התוודות

התוודות

אני מתחרט על דבר שעשיתי. היה לי כל-כך קשה להתמודד עם אהבתי העצומה והלא ממומשת לעובדת ההשמה, שהטרדתי אותה במשך כעשרים שנה. אקווה שלא הרסתי את חייה או משהו כזה, שלא הזקתי לה מדי. אקווה גם שלא יזמינו לי שוטרים.

Survivor Man

New member

איך הטרדת אותה במשך 20 שנה? ואיך עד היום היא לא התלוננה?

מדי פעם לפעם אתה מגניב פיסות מידע על כמה שאתה ממש לא שה תמים עם תפיסת עולם אוטופית

תשובה

אני לא יודע אם התלוננה, אבל אני כבר 20 שנה אוהב אותה מאד ואני יודע שתמיד אוהב אותה כי היא אהבת חיי, ואף-פעם לא רצתה קשר אתי ואף-פעם לא תרצה. זה סיפור עצוב וקשה מאד. במשך כל השנים האלה ניסיתי ליצור אתה קשר דרך מקומות עבודתה כמטפלת וגם דרך הפרטים שידעתי עליה, ותמיד התנתקה ממני מיידית. רע לי, אני מאד מאד אוהב אותה ואין לי סיכוי אתה.

Survivor Man

New member
תניח למסכנה לנפשה

אתה לא מבין שבאובססיביות שלך אתה פוגע בה? אם אתה כ"כ אוהב אותה תתנתק ממנה לחלוטין ותן לה לחיות כמו בנאדם!

אני מאד משתדל

וכבר הנחתי לה והבטחת לעצמי לא לפנות אליה עוד, אבל קשה לי כי היא מאד חשובה לי ויש לי רגשות עצומים אליה שאני כמעט לא יכול להתמודד אתם. אני מניח שאוכל להפסיק לגמרי להטריד אותה, אבל אני חושש שהזקתי לה מדי במשך השנים האלה וחבל לי כי אני רק רוצה שתהיה מאושרת.

Survivor Man

New member
מה זה אתה מניח?

את הנזק שכבר גרמת אי אפשר לשנות אבל אתה יכול להפסיק עכשיו.

אם יש לך רגשות אובססיביים כלפיה זו לא בעיה שלה! היא לא צריכה לסבול בגלל איזה מישהו שהחליט יום אחד שהיא אהבת חייו כשברור שזה לא הדדי מבחינתה.

לך תתיעץ עם המטפלים בכפר שיצמידו לך פסיכולוג צמוד אם אתה לא יכול להפסיק.

תגובה לא מתחשבת מצדך

אני לא צריך פסיכולגו שיעזור לי להפסיק. אני גם לא אובססיבי אליה. אני אוהב אותה וזקוק להרבה תמיכה נפשית מחברים כדי להתגבר. אשמח אם פסיכולוג יעזור לי. בכל מקרה אני משתדל לא להטריד אותה והחלטתי להימנע מזה להבא, אבל קשה.

לא אתייחס להערות הרעות

בקשר לחברה, אני שמח אבל בלי קשר אני אוהב את עובדת ההשמה בתור אדם בגלל אופייה הטוב, לא בהכרח רומנטית או באופן תלוי בסוג של קשר. אני פשוט מרגיש שהיא בן-אדם נהדר ורוצה להיות אתה הרבה ככל האפשר. אני לא אובססיבי אלא אוהב אותה מאד אהבה אמתית. לפעמים אדם לא יכול להתמודד עם אהבתו ומאבד שליטה על מעשיו, וזה מה שקרה לי. מספיק רע לי עם הסיפור הזה, אל תוסיפו לי הערות רעות.

lolypop6

New member
אז מה ז"א הטרדת אותה? אם אתה לא רוצה אותה

בקטע רומנטי? אתה יכול להסביר את דרך ההטרדה? לא כ"כ הבנתי..

קודם-כל

היא האדם שאני הכי אוהב בעולם ותמיד יהיה, ולכן כשאין לי חברה אני רוצה להתחתן אתה, אבל כשיש אני רוצה להיות רק ידיד שלה. במשך 4 השנים שטיפלה בי, פניתי אליה שוב ושוב בהתחננות שנהיה בקשר אף שסרבה לי ואמרה שלא רוצה לדון בזה. אחרי הטיפול במשך כמה שנים התקשרתי אליה למקומות עבודתה ופעם אחת לפלאפון שלה כדי לשוחח אתה וליצור אתה קשר, וניתקה לי מיד בכעס. פעם גם שלחתי לה פרחים למקום עבודתה, ואמרו לי שזה נורא הטריד אותה והיא מפוחדת אז הצטערתי. היא לא רוצה לדבר אתי ולא רוצה לשמוע ממני, וכבר הרבה שנים שלא פגשתי אותה וכמעט לא שמעתי ממנה. פשוט המצב שאני מאד רוצה להיות אתה בקשר והיא לא רוצה, וניסיתי ליצור אתה קשר והטריד אותה.

lolypop6

New member
הסיפור הזה ממש אבל ממש לא מסתדר לי

אתה לא אוהב אותה מבחינה רומנטית אבל אתה רוצה להתחתן איתה?? חברה שלך יודעת שהיא רק תחליף לאהבה האמיתית שלך?? אתה אמיתי בכלל?? תעזוב אותה, אל תתקשר אליה אל תדבר איתה יותר אף פעם! תשכח ממנה כמה שיותר מהר..

כמו שכתבתי

אני אוהב אותה בתור אדם, לא באופן שתלוי בסוג מסוים של קשר. אני רוצה להיות אתה הרבה ככל האפשר. לכן כשאין לי חברה, אני רוצה להתחתן אתה כי זה הקשר הכי קרוב שיש; וכשיש לי חברה, אני רוצה להיות ידיד קרוב שלה. לשכוח ממנה לא אוכל אף-פעם, כי היא האהבה הכי חזקה של חיי. אוכל להפסיק להטריד אותה, אבל עדיין תמיד אצטרך תמיכה נפשית מחברים כדי להתמודד.

פשוט

יש לה אופי ממש נהדר. היא חמודה ועדינה כמו בובה קטנה ומלאה שמחת חיים ויכולות רגשיות חזקות לבטא רגשות חזק ובכנות. אשה כמו שלא הכרתי בחיי. יש לי רגשות עצומים אליה. אני רוצה לדאוג לה ולתת לה המון מעצמי. זו אהבת אמת.

lolypop6

New member
אתה צריך להתנתק איתה .. לנתק כל קשר איתה

אין ברירה אחרת..!

זה מה שעשיתי

אכל עדיין הצער על חוסר היכולת לממש את הקשר מקשה מאד, ואני צריך תמיכה כדי להתמודד אתו יותר. אני מניח שתמיד אהיה קצת עצוב באיזשהו מקום בגלל הסיפור הזה, כי זו אהבת חיי.

למעלה