התוכנית היום...

gilmorefreak

New member
התוכנית היום...

אהההההה..איזה עצוב היה...עכשיו כולנו ראינו שהם כולם חברים טובים והדר ממש ממש ממש ממש חשבה הרבה לםני מה שהיא כתבה על הלוח- והיא ידעה שהיא תשאיר את נוסבאום..אבל היא פשוט לא יכלה..היא אמרה את זה ברגע של חולשה אמיתית היא פשוט הייתה חייבת לשנות את זה... אבי בעצמו אמר שזאת אשמתו!! ושהוא היה עושה את אותו הדבר!! למרות שאני לא חושבת שזאת אשמתו- אני חושבת שזאת אשמת המעריצים שעכל כך מטורפים עליו שלא הצביעו לו מספיק(אני לא אוהבת אותו..!) בכל מקרה אני חושבת שמחר הוא חוזר! אז זה לא כזה משנה גם ככה..ולעומת זאת אם טלי הייתה עפה אז הסיכוי שהיא תחזור מחר הוא די קלוש...לכן אני שמחה שהוא עף..והוא בטח גם יחזור! אווווף..היה כזה עצוב..ותגידו זאת רק אני או שהקטע עם פורמן ואבי וטלי היה לגמרי מבויים?? הרי הוא לא פשוט ישב שם ואשכרה יסתכל עליהם ואבי לא ככה אתה יודעים..יצחק איתה והכל מול הפנים שלו תוך התעלמות מוחלטת ממנו..נכון? לא מבינה את הקטע הלא ברור הזה..ונכון אתמול כולנו גילינו שגלעד פשוט ד פ ו ק ? ? ?

NoWords

New member
עעעעעע.....

כמעט בכיתי שאבי עזב
זה היה כל כך עצוב, והוא כזה חמוד שהוא הבין את הדר... באמת שלא כולם היו מתנהגים ככה. ואיך הבנות באו לנחם את נחמן (משחק מילים שכזה)
איזה חמודים איך שהם רקדו חחחח איזה טמבל הנחמן הזה. ואני מאוד רוצה שאבי יחזור כי הוא הכי מתאים שם לקבל תוכנית, מכל הבחינות. (קבלו ת'חתימה שלי)
ולדעתי זה שאבי שיחק עם טלי לגמרי לא מבוים, מה רע? הם קצת שיחקו זה היה דווקא ממש חמוד. טלי משחקת שם עם כל הבנים, אבל היא עדיין מאמי. פשוט ר=ו=א=י=ם איך פורמן מקנא שאבי היה עם טלי, כזה שקוף. ו... גאד כמה פורמן וטלי יכולים להיות ביחד? חחח לדעתי הם מזה לא מתאימים אבל טובבבבב... ואכן כן, גלעד ד פ ו ק (בכלל, התאומים האלה מתחילים להפחיד אותי) ומסכנה הדר... בכתה שם מרוב שהיה לה לגמרי לא נעים. איזה חרא של דבר שהם צריכים לבחור אחד את השני... (וסוף סוף טירן ויוסי עבדו ביחדדד)

קליפס

New member
חחחח התאומים באמת מפחידים.

אבל רק אני ראיתי שכל הבנים היו אצל אבי ולאף אחד לא היה אכפת מזה שנחמן לבד? זה היה דוחה. אה, ובפרק היום טלי יצאה כלבה שוב ושוב ושוב. אני בשוק.

NoWords

New member
צודקת!

מגעיל שהבנים לא באו להגיד לנחמן שלום. (לפחות הבנות באו) וטלי יצאה כלבה רק בקטע עם טירן, לא?
(איפה עוד? תזכירי לי) דווקא היא הייתה מתוקה שהיא לקחה את פורמן והביאה אותו לחדר של הבנות כדי לישון נורמלי (איפה הוא נרדם בכלל?!)

קליפס

New member
פורמן כזה מותק והוא כזה רוצה אותה,

יכולהיות שזה בגלל שהוא כלוא כבר איזה חודש וחצי בלופט מסכן בהרצליה ולא רואה אור יום או בנות אחרות, אבל עדיין - היא כל הזמן בורחת ממנו ומשחקת איתו.. למשל כשהיא קמה מהמיטה והוא נשאר שם בפוזה של ילד בן 16 שחברה שלו לא מסכימה לשכב איתו... והקטע עם אבי היה ממש מוזר. עם טירן היא סתם יצאה סנובית מגעילה אבל אם זה עוזר גם אני לא הייתי מאמינה לטירן, סתם כי הוא חושב שכולן רוצות אותו.

greeneye

New member
פרק מדהים.

מישהו מוכן להסביר לי בתוך מה לעזאזל פורמן ישן?! מה זה היה?!
מוזר... תוכנית יפה.. אהבתי את ה..."קליפ"...ואם שמתם לב בקטע של יוסי וטירן שהם...כביכול משתינים- כשהם יצאו מהתאים ראו שבעצם האסלה של טירן סגורה...
פרק יפה, ונורא עצוב. למרות שיצא לי לצחוק בקול רם כמה פעמים...

אניצן

New member
היה באמת טוב...

פרק מעניין. למרות שאני לא סובלת את מר נוסבאום השחצן (והחתיך) כדאי להחזיר אותו. הוא הכי מתאים לחזור מבחינת הריאליטי ללופט. לפראיירים שמצביעים- תצביעו לאבי נוסבאום. (אבל אם בא לכם באמת להיות טובים- אל תצביעו בכלל, זה הרבה כסף) יום נעים אוהבת את הפורום ואת כולם אני

AmiTutiT14

New member
../images/Emo6.gifהוא ישן על שטיח אמבטיה../images/Emo6.gif

חחחחח איזה משוגע
הוא והתאום שלו גם. איך הם קורעים אותי כל פעם מחדש
כמו בפרק שלשום עם הקטע של הלחם
איך היה מצחיק כשהראו את הלופט בבוקר, ואז הראו את צחי, והוא כזה התחיל להשתולל עם הגיטרה
הוא בכלל יודע לנגן
טלי כזאת מתוקה נכון
זה כל כך קורע אותי שאני מתלבטת בין צחי וטלי
אבל לא הבנתי עדיין מה הקטע של המשולש פורמן-טלי-נוסבאום. אז תסבירו
אפרופו נוסבאום, הוא היה כזה מאמי שהוא הבין את הדר.... היא כזאת רגישה, קל להבין את ההתלבטות שלה
נחמן כזה סבעבע, אבל נוסבאום הוא כזה... נוסבאום
אה כן, עוד משו, למה היה כל כך קשה לטלי להבין שבת דודה שלה נתנה לטירן את המספר שלה
אפשר לחשוב כבר... זיהו

humm

New member
אני מה זה מרחם על הדר

היא מותק של בנאדם ובשבועיים האחרונינם יצא לה לבחור בין 2 בחירות קשות מאוד

Silly Me

New member
../images/Emo9.gif

לפורמן אין תאום, התאומים הם גלעד ועומר. טלי היא סנובית שלא מאמינה שאחד מבת ים יכול להשיג את בת דודה שלה, היא רואה בטירן נחות. אפילו שהיא לא מודה בזה. בא לי להקיא מההתנהגות שלה!

AmiTutiT14

New member
מה זה לא היה גלעד שישן באמבטיה../images/Emo35.gif

חיחיחי חשבתי שזה הוא...
בגלל זה אמרתי

Velma Kelly

New member
תגידו רק אני?..

פשוט נמסתי כל פעם שראו את פורמן בתוכנית היום?
ואני בכלל אוהבת את צחי אבל אני פשוט מתה מפורמן לאחרונה! היום פשוט ישבתי עם אח שלי ונמסתי כל פעם שראו אותו! שהוא מתעצבן כזה בשקט על טלי ואבי וכשטלי בכתה הוא בא אלייה ואמר לה שאם היא רוצה משהו.. אבל טלי יצאה מניאקית בקטע הזה שהיא שכבה על המיטה והוא בא לידה ואז היא קמה. זה לא היה יפה מצידה כ"כ.. גם מה שהיא אמרה על טירן הוציא אותה קצת ביצ'ית היום - לא אהבתי אותה היום בכלל
ואיזה חמוד צחי היה שהוא אמר שזה בכלל לא מצחיק שמישהו מהחדר עוזב. מסכימה איתו. החדרי בנים שם זה הדבר הכי מצחיק בתוכנית
בכלל מה שהיה אתמול עם ה"רק עוגייה" ו"רק כל הבית" ושהם בכל לא ילדותיים. החדרי בנים שם זה ה-מקום
ומה עכשיו בלי אבי? אין את הצבי ואת אריה? (שוב מתגלגל בראש הבדיחה עם פורמן: "ההפך מתרדי".. חחח
זה עדיין קורע אותי)

NoWords

New member
חחחח

בהחלט נזכרתי בקטעים טובים בזמן קריאת ההודעה שלך!
תגידו, הם יודעים שכל חדר בלופש מצולם?

OnlyMe sahar

New member
ברור...

הראו איזה פרק אחד שצחי סידר את המצלמה שתיהיה מכוונת אליו

ofrasch1

New member
שאלה: על מה אבי התנצל?

אחרי שאבי וטלי התנהגו כמו זוג מאהבים, הם הלכו לחדר שלה ופתאום היא נעלבה ונשכבה על המיטה (מה שהיא עושה די הרבה..) ואמרה לו "קיבלת מה שרצית, קצת חום ואהבה", והוא התנצל, ואמר שזו הסיטואציה הכי מוזרה שהיתה לו בלופט. השאלה: האם היא כעסה כי הוא רצה ללכת להיות עם הבנים, או כי הוא ניסה להתחיל איתה יותר ממה שראינו? האם יתכן שביפ יחסכו מאיתנו כזו חתיכת ריאלטי עמוסת-רייטינג? ובכלל, הקטע הכי מרגש בפרק היה בסוף. זה היה גם קצת מוזר: אבי, טלי, הדר, ונחמן רוקדים יחד (ונראה שזה היה באהבה). הדר, שהצביעה לנחמן, והעיפה את אבי, כדי להשאיר את טלי, שאמרה לאבי שהיא היתה משאירה אותו ולא את הדר.... אכן, מראות קשים.

MaD-d0g

New member
אממ יכול להיות בגלל שהוא "סחט" ממנה

שהיא תצביע אליו ולא להדר למשל

ofrasch1

New member
לא נראה לי

כי לא היה מצב בו טלי היתה צריכה להצביע לאבי או להדר, להתנצל על סחיטה היפוטתטית?

למעלה