקידלה

New member
הפרק שהיה אתמול בערב...

הוא היה ממש פרק טוב... מבחינת כל השערוריות שההפקה ניסתה להשיג, אילו הם רק ידעו שייקח שבועיים שלושה, וכמה מתמודדים (מעולים) לעוף, הם היו מתרווחים כבר אז על הספה... בהתחלה נורא חשבתי שהדר זונה עם הקטע של ההצבעה, אבל אחרי הפרק אתמול אני ממש חושבת שאבי צדק, היא ממש התחרטה על זה. טלי אלגד- הזונה של הלופט, חשבתי שהיא חמודה עד הפרק של אתמול שהברר לי שהיא מוכיחה שוב ושוב ושוב את תאוריית הצפונית הכלבתית.
הקטע עם טירן- היא פשוט זונה, אוקיי- את לא אוהבת את טירן, אבל יש עוד אלף בנות בעולם (כמו בת דודה שלך) שחושבות שהוא חמוד, אלק "אנחנו מביאות בנים על רמה הביתה"- עם איך שהיא יצאה שרמוטה בתוכנית- נראה לי שהיא מביאה כל כך הרבה בנים שהיא לא זוכרת כבר מי על רמה ומי לא.
הקטע עם פורמן- טוב, היא מתחילה אותו, ונוטשת אותו, מזמינה אותו לישון איתה בדר, אבל קמה שהוא בא לידה, הולכת לישון בסלון, אבל לא מגיבה שהואמלטף לה את הצוואר שעתיים... מה הבעיה שלה?! והיא מוכיחה את הקטע שכשאת כוסית- לבנים לא אכפת כמה את כלבה.
הקטע עם אבי נוסבאום- דווקא מאבי לא ציפיתי, מאבי ששיחק אותה עד עכשיו (ובהצלחה) בתור דמות הגבר האדיש-מצחיק, לא דמיינתי שהוא ימצא את עצמו רודף אחרי טלי עד החדר שלה, ואז עוד שואל אותה בהתחנחנות של 'היפייפיה והיחפן'- "אז את לא שונאת אותי? היית מצביעה בשבילי?'... מה הבעיה שלך? והיא עם הצחוק המזוייף שלה, והשיער והגובה הנמוך והחמוד... יופי אבי... ועכשיו אפילו עזבת את הלופט, ככה שיצאת מושפל מפה ומפה. (לדעתי הוא מצחיק ממש והוא היה מהאהובים עליי)
הקטע עם הדר- זה הקטע שהכי הכי הכי הרגיז אותי בפרק, למרות שישבתי בפה פעור ולא האמנתי לכל מה שהיא עשתה בפרק, הדר, שכל כך שברה את הראש, וידעה שמה שהיא עושה בפנים זה לא הוגן, שהיא הייתה צריכה להצביע לאבי בגלל ההגינות, אבל היא הצביעה לטלי- היחידה שנשארה לה מאחוות הנשים המאולתרת שלהן, הבת היחידה בלופט, היחידה שאפשר נהל איתה שיחות נפש על הנדנדה, לרכל על בנים ולמרוח איתה לק... ככה יצא שאבי ארז מזוודות, בעוד הוא מנסה לשקם את המצפון של הדר. ובנתיים- מלכת הלופט מתחילה להתבכיין ולהתנשא מעליה. איך שהן היו בחדר (ופורמן החמוד הביא לה תה וביסקוויטים) והדר אומרת לה- אל תשקעי בזה, מה, היית רוצה ללכת? וכו וכו... בקיצור, היא סתם יצאה כלבה, שהלכה בפרצף מתנשא וניסתה שוב לשחק אותה הקורבן עם המתוסבך והחמוד שאכפת לו מכולם... בקיצור- טלי היא כלבה. אני בעד להקים מאפיה נגדה ולהעיף אותה מהלופט.

קוקידלה

New member
ועוד משהו ששכחתי...

למרות המגילה (מצטערת, ובאמת אני מעריכה את מי שקרא את כל זה... אם יש
שאחרי כל הקטע עם הדר, היא אפילו אמרה לאבי שהיא תצביע בשבילו... זה היה ממש מגעיל וכלבתי.

Rinaty

New member
אז ככה

אני גם לא הייתי רוצה שטירן ייצא עם בת דודה שלי. וחוץ מזה שהיא נתנה סיבה- היא אמרה שיש לו מישהי שזאת הבלונדינית שהוא בקשר איתה אם מקשיבים טוב.
אחרי שהיא ראתה שכל המדינה שותפה למה שקורה בניהם אני יכולה להבין שהיא לא תרצה להמשיך ב"קשר" שכזה מול המצלמות. כמו כן אל נא נשכך שלפורמן יש חברה אם אני לא טועה.
אבי חכם מאוד והוא ידע איך לגרום לטלי להגיד שהיא תצביע בעדו.. וזה דיי בעייתי לגרום לבת להגיד שהיא לא תצביע לבת אחרת
אם תשימי לב טלי אמרה שהיא תצביע לאבי לפני התוכנית שהדר בחרה בה ולסיכום, כל זה השערות השערות כי אני לא חייה (לצערי
) איתם בלופט. וכמו כן פורמן אם אתה רואה את זה, אני מוכנה להתפשר עליך מה אתה צריך את טלי
יום טוב

NimaZ

New member
כן!!!+ סיכום מניאקיות משלי:

אני רק רוצה להגיד שלפי האיקסים זה כמה נקודות מניאקיות הם קיבלו (מקסימום חמש...)... ו-ויאים (וי- V) זה נקטדות טובות... טירן- אמ... רק רציתי להגיד לפני הכל שמישהי אמרה משו על זה שטירן חושב את עצמו ואני באמת לא ראיתי משו כזה... אני ממש רוצה אותו!!!
הוא כ"כ חמוד שזה כואף!!! עכשיו אני לא חושבת שהייתה בו טיפת מניאקיות חוץ מבסוף... (תסתכלו למטה...) אבל אם טלי הייתה עושה לי את זה הייתי נעלבת קשות...
(פגיעה נפשית... וזה לא כולל הסוף...) יוסי- הוא בכלל לא הופיע בפרק!!! חוץ מבסוף עם השיר... אבי- אני ממש שנאתי את אבי אחרי מה שהוא עשה למיכל וכאילו פעם ראשונה שהוא באמת היה בסדר.......... זה היה ממש נחמד מה שהוא עשה להדר והוא באמת צדק.... אני אישית גם לא הבנתי למה כועסים על הדר כאשר זה היה גלוי שכל אחד יצביע לחברים שלו כבר בהתחלה!!!
(מניאק מניאק אבל יש לו גם מעלות...) צחי- כמו כל הבנים: בסוף כתוב עליהם משו... נחמן- איזה מסכן!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! זאת בטח ההרגשה הכי רעה בחיים! כל הפרק אני אומרת "איפה נחמן?" יכ באמת לא הראו אותו.!!!! רק בסוף הראו אותו וממש עלו לי דמעות בעיניים.... הוא ממש היה מסכן... הוא חצי בכה...
(פגיעה נפשית קשה...- אני הייתי מתמוטטת!!!) הדר- לא שמתי לב למשו מיוחד מניאקי אצלה... רק יש לה אקסטרה פוינטס על זה שהיא הלכה לנחמן...
גלעד- מה לעזאזל הוא עשה שכולם מדברים עליו??????????. אני ממש לא זוכרת!!! האח השני- (אין לי מושג איך הוראים לו...
מישו מוכן להגיד לי???) אני לא ממש מבדילה אבל גם הוא יחד עם כללללללללל הבנים בסוף (חוץ מנחמן...) פורמן- אמ.... אפשר לקרוא לו מניאקון... כשהוא נשכב ליד טלי לפי דעתי היו לו כוונות לא ממש טהורות אבל שיהיה... חחחחחחחחחחחחח
מלכת המניאקיות: טלי- אוי אלוהים... אתמול פשוט ראיתי שהיא ילדה קטנה כזאת... (בעיקר בקטע שהיא שיחקה עם אבי) יא כזאת פיצית וכזאת ילדודית שזה מדהים... בעצם היא לא ילדותית היא ממש ילדה!!! ועכשו למעשה:
אלוהים איך התעצבנתי עליה כשהיא לא האמינה לטירן!!!!!!!!!! רציתי לבוא ולחנוק אותה!!!!!!!!!!!!! מי היא שהיא תגיד לכוסון שלי שהוא לא מהמעמד שלה ושבד"כ הם מביאים גברים מואתו מעמד הביתה............ אוף!!!
היא הזמינה את פורמן לישון ואז היא מתחמקת ממנו!!!??? חוצפינת!!!
על זה כבר התעצבנתי לגמרי: היא לא נגעה בהדר עם מקל... המסכנה נשארה בודדה כל הפרק בעוד היא מספרת בדיחות לשומר... מה שמוביל אותי ומעשה הבא:
הבגידה בהדר: כשהיא אמרה לאבי: "יש מצב שאני יצביע לך במקום הדר" אוףףף!!! עלה לי וריד!!! רציתי לחנוק אותה! ואז אחרי זה הדר השאירה אותה אחרי שהיא התכוונה לעשות משו אחר... מה שמוביל אותי למעשה הבא:
היא לא אמרה אפילו להדר תחודה על זה שהיא שינתה את ההצבעה שלה בשבילה... ואז היא מתחילה לבכות???????????????? יש עוד... אין לי כח... אני יתפוצץ אם אני יכתוב עוד מעשים.... בקיצר לטלי מגיע לפחות:
אם לא הרבה יותר אבל זה המקסימות... ולבסוף: כל הבנים חוץ מנחמן: אוי זה הרתיח אותי... איזהמגיעילים הם שהם לא באו אליו!!! מסכן נחמן.......... לבנות אני נותנת אקסטרה שניים (לטלי זה לא משנה!!! ונדמה לי שלהדר כבר נתתי...) ולבנים יש עוד ארבע איקסים!!! (זה מתכזז...) בואו נתערב שאין יותר מ-7 אנשים שהגיעו לפה... ומי שכן... אז הוא מספיק טוב בשביל הפורום שלי

Rinaty

New member
בטח שזה מה שאני אמר

כי הוא
מה הוא יעשה יפיל הכל על הדר וינטור לה? לא ייצא לו מזה כלום הוא עדיין עף.. כולנו יודעים שהוא אמר מה שהוא אמר לא בגלל שהוא התכוון לזה והוא יצא גדול היחידי שלא בכה עד עכשיו חח

gilmorefreak

New member
אני דווקא חושבת שהוא כן התכוון לזה!

וכן טלי באמת יצא מניאקית היא באמת אכזבה אותי ואחרי שהיא אמרה לאבי שהיא הייתה מצביעה לו ולא להדר אז בכלל..והיום? היום היא עוד אמרה שהיא לא מאמינה שהיא הגיעה לפה ושהיא לא צריכה להיות פה..אולי היית צריכה להגיד את זה להדר? ואז אבי אולי היה נשאר גם??? אוווף היא מתחילה לעצבן אותי והיא הייתה מאהובות עלי!!

greeneye

New member
תראו..

לא ממש השקעתי...אבל סתם משיעמום...קבלו שיניים בצייר של המחשב

למעלה