השרדות 8x14

בר1983

New member
דבר אחרון (חי חי חי) ../images/Emo58.gif

אתם זוכרים את הנאום של קולבי בפרק 6 ? הוא אמר שזה נורא קל לשבת בצד ולתת למישהו אחר לעשות את העבודה המלוכלכת , לפעמים זה משתלם כמו במקרה של אמבר ולפעמים זה לא כמו המקרה של שי אן , ואני כמו קולבי לא מכבדת את זה ! מישהו יכול להסביר לי מה ההבדל בין האסטרטגיה של שי אן לבין האסטרטגיה של אמבה? ההבדל היחידי הוא שאמבר נמצאת בצד החזק ושי אן הייתה בצד החלש אם נניח ששי אן היא זו שהייתה בצד החזק האם כמעריצים למשחק של הישרדות הייתם רוצים לראות אותה מנצחת?

מטר9

New member
../images/Emo58.gifכמו שכבר אמרתי...

את חושבת שאמבר סתם נצמדה לרוב ובמקרה היא הצליחה להגיע רחוק, אני אומר בדיוק ההפך. אני חושב שאמבר ראתה שבצ'אפרה לרוב יש את הכי הרבה כח ולכן היא התחברה איתו ולא להפך, אני גם חושב שהעריכה מנסה להציג את אמבר הרבה יותר טיפשה וחסרת אופי ממה שהיא באמת... אין לי בעיה אם הדעה שלך, בואי נסכים שאנחנו לא מסכימים טוב? אני חושב שגם לרוב מגיע לנצח אבל לאמבר יותר אמבר ורוב הם היחידים שבאמת מגיע להם לנצח באול סטארס (לדעתי, לפחות)

מטר9

New member
../images/Emo58.gifועוד משהו

אני לא מעריץ אף אחד, גם לא את אמבר. אני מעריך אותה בתור מתמודדת וזה משהו אחר לחלוטין. חוץ מזה, אני חושב שאם מישהו היה מצליח להעיף את רוב / אמבר, הוא היה הופך אוטומטית לשחקן המועדף עליי, ככה שאני מעריך לפי משחק ולא לפי אופי שלהם...

בר1983

New member
טוב ../images/Emo58.gif

גם לי אין בעיה עם הדעה שלך , ואני כן מסכימה איתך שאמבר ורוב הם היחידים שמגיע להם לנצח ( בתנאי שהאחרים לא יעיפו אחד מהם בפרק הבא ) אבל אני אישית מעדיפה שרוב ינצח כי הוא היחיד שמשחק את המשחק כמו שאני אוהבת לראות אותו משוחק , אני לא אוהבת את האופן שבו אמבר בחרה לשחק ואם היא תנצח בסופו של דבר זה אומר שהאסטרטגיה של להישאר מתחת לרדאר יכולה לעבוד ואני מפחדת ששחקנים בעונות הבאות יאמצו לעצמם את האסטרטגיה הזו ! מה שאומר שיעמום ! היו לי ציפיות גדולות מהעונה הזאת אבל כמו שאומרים כגודל הצפיה כגודל האכזבה ! הטעויות של שחקנים כמו לקס וקתי , חוסר העירנות של טום , ג'נה רופרט ואלישיה חוסר האסטרטגיה שלהם , הטיפשות שלהם , העובדה שאיש אחד שולט במשחק , האפשרות שהמשחק הלא מעניין של אמבר יכול לעבוד והעובדה שהסטארים והאסטרגים האמיתיים עפו כבר מההתחלה חיסל סופית את העונה הזאת בשבילי לכן לא איכפת לי מי ינצח בסופו של דבר אז אין לנו על מה להתווכח יותר ! ואם אמבר בסופו של דבר תנצח זה יהיה די אירוני לפי דעתי כי לעונה הזאת קוראים הישרדות האול סטארס ולאמבר בכלל לא הגיע להיות שם ! אני לא רוצה להפוך לג'נה לואיס של הפורום אז בזה תמו דברי בנושא אמבר ! נ.ב : ג'נה לואיס = קוץ בתחת !

מטר9

New member
../images/Emo58.gifצר לי לאכזב אותך...

אבל האסטרטגיה של אמבר עובדת כבר ממזמן טינה, קים ג', וספיה, נליה, קליי, ליליאן... כל אלה הם אנשים שהגיעו לפיינל 2 באותה שיטה בדיוק ואגב, אני לא חושב שבעונה הזאת אמבר היא מתחת לראדר...

n l m

New member
../images/Emo58.gif

מצטער להגיד לך אבל אלו השחקנים השנואים עליי במשחק (חלקם לפחות) וכן יש דמיון קטן בין אמבר לבינם אבל אמבר חושבת על הכסף ומרוכזת בו בעוד כל אלו חשבו על חופשה קלה באי בודד (את עונה 5 לא ממש ראיתי אז אין לי מה להגיד על קליי)

מטר9

New member
זה מה שניסיתי להגיד...

אני גם לא אוהב אותם וגם לא איך שהם משחקים, אבל אני לא חושב שככה אמבר משחקת באול סטארס... אני ניסיתי לומר גם לבר ששיטת ה"מתחת לראדר" עובדת כבר ממזמן...

בר1983

New member
../images/Emo58.gif

אין לי בעיה עם זה שאמבר תגיע לפיינל 2 אני רק לא רוצה שהיא תנצח ! ועוד יותר גרוע מזה אם המושבעים יצביעו בעדה רק בגלל שהם כועסים על רוב וירצו להתנקם בו ! אבל אני שמחה שגם אתם כמוני לא אוהבים את שיטת המשחק הזאת ! נ.ב : בפרק הבא רוב יגרום למריבה בין טום לרופרט וזה בוודאי יחליש את מעמדו עוד יותר בפני המושבעים במידה כמובן והוא יגיע לגמר !

n l m

New member
נכון../images/Emo58.gif

אני מסכים איתך שנקמה זה מעשה ילדותי והכל אבל מצד שני להתחבב על אנשים זה גם חלק מהמשחק את לא חושבת?

בר1983

New member
אולי ../images/Emo58.gif

זה כן חלק מהמשחק אבל לא כזה חלק מכריע , למשל ג'נה מ. קיבלה את רוב הקולות למרות שרוב המושבעים לא סבלו אותה , אפילו קריסטי הצביעה בעדה ! קראתי עכשיו כתבה על המשפחה של טום , הם נורא כועסים על רוב כי הוא כל הזמן קורא לטום טיפש , אבא של טום אפילו אמר שרוב הוא היחיד שלעולם לא יוזמן לבית שלהם ! אני חושבת שרוב קצת מגזים בהתבטאיות שלו כי זה כבר לא חלק מהמשחק להפך אני חושבת שזה עוד יעלה לו ביוקר , אני לא מבינה למה הוא מתנהג בצורה כזאת , כאילו מה יוצא לו מזה ?! להתחבב על אנשים לא גורם חשוב , צריך רק לנסות לא להכעיס אותם ובזה רוב נכשל ובגדול !

n l m

New member
בואי נחזור קצת אחורה../images/Emo58.gif

ROB'S FINAL WORDS First of all, I'd like to thank God and my family - especially my parents, my brother and my sister - for giving me this opportunity. I've had a great time here. I'd like people to know that this was a game and I was playing a game. All the people that participated - the contestants, everybody - I hope that everybody doesn't take so much of everything that I said in this seriously. I was trying to be funny and joke around. It's just my personality. I had a wonderful time. I wouldn't trade it for anything in the world. Right now I'm feeling that I'd do it again in a heartbeat. Absolutely no regrets. יש דברים שאי אפשר לשלוט בהם

מטר9

New member
../images/Emo58.gifאם כבר הזכרת את שמי...

אז כדאי שאני אסביר את עצמי. אני אמרתי שאמבר היא אהובתי מכמה סיבות: 1. אני חושב שהיא משחקת מצוין באול סטארס. 2. זה שהיא נראית מעולה לא מזיק בכלל. 3. אני חושב שהיא היחידה בכל תולדות הישרדות (אולי יש עוד אבל אין לי כח להזכר עכשיו) שמנצלת את העובדה שהיא כוסית הכי לטובה. אני חושב שאפשר להסתכל על צורת המשחק של אמבר בשתי צורות: 1. סתם נגררת אחרי קסמיו של רוב, עושה כל מה שהוא עושה ובלעדיו היא לא הייתה מסתדרת... 2. אמבר מנצלת את רוב, נותנות לו להיות בפוקוס וכשיצרטכו לבחור בינו לבינה (אם הם יגיעו ביחד לפיינל 2) כל הקולות יגיעו אליה (כמעט). אני חושב שגישה מספר 2 היא הנכונה לגבי אמבר... את יכולה להצביע לי על מישהו אחד מחבר המושביעם וממי שנשארו שלא אוהב את אמבר? אני לא חושב... לעומת זאת, אני יכול למצוא לך בקלות אנשים שנפגעו מרוב ורוב הסיכויים שהם לא יצביעו לו (לקס, קת'י, אלישה) אמבר לא טיפשה והיא יודעת בדיוק מה היא עושה ואני אפילו אתן לך דוגמא. בתחרות פרס שבה רופרט זכה (כשכל אחד היה צריך לחתוך חבל של מישהו אחר עד שכולם יפסלו) נשארו לבסוף רופרט, אמבר ורוב. אם את זוכרת, אותה תחרות הייתה גם בהישרדות 4. אותה תחרות שגרמה לג'ון, זואי, תמי ורוברט לעוף אחד אחרי השני במקום להגיע לפיינל 4. הטעות שהם עשו, למי שלא זוכר, היא שהם העיפו בהפגניות את שון, וספיה, קת'י, נליה ופסקל, כאילו שאמרו להם שזה הסדר שהם יעופו, פסקל ונליה התעצבנו והעיפו את הרביעיה במקום. אמבר הרבה יותר חכמה מהם, והיא ידעה שאם היא תעיף את רופרט ורק היא ורוב ישארו אחרונים, זה לא יראה טוב ואנשים יתחילו לחשוב על להעיף אותם. אני חושב שאם אמבר באמת הייתה סתם שפוטה של רוב היא הייתה מעיפה את רופרט בלי לחשוב פעמיים רק כדי שרוב ישאר ואולי גם יזכה. יש לי עוד מלא דוגמאות על למה צורת המשחק של אמבר היא הכי טובה שם אבל אין לי כח לכתוב... נ.ב לגבי הקטע שמוגו מוגו העיפו את ג'רי במקום את אמבר: אני חושב שגם אם רוב לא היה אומר ללקס מילה הם היו מעיפים את ג'רי ולא את אמבר. מוגו מוגו היו נתונים במצב של 4 מול 6. אם הם היו מעיפים את אמבר הם עדיין היו נשארים במיעוט (4 מול 5) ובנוסף כל צ'אפרה היו מתעצבנים עליהם ממש ומעיפים אותם אחד אחד בלי לחשוב פעמיים. העובדה שהם העיפו את ג'רי ולא את אמבר בעצם נתנה למוגו מוגו את הסיכוי הכי גדול שלהם לשרוד (למרות שגם הוא היה קלוש)... זה שלקס טיפש והביא את השבט שלו למצב שבו הם נשארו כל כך במיעוט זה לא קשור לאמבר, רוב או כל שאר צ'אפרה ולכן אני חושב שגם אם רוב לא היה אומר ללקס כלום, לקס עדיין היה משאיר את אמבר ולא את ג'רי... נ.ב 2 בר, אם את עדיין לא מסכימה איתי ועם nml, או לפחות מבינה את הנקודה שלנו, אז באמת כבר אין לי יותר מדי מה לומר לך... אני לא חושב שאני יכול להבהיר את הנקודה שלי יותר טוב...

Eskorbuto

New member
בקשר לשאלה השנייה שלך..ספויילר

היא אמרה שאמבר משחקת אותה Low Profile..אף אחד לא מבחין בה והיא בסוף תיקח את המיליון דולר לדעתה אז היא רק אמרה לשבט שלה להיזהר ממנה.. לא ראיתי את הפריביו לפרק הזה אז אני לא יכולה לענות לך על זה..

../images/Emo58.gif

כן הראו את הקטע בו רופרט וג'נה מתווכחים. אמנם קשה להבין מה שרופרט אומר אבל הוא אמר שהוא מצטער על הברית ושהיא "פיין אין דה אס".

LOVEtheMcMAHONS

New member
../images/Emo58.gif 814

קודם כל תפסיקו לציין כל הזמן שהתחרויות ממוחזרות. זו כל הכוונה. מארק בורנט שדיבר על עונת האול-סטארס אמר שזה יהיה בסימן Familiarity כלומר שורדים מוכרים, מיקום מוכר ותחרויות מוכרות. זה לא שאין להם יכולת להמציא תחרויות שונות, זה נעשה בצורה מכוונת לקחת תחרויות מעונות קודמות. ולפרק - אני נהניתי מהפרק בסך הכל. שי-אן עשתה מה שהיא יכולה, ולעבוד עם טום ורופרט זה קשה. שניהם לא מסוגלים לראות ששניהם לא בתכניות של רוב ואמבר. ג'נה סתם מעצבנת ומגעילה, אבל התמזל מזלה ואין הרבה סכנות מסביבה שיסכנו אותה - רוב ואמבר הם כרגע מטרה הרבה יותר גדולה מבחינת מהלכים להפוך את המשחק מצד טום ורופרט ואולי ג'נה. והיא לא בסכנה מצד הברית של רוב ואמבר, ככה שמקומה בינתיים מובטח. פרק הבא הוא הפרק שעוד יכולים להיפטר מבוסטון רוב. אם זה לא קרה בפרק הבא הוא בפיינל 3 בוודאות.

amitooshacham

New member
../images/Emo58.gif

בסך הכל פרק משעמם. פרק הבא יהיה מעניין.. נוצר מצב של מרקזס: שתי זוגות ביחד, וגלגל חמישי שלא קשור לאף אחד (טום). במרקזס, קת'י, הגלגל החמישי, הצליחה להנצל ולהעיף את שון.. הפעם לדעתי, שני הזוגות יתאחדו לפרק אחד, בגלל הברית שהם יצרו בפרק טרטטן, ויעיפו את טום לעזאזל. הבית שלו. טום הטיפש במקום לקחת את רופרט שמגיע לו, לקח את רוב שאפילו ליד אח שלו הוא מתלהב שהוא שולט במשחק, וממשיך לדבר על אמבה. שי-אן עשתה בדיוק את מה שאני חשבתי. אם תסתכלו על כל השחקנים ועל מה שהם עושים, תראו שכולם משחקים את המשחק ומראים לכולם מי הברית שלהם, בעוד שאמבר היחיד שבשקט בשקט מצליחה להגיע רחוק. אם אמבר זוכה, זה מגיע לה מאוד, כי היא בין היחידים שהצליחו להיות באסטרטגיה של מתחת לרדאר בהצלחה כל כך גדולה.

בר1983

New member
אולי זה ישנה את דעתך ../images/Emo58.gif

VO: Survivor week kicks off CBS Thursday with an All Star shocker Rob: I instigated Big Tom to fight with Rupert Rupert: You've been talking about getting rid of everybody VO: It's a mad dash to make the final 4 Jenna: It's insane VO: Alliances crumble Tom: <speaking to Rob> You marked yourself every time you won VO: And friendships fall apart Rupert: Paranoia will destroy ya VO: Then on Sunday it's the Season Finale and Live Reunion show with a surprise so big it will stun everyone. We guarantee it Jenna: Ohhhhhhhhhhhhhh ?VO: Who will be the ultimate All Star תקראו לי מטומטמת אבל אני חושבת שרוב יעוף בפרק הבא , בכל אופן נראה לי שהפרק הבא יהיה מעניין ! אני מחכה בקוצר רוח כדי לגלותמה ההפתעה שמחכה לנו בפרק האחרון ! אני מקווה שהם לא מוליכים אותנו שולל כמו בפעמים רבות בעונה הזאת !

n l m

New member
לי נראה../images/Emo58.gif

שההפתעה לא קשורה לתוצאות אלה לאיזה משהו שההפקה הוסיפה כנראה כשהגיעו לפיינל

למעלה