הפרק שהיה אתמול בערב...
הוא היה ממש פרק טוב... מבחינת כל השערוריות שההפקה ניסתה להשיג, אילו הם רק ידעו שייקח שבועיים שלושה, וכמה מתמודדים (מעולים) לעוף, הם היו מתרווחים כבר אז על הספה... בהתחלה נורא חשבתי שהדר זונה עם הקטע של ההצבעה, אבל אחרי הפרק אתמול אני ממש חושבת שאבי צדק, היא ממש התחרטה על זה. טלי אלגד- הזונה של הלופט, חשבתי שהיא חמודה עד הפרק של אתמול שהברר לי שהיא מוכיחה שוב ושוב ושוב את תאוריית הצפונית הכלבתית.
הקטע עם טירן- היא פשוט זונה, אוקיי- את לא אוהבת את טירן, אבל יש עוד אלף בנות בעולם (כמו בת דודה שלך) שחושבות שהוא חמוד, אלק "אנחנו מביאות בנים על רמה הביתה"- עם איך שהיא יצאה שרמוטה בתוכנית- נראה לי שהיא מביאה כל כך הרבה בנים שהיא לא זוכרת כבר מי על רמה ומי לא.
הקטע עם פורמן- טוב, היא מתחילה אותו, ונוטשת אותו, מזמינה אותו לישון איתה בדר, אבל קמה שהוא בא לידה, הולכת לישון בסלון, אבל לא מגיבה שהואמלטף לה את הצוואר שעתיים... מה הבעיה שלה?! והיא מוכיחה את הקטע שכשאת כוסית- לבנים לא אכפת כמה את כלבה.
הקטע עם אבי נוסבאום- דווקא מאבי לא ציפיתי, מאבי ששיחק אותה עד עכשיו (ובהצלחה) בתור דמות הגבר האדיש-מצחיק, לא דמיינתי שהוא ימצא את עצמו רודף אחרי טלי עד החדר שלה, ואז עוד שואל אותה בהתחנחנות של 'היפייפיה והיחפן'- "אז את לא שונאת אותי? היית מצביעה בשבילי?'... מה הבעיה שלך? והיא עם הצחוק המזוייף שלה, והשיער והגובה הנמוך והחמוד... יופי אבי... ועכשיו אפילו עזבת את הלופט, ככה שיצאת מושפל מפה ומפה. (לדעתי הוא מצחיק ממש והוא היה מהאהובים עליי)
הקטע עם הדר- זה הקטע שהכי הכי הכי הרגיז אותי בפרק, למרות שישבתי בפה פעור ולא האמנתי לכל מה שהיא עשתה בפרק, הדר, שכל כך שברה את הראש, וידעה שמה שהיא עושה בפנים זה לא הוגן, שהיא הייתה צריכה להצביע לאבי בגלל ההגינות, אבל היא הצביעה לטלי- היחידה שנשארה לה מאחוות הנשים המאולתרת שלהן, הבת היחידה בלופט, היחידה שאפשר נהל איתה שיחות נפש על הנדנדה, לרכל על בנים ולמרוח איתה לק... ככה יצא שאבי ארז מזוודות, בעוד הוא מנסה לשקם את המצפון של הדר. ובנתיים- מלכת הלופט מתחילה להתבכיין ולהתנשא מעליה. איך שהן היו בחדר (ופורמן החמוד הביא לה תה וביסקוויטים) והדר אומרת לה- אל תשקעי בזה, מה, היית רוצה ללכת? וכו וכו... בקיצור, היא סתם יצאה כלבה, שהלכה בפרצף מתנשא וניסתה שוב לשחק אותה הקורבן עם המתוסבך והחמוד שאכפת לו מכולם... בקיצור- טלי היא כלבה. אני בעד להקים מאפיה נגדה ולהעיף אותה מהלופט.