התוודות

lolypop6

New member
אמרתי שלא רק בגלל זה שהיא לא מחזירה אלא אהבה

אלא היא גורמת לך להרגיש כאילו שאתה אוהב אותה אפילו יותר ממה שאתה מרגיש באמת..

היא מספקת במידה רבה

אבל לא עד כדי למלא את החסר של עובדת ההשמה. אני מרגיש שאף אישה בעולם לא תוכל למלא לי את החסר הזה, כי היא האדם הכי חשוב בחיי. אני מרגיש שאהבתי אליה אמתית ורק בגלל אופייה.

Mate22

New member
................

אתה מכיר את זה שמספרים שכשאדם נחטף הוא מפתח רגש לחוטף שלו בשלב מסויים? זה מאוד מוכר העניין הזה, בגלל זה אני מעלה את זה. את אותו הדבר יש גם עם מטפלים. כשאתה נפתח בפני אדם, ועוד אישה, המין שאליו אתה נמשך, אתה יוצר קשר אישי כלפיו שאין לך כלפיי אנשים אחרים. כנראה שאותן בעיות שהיו לך אז נשארו רק איתך ואיתה, וזה נותן לך תחושה שהיא מחזיקה חלק ממך, חלק שהיא טיפלה בו, שממנו אתה מרגיש רע.

תנסה להמשיך הלאה ולהפתח בפניי בחורות אחרות, תתן לחברה החדשה את הביטחון שנתת במטפלת. אני לא יודעת מה עברת שבגללו היית צריך מטפלת, אבל שלבי הטיפול נגמרו ואתה צריך לצאת אל העולם. אם תמשיך להיות ככה, אתה לעולם לא תתגבר עליה ואתה תמשיך לעשות דברים שתתחרט עליהם אחרי זה. מעשים שגם יובילו תגובות שליליות ורעות מהאנשים סביבך (כמו שראית כאן) ובצדק.

dinozaur1

New member
היי חבר

אני מכיר את ההרגשה של לאהוב מישהי ולדעת שזה בלתי אפשרי. לדעת שהיא לעולם לא תוכל להחזיר לך אהבה ושכל העולם עוד מסתכל מהצד ומגרד את הראש בניסיון להבין את האהבה הזאת...

אני מתאר לעצמי מה אתה מרגיש וזה כואב לי באיזה מקום, כי אני יודע כמה הרגש הזה חזק... יחד עם זאת אני אישית התגברתי על אותה אהבה נכזבת, אני לא האמנתי אז שאני יוכל להרגיש ככה למישהי אחרת, כי כשמאוהבים במישהי מסויימת, מאוהבים טוטאלית, לפחות אני..

בכל אופן, אני רוצה שתדע שיש בחורות אחרות בעולם. אתה בקשר עכשיו, נסה להפיק ממנו את המיטב.. אם היא בשבילך, אתה יכול להתאהב בה גם, לי זה קרה. קשר שלא חשבתי שהוא "נכון" עבורי, הוא כרגע נותר הקשר הכי משמעותי ועמוק שהיה לי עם אדם אחר..

אני חושב שאתה יכול וצריך לפקס את האהבה שבך במישהי אחרת. מישהי שתחזיר לך אהבה, זה מה שמגיע לך, ולא פחות מזה.

בשביל אהבה אמיתית צריך שניים, ומגיע לך מישהי שתחזיר לך אהבה. נסה לקחת את מה שאתה מרגיש כלפייה למקום אחר ולא רומנטי, מקום של הערכה ואהבה, אבל לא כזאת של קשר. אולי כך תוכל לפנות את ליבך ולתת למישהי אחרת את כל הטוב שבך.

בהצלחה חבר :)

אתה מתנה את האהבה שלך במשיהי שתחזיר לך

אהבה. זאת לא אהבה. אהבה אמתית לא תלויה בדבר. והיא לא דו צדדית כפי שאתה מתאר אותה. למה כולם חושבים שאהבה היא דבר דו צדדי. כי הם נעלבים שלא אוהבים אותם ? בשביל אהבה אמיתית לא צריך שניים. מספיק רק אחד/אחת

זאת בהחלט אהבה

אין דבר יותר טבעי מלרצות שאדם שאוהבים יאהב אותנו. כשלא משיבים לנו אהבה ומערכת היחסים לא מתממשת, קשה להתמודד. אני מאד אוהב אותה.

כן. כמובן רצוי שגם הצד השני יעריך את אהבתך

ורוצי עוד יותר שהצג שני גם יאהב אותך. אבל זאת כבר האהבה של הצד השני. אני דיברתי על האהבה שלך שכפי שאני רואה אותה, כמו כל אהבה, זה דבר חד צדדי.
אהבה שמוחזרת גם מצד השני - טובה שבעתיים.

חזרתי לכמה שניות אחרי שנים לפורום ואותו סיפור

שלום פילוסוף. כל הכבוד על ההתמדה. כל מי שמספר לך לשכוח , קל לו לדבר. כנראה כך גם נראת האהבה האמיתית בעיניו.
כמוני, כמוך, אהבה אמיתית לא שוכחים לעולם
גם אחרי 20 שנה או 50 שנה. אי אפשר לשכוח.
שלא כמו שאחרים פה אומרים, אהבה זה דוקא בעיניי דבר חד צדדי. כאשר זה נהפך לדו-צדדי זה כבר יחסים תלותיים. זה כבר חוזה. ברוב המיקרים לבנות יש אהבה תלותית לצורך הרגשה בטוחה. לבנים יכולה להיות אהבה לא תלותית ולא תלויה בצד השני. אהבה זאת רק ההרגשה שלך כלפי מישהו/י . אם מישהו/הי מצפה מהצד השני להשיב אהבה ומתנה את בכך את האהבה שלו בכך - זאת לא אהבה. .
כל הכבוד על הוידוי. כפי שהמלצתי לך בעבר, תפגוש בחורה חמודה ותהיו חברים. תתחתנו. ישנם הרבה בנות כאלו. יש כל כך הרבה דברים לעשות ביחד. לפעמים דוקא אלו שמתחתנים בגלל אהבה רגעית - אלו דוקא שמתגרשים/נפרדים ראשונים. אלו שהתחתנו בגלל חברות בלבד או נושא משותף, רצו ביחד את הצורך לתמוך ולעזור האחד לשני - אלו יהיו המתמידים בחיי הנישואין. מי שבסוף מתגרש הוא מי שמצפה מהצד השני להשיב לו אהבה. אם הוא היה אוהב באמת הוא היה מקבל כל דבר. יש שיר יפה המתאר זאת היטב ומסכם את כל הנאמר על ידך זה השיר של "זמר שלוש התשובות". הוא יכול לסבול כל דבר, חוץ שמישהו שיגיד שאסור לחשוב עליה.
אז באמת, תמשיך לאהוב. מרחוק

גיל.

למעלה