התוודות

Megie

New member
מאמי,

אל תנסי להבין, זה מסובך מדי, והבחור גם הוא לא לגמריי נורמטיבי..אני רק מקווה שההטרדות מצידו לא היו פגיעה או מגע פיזי לא רצוני.

ואתה פילוסוף, אני מקווה שעכשיו אתה תתרחק אחת ולתמיד ותתן לה להשמיך לחיות בשקט בלי הטרדות, כל הכבוד שהבנת את הטעויות שלך, אי אפשר להחזיר את הגלגל ולתקן, אבל אפשר לשלוט בעתיד ולתקן בך שתתרחק.

בהצלחה!

היי גם לך, מאמי מתוקה

אפשר לדעת למה נמחקה הודעתי?

ראיתי גם שמישהו כתב לי "חצוף" משהו... הייתי מעוניין לדעת מי זה היה

בחור מדובר

כתבת דבר שהעליב אותי. אני לא זוכר בדיוק איך נוסח, אבל הובע בו חוסר התחשבות וחוסר הבנה לכך שאני אוהב אותה והיא חשובה לי.

Survivor Man

New member
לא כי אתה מה זה התחשבת בה 20 שנה...

אתה סותר את עצמך באותו משפט: לא אובססיבי אליה אבל תשתדל לא להטריד אותה כי קשה לך שלא? אתה הכי אובססיבי שיש וככל שתפנים זאת מוקדם יותר תוכל לקבל עזרה ולהניח לה כבר.

dudix2

New member
אני לא מבין למה להטריד

אם היא לא מעוניינת אין צורך להתקשר, זה רק מציק.
אם אכפת לך ממנה אז תניח לה כי כל ניסיון להשיג אותה גורם לה יותר להתרחק ממך.

תאמין לי שאני לא רוצה להטריד

פשוט אני כל-כך רוצה להיות אתה בקשר שלא התאפקתי והתקשרתי אליה כמה פעמים במשך השנים בתקווה שתרצה.

תחשוב ברצינות

על טיפול פסיכולוגי דחוף.

להטריד בן אדם 20 שנה? נשדמע לי כפייתי.
אף אחד קרוב לא אמר לך את זה?

אני לא חושב שזה כפייתי

זו פשוט אהבה עצומה ואמתית, שאני מתקשה מאד להתמודד אתה. אני מרגיש שתמיד אוהב אותה מאד ואף פעם לא ממש אתגבר כי היא האהבה הכי חזקה של חיי. אני צריך תמיכה נפשית מחברים.

Hawthorne

New member
העולם כל כך גדול

למה להגביל את עצמך? יש המון אפשרויות שם בחוץ שאתה אפילו לא מודע אליהם. צא לטרף (-:
לך תדע אולי אהבת חייך בכלל מסתובבת סביבך ואתה אינך מודע אליה? צא לבלות, תהנה מהחיים, הם קצרים מדי

עננות קלות ורכות התעלסו בתכלת השמים, פיזזו מפעם לפעם לפני החמה, כרוצות לכבותה, ואחר גלשו ועברו, כדי לפנות מקום לאחיותיהן הבאות אחריהן. פו הדוב

lolypop6

New member
הוא אמר לך לחפש בחוץ יש עוד הרבה בנות..

אז אמרתי שכבר יש לך חברה.. הפתרון זה לא לחפש בנות בחוץ..

lolypop6

New member
יש מצב שהאהבה הגדולה הזאת היא גם (לא אמרתי

שרק) בגלל שהיא לא רוצה אותך.. זה מגביר את האהבה שלך אליה.. בכל מקרה אם החברה שלך לא מספקת בשבילך תמצא מישהי אחרת כמו שהבחורה אמרה..:)

עכשיו נפרדתי מהחברה

רב החברות שהיא חדשה מאד, הבחנתי שהיא מתרחקת ממני. עכשיו שאלתי אותה על זה ואמרה שאולי לא נהיה חברים. הסמתי כי גם אני כל הזמן הרגשתי שאנחנו לא מתאימים. עכשיו אנחנו ידידים, ואני מחפש חדשה.

למעלה