../images/Emo58.gif אף אחד לא שם לב?
תגידו אף אחד לא שם ש"השורדים" המהוללים לא הציחו לאיזה 5 דקות לעשות אש עם 20 גפרורים וחבילה גדולה של עצים??? חחחח זה פשוט בושה מה שהלך שם....מישהו מהצופים היו מסיים את החסינות הזאת תוך 1 ורבע . שי-אן בהחלט נזכרה לשחק מאוחר מדי ודיי עיצבן אותי שהיא אמרה STUPID PEPOLE פעם שעברה כי אם היא הייתה "מתעוררת" לפני כן , היא הייתה במצב הרבה יותר טוב . האמת , כל כך חבל שהעיפו את ריצארד ואת אוב צ בהתחלה....אני עדיין כל כך עצוב ומאוכזב....אם היה מישהו שיראה לרוב קצת תחרות העונה הזאת היית טובה פי 100 , אבל בגלל שאין עוד פאור פלייר אז משעמם , עד לדרגה שמפחדים ממנו . ועכשיו לקצת סיכומים . אכזבת העונה - רוב צ בלי ספק שבצאטים איתו אמר שהוא רצה לשנות אסטרטגיה ולהיות מתחת לראדר כמו שאומרים....אבל זה כל כך לא מתאים לו במיוחד אחרי שכל השורדים כנראה שמו לב שהוא שחקן מעולה , ועוד יותר הפליא אותי שהוא היה כל כך בטוח "בברית" שלו עם רוב ....ממש אכזבה ההחלטה המטופשת של העונה - של לקס אין ספק . הכי חסר - ברייאן מעונה 5 שהוא בוסטון רוב גם....והוא גם פאור פלייאר . הכי אהבתי - שי אן ולקס בתחילת העונה . הכי שונא - גנה אני מסכם את העונה כי היא כבר מעצבנת....אבל מי יודע אומרים בפרוויואים שיש סיום שאף אחד לא ציפה לא....מצפה לטוב .