התגוננות רחוב??

אגב לארניס יש מקלות אימונים

פעם לפני הרבה זמן ( באמת הרבה זמן) הציעה לי כאן מישהיא מהפורום שבמקרה מפרסמת את ארניס מאוד מקלות אימון לניסיון כדי שאראה אם הם מתאימים לעבודה בהתגוננות רחוב (אצלינו המקלות נשברים מהר ) . אני כאן בירושלים עדיין מחכה , נראה עוד כמה זמן !!! כהן חיים התגוננות רחוב

מעניין מי זו../images/Emo2.gif

שיאשרו לי את הויזה לירושלים
אני אגיע עם המקלות שלנו,סבלנות ידידי סבלנות..או כמו שאומרים קאטה קאטה, אהה וחיים...את המקלות...לא שוברים על הראש פעם ראשונה....מתאמנים איתם!!!! שבוע הבא אתן קפיצה

אני משתדל לא ללכת ראש בראש

עם אנשים שמרביצים עם מקלות, או עם כאלה שבודקים חוזק של מקלות על הראש...

אז שהבין אתה איתי או נגדי ? ../images/Emo13.gif

כאילו זה פשוט לא ? או כן או לא ואני חשבתי שלפחות אחד מההנהלה איתי עכשיו נאי מבין למה תמיד דגלתי "בעבודה אישית" בלי לסמוך על אף אחד "יגיע טוב לא יגיע גם טוב " .

עכשיו אני מבקש להחליף מנהל ../images/Emo13.gif

הייתי נחמד דיברתי ברוגע ובסוף אתה שולף לי תשובה כזאת ? עו"ד ? מכות ? או איתי או נגדי מה קשה כל כך ? האמת , יכולת הניהול , הארגון וההשקעה שלך כאן בפורום מרשימים אותי מחדש . שא ברכה ידידי כהן חיים התגוננות רחוב

../images/Emo5.gifמישו כאן מפחד

ומחפש שיהיו לצידו...חחחחחחחחחחחחחח ככה אני לא משווקת לך כלום נינג'ה חיים!!!!!

פחד ? לאסוף בני ברית / חברים לשעת

צורך במיוחד בעלי מעמד ועוצמה במיוחד כאן בפורום זה פחד ? מהפתאום פחד , לעניין השיווק , נרשמו לי רק 290 לשנת הפעילות הבאה , חסרים לי 10 יש סיכוי שתעזרי לי ? חחחחחחחחחחח

../images/Emo2.gif../images/Emo52.gif? חברים בעלי מעמד ועוצמה?

נראה לי שיש לך כאן טעות בסיסית בעניין העוצמה והמעמד
(אולי מרוב בדיקת חוזק של מקלות אתה יודע איפה
)... חבר דווקא אין לי בעיה להיות - האמת בניתי עליך בעניין העוצמה והמעמד...

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

תגיד לי נראה לך שאני מנסה את המקלות על הראש שלי ? בשביל מה אני מאמן ? כדי שיהיו תלמידים שיהיה אפשר לנסות עליהם חחחח אתה בונה עליי בעניין עוצמה ומעמד ? בטוח ?

אה, אפשר להצטרף אליכם לצוות ההדרכה?

אבל בלי לעבור את כל הכאב ראש של מסלול ההכשרה כתלמיד?

עכשיו משהבנתי אני מקיים ישיבת

מאמנים ומספר לכולם שמישו אמר שרמנטי , לכך יש שתי משמעויות 1. שהם / אני לא !!!!!!!!!!!!!!!!! 2. שחלק מרוקאים אז לפני הישיבה תסביר תשמע , ראיתי את הפורום והאתר(של השיטה) ואני מבין שאתה אחראי עליו אז בטח יש על מה לדבר .

למעלה