השרשור הרשמי- פרק 102

Dawson girl

New member
השרשור הרשמי- פרק 102

"הריקוד" (The Dance) השרשור של רועי, עם התמונות+סצינות מהפרק, ממש כאן- http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=427&msgid=72507056 התקציר באנגלית, מתוך האתר הרשמי
As Dawson struggles to complete his film by the festival deadline, he decides to mix business with pleasure by casting Jen, with whom he now has a budding romance. This continues to irritate Joey, for reasons she won't truly admit, even to herself. Dawson soon finds he has some competition in Cliff, an upperclassman who's not as "enlightened," but is handsome and popular for his football prowess, and is stunned when Jen accepts Cliff's invitation to the dance. Although not one to attend dances himself, Dawson now feels compelled to rush in and make an utter fool of himself. Pacey, meanwhile, moves forward with increasing confidence in his secret quest for romance with his teacher. צפייה נעימה, ותקפידו לשרשר רק להודעה זו

eliormagick

New member
../images/Emo41.gifאיזה יפה:)

אחלה פרק במיוחד הקטע שדוסון נישק את הבובה... בחיי הוא כזה דביל מה איך הוא לא שם לב שהיא רוצה אותו איזה אטום! טוב תמיד הוא היה ככה! ופייסי הזה גם מצחיק אבל מסכן מה הוא מאוהב... קיצר היה אחלה פרק כרגיל טוב שהם חזרו:)

drunky

New member
ובכן....

כפי שכבר אמרתי בסיקור שלי עם התמונות... פרק ממוצע, כי לא קורה בו יותר מידיי ואין שום דבר באמת מעניין... רק הרמיזות של דוסון לג'אי ללא ספק הדמות של ג'ואי בעונהה ראשונה ממש חמודה אני מאוד אוהב את ג'ואי של העונה הראשונה מבחינתי ג'ואי היא הדמות של הפרק...

Dawson girl

New member
יאיי ../images/Emo7.gif

היה כזה יפה! תכלס הפרק עצמו היה הרבה פחות טוב מקודמו
אבל הקטעים של דוסון וג'ואי היו פשוט..
תענוג צרוף.. בחיי. הם כאלה חמודים! חולצות הוואי של פייסי לשלטון

העכביש2

New member
אני אומר לכם...ג'ואי הזאת מדהימה...

היא האחת והיחידה...קייטי הולמס בגדולתה...משחק מעולה...היוצרים בנו את הדמות שלה כ"כ טוב שאין סיכויי לא לאהוב אותה...המבט בסיום פשוט מנצח! איזה פרק פצצתי...שוב נהנתי. טוב נו, אני אוהב את הסדרה
ותגידו: ערוץ 10 לא מתביישים?? בואו נגיד ומישהו עושה אוסף פרקים, ומקליט כרגע את העונה הראשונה? אז ערוץ 10 מחרבן לו את זה פעמיים: פעם אחת עם הפירסומות המעפנות שלו, ופעם שנייה עם ספיידרמן חוצה את המסך מיליון פעם ב-5 דקות!! מה זה צריך להביע?? בושה וחוצפה!!

drunky

New member
הספיידרמן הזה באמת מוגזם...

הוא פשוט היה כל 5 דקות בממוצע... והם התחילו עוד מאתמול בכל תוכנית.... חלאס!! הבנו שיש ספיידרמן היום בערב!

doron g3

New member
../images/Emo45.gif

אמנם העונה הראשונה גדושה באזכורים קולנועיים, אבל זה היה מוגזם...

DAN1EL

New member
פרק מעולה ../images/Emo97.gif

אבל למרות שהוא מעולה, אני שם לב איך עם השנים, ככל שאני רואה את הפרק הזה, אני מקבל פרספקטיבה אחרת על המצבים. כשהייתי צופה בו בעבר הסכמתי עם ג'ואי והרגשתי כמה היא צודקת כשהיא תוקפת את גייל ואומרת לה שמה שהיא עושה זה לא בסדר, ושאיך אבא שלה עשה את זה לאמא שלה ובלה בלה... ועכשיו אני ממש לא חושב ככה. אני מוצא את עצמי צופה בפרק וחושב "איזו חוצפנית...מי נותן לה את הזכות בכלל להתערב ביחסים של שני אנשים מבוגרים שלא חייבים לה הסברים?". אני באמת לא חושב שזה שגייל בוגדת זה בסדר, אבל אני גם ממש לא חושב שג'ואי צריכה להתערב בזה, אין לה זכות. ומה הקשר בכלל לכך שאמא שלה נפטרה מסרטן? כל כך תלוש. גם חשבתי שג'ואי יותר מדי דרמטית ומציקה כשהיא מתחילה להגיד לדוסון שהוא היצור מהסרט שלו בלה בלה בלה... ופתאום הטקסט של דוסון נראה לי כל כך מגוחך כשהוא ניגש לקליף ודורש לרקוד עם ג'ן...וכשהוא אמר "Object of my desire" בכלל נשפכתי. מי מדבר ככה? אבל בכל זאת נהניתי מהפרק. אמנם ההנאה קצת נפגעה בגלל התרגום המציק, הפרסומות, וספיידרמן המציק שעף לו על המסך באמצע החיים, אבל עדיין נהניתי.

DAN1EL

New member
אוי וגם ../images/Emo97.gif

אני שם לב שהבגדים שלהם נראים לי יותר ויותר מגוחכים עם השנים
אני חושב שאפילו ב-1998 לא לבשו דברים כאלה...כאילו, מה?

drunky

New member
תזכור שהם גרים בעיירה נידחת...

כמו שבעבר מושבניקים וקיבוצניקים היו מתלבשים בבגדים פשוטים (יש היום גם תחושה כזאת לפעמים) תראה לעומתם את ג'ן שהתלבשה חגיגי יותר...

DAN1EL

New member
התירוץ שלה עיירה נידחת ../images/Emo97.gif

לא תקף במאה ה-20, כשיש טלויזיה ויש אמצעי תקשורת והם מעודכנים בהכל, העולם הוא כבר גלובלי, כולם בחברה המודרנית מתלבשים ונראים אותו דבר. ואני גר במושב (בהרחבה של מושב, אבל בכ"ז) ואנשים מעוד מעודכנים כאן. (אז מה אם זה 5 דק' מנתניה? עדיין מושב
)

drunky

New member
ג'ואי בעצם ניסתה

להגן על דוסון.... וחוץ מזה ג'ואי מרגישה כמו בת של ציץ' וגייל אז אולי בכל זאת יש לה מקום לדחוף מילה, למרות שזו באמת חוצפה... אבל הפרק נותן לנו דווקא תחושה טובה לגביי ג'ואי כי הם עושיעם מגייל יותר חוצפנית מג'ואי... חחח

doron g3

New member
מה זאת אומרת מאיפה הזכות?

מעבר לעובדה שהיא סוג של בת לגייל, הנימוק בא מתוקף אותו הסיפור לא הקשור לטענתך. בגלל שהיא חוותה כבר את הקושי וההשפעה של פירוק משפחה, של הרס טוטאלי, איזה מין בנאדם היא הייתה אם הייתה פשוט יושבת ומשקיפה מהצד, על התפוררות משפחתו של הנער אותו היא אוהבת? כשדוסון לבסוף זועם עליה על כך שלא עשתה מספיק, שנהגה בפאסיביות ולא סיפרה לו על הבגידה, אפשר עוד לכעוס עליה שעשתה יותר מדי? הטפת המוסר הזו היתה המינימום האפשרי, מה שגם הראתה את חוסר ההבדל בין הנערים האלו למבוגרים לכאורה. המילים הגבוהות, הרומן בין תמרה לפייסי, דוסון תופס את הוריו בסלון במקום ההפך. בתחילת הסדרה הבגרות של החבורה הזו שמוצגת בעיקר בהשוואה למול המבוגרים, והילדותיות שלהם, שניהם במקביל, מייצגים באופן נהדר את נפלאות הגיל הזה והשילוב הבלתי אפשרי הזה יוצר את הרגעים הנפלאים של העונה הראשונה.

DAN1EL

New member
מדובר בעניין של מבוגרים ../images/Emo97.gif

כן, היא צריכה לשבת בצד. זה לא עניינה. אני יכול להגיד לך בוודאות שאם הייתי מגלה שאמא של ידידה הכי טובה שלי בוגדת באבא שלה - הייתי שומר את זה לעצמי. אין לי שום זכות להתערב.

למעלה