התגוננות רחוב??

toy s0ldier

New member
גם אותי זה מעניין

במיוחד שמות והאם היו שם אנשי ג'יו ג'יטסו (קרקע) ובכללי אשמח לשמוע עוד על התחרות הזו.

shlomym

New member
למה שלא תנסו סיניות?בטוח שיש להן

מה לומר ,לא?

בטוח שיש לסיניות מה לומר

אבל הן אומרות את מה שיש להן לומר בסינית, וסינית זה סינית בשבילי
. אם אתה הולך על ישראליות
, אז לפחות אפשר להבין אחד/ת את השני/ה ("כמה פעמים אמרתי לך להשאיר את המושב של האסלה למטה?!#%@!"), לא?

boneti120

New member
התגוננות רחוב

אוקי ובינתיים פרטים מה זה השיטה הזו ?

boneti120

New member
התגוננות רחוב

מלבד ירושלים והפריפריה האם מתקימים גם אימונים גם באזור המרכז

שלום בייבי בוקר טוב

יאללה אולם לאימונים ואנחנו מגיעים לאמן . אגב , ת"א זה המקום עם הלחות הגבוהה ?

פשששש

אולמות יש בשפע,אולם לפי התשובה שלך אתה בטח רוצה אולם עם מזגן...
אתם מפונקים.... כן כן אנחנו העיר עם הלחות הגבוהה (שניה תן רגע לנגב את הזיעה..) אבל גם העיר עם הים,הבילויים,וכל שאר ירקות...

אנחנו הירושלמים מפונקים ? ../images/Emo4.gif

מזגן , מה כאילו יש אולמות בלי ?(אצלי אף לא אחד עם מזגן בירושלים) ים גם לנו יש , אמרו שיבנו לנו אחד בילויים ? זה אומר שכל היום אתם מטיילים במקום להתאמן , בגלל שאנחנו מתאמנים אין לנו זמן לבלות , את יודעת סדר עדיפויות .

חחחחחחח

אצלנו ידידי, גם מבלים וגם מתאמנים!! וים...זה משהו שאתם רואים בטלויזיה,חחח מזל שיש לכם קולנוע וטיוי
אפרופו ים..כבר שנים מבטיחים לכם,אולי כדי להשאיר אותכם במקום,שלא תברחו כמו שאר ה"שפויים" שהגיעו לגור כאן בתל אביב, במקום ה"לח" הזה...
ובנימה אופטימית זו: כמו שארניס הגיעו לירושלים....התגוננות יכולה להגיע לתל אביב (חוצמיזה...הרי הללת אותי לא פעם כאשת שיווק מצויינת...אז הנה תהיה לך הזדמנות פז)
אחלה שבוע ידידי

מעניין שכשמדובר בארניס עבודת השיווק

שלך מצויינת . אין אין מילה רעה אחת כשמדובר בארניס , פתאום לחות , פתאום אצלכם המפונקים !!!! ככה תשווקי את התגוננות רחוב ? איפה הרצינות ששורה עלייך כשאת רק מזכירה (אגב כל מילה שניה לא מבין איך ארניס הגיעה גם לכאן חחחח ) את ארניס ? אחלה שבוע גם לך כהן חיים התגוננות רחוב מזג אויר מעולה בירושלים כבר הזכרתי ? בלי לחות הזכרתי ? אהה גם בלי זיהום ( אצלינו לפחות )

נינג'ה חיים../images/Emo98.gif

מסר מאד כבד מלחות איומה בדרך אלייך............ ואם תעצבן אותי אני אגיע אלייך עם הבולו....

חחחחחחחחח תשמעי , אם זה היה

איום אז הוא היה לא ממש מוצלח , ולא בגלל שאני לא מפחד מאיומים , אלה בגלל שפשוט לא הבנתי אותו . חחחחח ירושלמים צריכים שיאייימו עליהם ככה פשוט קצר ולעניין שיבינו טוב וגם אז לא בטוח ש - "הם מפחדים" . כהן חיים התגוננות רחוב

בגלל זה אי אפשר על הירושלמים

הם לא מבינים איומים לכן לא פוחדים מהם חחחח כהן חיים התגוננות רחוב

למעלה