השרשור השבועי

nubis

New member
השרשור השבועי

ב 10 ימים הקרובים תהיה לי בעית גישה לאינטרנט כך ששאלות לגבי השיעור הקרוב רצוי לשאול כבר מחר כשיתפרסם השיעור. בכל מקרה השיעור הבא יתפרסם ביום שבת כרגיל. בברכה אלמוג

THE gray

New member
אך.........העשן.......

לחלק הזה של הקורס היה לי נורא קשה להתחבר כל פעם משהו אחר הפריעה לי, ככה שחוץ מהיום האחרון לא היה לי תרגיל כמו שצריך. יום א': 17:30 17:48 היה לי קצת קשה להתחבר לתרגיל אבל אני רגוע עכשיו. יום ב': 19:30 19:46 העשן היה נחמד, השערים קיבלו ממש צורה אמיתית. הייתה לי תחושה כאילו המקום מחכה לי ורציתי להישאר שמה בלי להיכנס לשער. אבל נכנסתי ובשניה הראשונה קצת אנרגיה כאילו מהצד אבל עדיין היה לי קשה להתחבר, והמחשבות שלי כל הזמן נדדו ובמקביל לזה המשכתי את התרגיל. יום ג': הייתי חצי שעה בבית ניסיתי ולא הצלחתי להגיע לזה, מאוחר יותר באותו יום ההורים שלי שאלו אותי מזה כל העשבים שאני שורף בחדר ומה זה הריח המוזר הזה. אז נאלצתי להחליף את העשן באוויר חם מהמזגן גם בשאר הימים. יום ד': 19:14 19:29 עוד הפעם הפריעו לי והתחלתי בפעם השניה ולמרות שהפריעו לי עוד פעם בסופו הוא היה יחסית טוב, הרגשתי קצת אנרגיות באזור היד והפה כששער האש בא. יום ה': 19:21 19:33 התרגיל היה מעולה וקרו בו כמה דברים- - הצורות והצבעים של השערין השתנו לגמרי חוץ מבשער האש, ושער האדמה עבר מהפך ונראה ממש טוב, כאילו אני כבר לא קובע איך השערים יראו. -כשפניתי לשער המים הרגשתי קצת אנרגיה בעיניים. - וזה משהו שלא קרה לי אף פעם כשסימתי והעלמתי את השערים הרגשתי כאילו מישהו במשך שניה לוחץ לי על הגרון. למרות כל מה שקרה עדיין היה לי קשה להתחבר לתרגיל.

nubis

New member
The Gray

כמו שכתבתי,יסוד האוויר' הוא בעיתי כי קשה בהתחלה לעבור את השלב של המחשבות והשפה ולחוות אותו כמו שהוא. בכול מקרה עצם התרגול מקדם את האיזון כמו שאתה יכול לראות מהתרגול של: יום ה - ההשתנות של השערים מעידה התאמה חדשה באיזון היסודות הפנימיים. יפה מאוד
. בברכה אלמוג

jbu

New member
../images/Emo63.gifJBU

ראשון 19:23 19:42 היה ממש סבבה. שני 17:53 18:09 כנ"ל ומיום שלישי לא הצלחתי לעשות את המדיטציה כי אני חולה

nubis

New member
Jbu

קורה שחולים לכן להפסיד תרגול אחד זה עוד בסדר אך את שלושת התרגולים שהחסרתה צריך להשלים לפני המעבר ליסוד הבא. (אם היום ומחר אתה מספיק שני תרגולים תוכל לעבור לתרגול הבא כבר ביום ראשון). בכול מקרה החלמה מהירה
בברכה אלמוג

אני לא נהייתי חולה

13.9 קצת קשה להתרכז, לא הכל מתייצב וצריך "להחזיק את התמונה" בכח. 14.9 דילגתי על התרגול, הייתי הרוג העייפות. 15.9 ממש דומה ליום רביעי- המון הפרעות וקשה להתרכז. 16.9 זה ארוך- נראה שהכל התייצב ופעל באופן מושלם. איזה כיף זה לעוף בספירלה! הכל כל כך יפה, ולא מופרע ורועד. זה מדהים! ריחפתי לי שם במשר זמן מה (איבדתי את התחושה) וכמעט ניסיתי לשלוט בתעופה, הרגשתי שאני יכול, והפיתוי היה נורא גדול (חרוז). 17.9 לא ממש כמו אתמול, הכל עדיין מיוצב אך לא אותה תחושה, גם כן מדהים. ואגב, ממש קשה לי להישאר במדיטציה פעילה, שבה אתה צריך לדמיין דברים, הרבה זמן. אני עושה את הפעולות בזמן אמיתי (למשל: ללכת במדבר, לחוש את החום לשהות שם קצת ולחזור לוקח לי חמש דקות לכול היותר. בתיאור הקורס היה כתוב שזה תרגול יומי של עשרים דקות - חצי שעה.

nubis

New member
The king In yellow

16 , 17 - תרגול יפה גם מהבחינה של החיבור לתחושה וגם על הכוח רצון
מדיטציה אקטיבית היא מיומנות נרכשת וככול שהתרגול יתקדם היכולת שלך למדוט תגדל. העקרון הוא לתת כמה שאתה יכול זה הכול. בברכה אלמוג

jbu

New member
מה לעשות

יש לי אסטמה והוציאו לי את השקדים, מחלות בגרון פוגעות בי קשה. בכול מקרה עשיתי והלך חלק, לעלות יומן?

jbu

New member
סבבה

אז ככה: יום שישי ה-19: 18:05-18:26 אני נכנס, העננים יפים ואני נהנה וחוזר. יום שבת, ה-20 : 11:46-12:03 הכנפים מזהב, קצת קשה בהתחלה אבל מתרגלים, נהנים ועוד פעם יוצאים השערים נראו יופי.

למעלה