השרדות 8x14

n l m

New member
מאיפה../images/Emo58.gif

לקחת את זה ומה זה מוכיח בדיוק? זה רק אמור להראות תמונת מצב

בר1983

New member
חחחחחחחחחח ../images/Emo58.gif

מישהו ציין פה שרשימת המודחים של survivor news אמינה , ושהם תמיד צודקים , יש לי את הרשימה המלאה שלהם , אז מרגע זה אני נמנעת מלהביע את דעתי כדי לא להרוס לכם אבל אני חייבת להודות שזה היה מאוד מצחיק , מגיע לאנשים האלה להיות בדיחה !

yonitheman15

New member
../images/Emo58.gifעונת אולסטאר מתחילה פרק הבא

הגיע הזמן... עונת האולסטאר תגיע למסכים שלנו עוד כשבוע אחרי בילבולי מוח של יותר מדי פרקים . נשארו 5 אנשין והאמת סוף סוף אין לי מושג מי יעוף בפרק הבא . אני מאוד מתרגש שתהיה לנו עונה של 2 פרקים
!! נ.ב - התאריך האחרון להגיש בקשה להיות בהשרדות 9 הייתי לפני כ3 חודשים . זאת אומרת כנראה התחילו לצלם את הימים הראשונים ( האודישנים לוקחים המון זמן ) . אז למישהו יש מושג אם יהיה השרדות 9 אחרי העונה הזאתי ?. תודה!!

yonitheman15

New member
../images/Emo58.gif אף אחד לא שם לב?

תגידו אף אחד לא שם ש"השורדים" המהוללים לא הציחו לאיזה 5 דקות לעשות אש עם 20 גפרורים וחבילה גדולה של עצים??? חחחח זה פשוט בושה מה שהלך שם....מישהו מהצופים היו מסיים את החסינות הזאת תוך 1 ורבע . שי-אן בהחלט נזכרה לשחק מאוחר מדי ודיי עיצבן אותי שהיא אמרה STUPID PEPOLE פעם שעברה כי אם היא הייתה "מתעוררת" לפני כן , היא הייתה במצב הרבה יותר טוב . האמת , כל כך חבל שהעיפו את ריצארד ואת אוב צ בהתחלה....אני עדיין כל כך עצוב ומאוכזב....אם היה מישהו שיראה לרוב קצת תחרות העונה הזאת היית טובה פי 100 , אבל בגלל שאין עוד פאור פלייר אז משעמם , עד לדרגה שמפחדים ממנו . ועכשיו לקצת סיכומים . אכזבת העונה - רוב צ בלי ספק שבצאטים איתו אמר שהוא רצה לשנות אסטרטגיה ולהיות מתחת לראדר כמו שאומרים....אבל זה כל כך לא מתאים לו במיוחד אחרי שכל השורדים כנראה שמו לב שהוא שחקן מעולה , ועוד יותר הפליא אותי שהוא היה כל כך בטוח "בברית" שלו עם רוב ....ממש אכזבה ההחלטה המטופשת של העונה - של לקס אין ספק . הכי חסר - ברייאן מעונה 5 שהוא בוסטון רוב גם....והוא גם פאור פלייאר . הכי אהבתי - שי אן ולקס בתחילת העונה . הכי שונא - גנה אני מסכם את העונה כי היא כבר מעצבנת....אבל מי יודע אומרים בפרוויואים שיש סיום שאף אחד לא ציפה לא....מצפה לטוב .

n l m

New member
נו טוב בעצם לא../images/Emo58.gif

אם טום וג'אנה בפיינל טו אני מעדיף לחכות כבר עד לגמר ולא שיהיה לי שבוע להתייסר על כך חחחחחחחחחחחחחחחחח

בר1983

New member
חחחחחחחחחח ../images/Emo58.gif

לפני שהעונה התחילה ג'ף אמר שהצופים של הישרדות לא יתאכזבו מהעונה הזאת עד עכשיו העונה הייתה אכזבה אז אני חושבת שהם שמרו את הדברים הטובים לסוף (ואם לא אני אתבע את ג'ף על עוגמת נפש !) , אז אל תדאג , יהיה שמחחחחח !

n l m

New member
../images/Emo58.gif

אוליי זה מה שהם חשבו, אוליי הם חשבו שהקהל יאהב ת'קטע שרוב ואמבר שולטים ובכל מקרה עם טום לא יהיה בפיינל טו זו כבר תהיה בשבילי העונה הכי טובה אחריי 6 ו7

maya567

New member
לדעתי (אולי ../images/Emo58.gif עתידי)

ההפתעה בטח תהיה שלא רק המושבעים הם אלו שיצביעו, אלא שכל האול-סטארס יצביעו - או שההצבעה תהיה באולפן, אחרי שכולם ראו את התוכנית. או שאולי לא יהיה שורד אחד, אלא שניים. משהו בסגנון הזה, ולא מבחינת זהות השניים האחרונים. אולי השוקר יהיה שבעונה הבאה ג'ף מתפטר? או שהוא הופך להיות אחד מהשורדים עצמם?

yes REAL

New member
../images/Emo58.gif גם אני חשבתי על זה ../images/Emo6.gif

זה פשוט כל כך מתבקש להביא את כל המודחים כדי להצביע. מה שמפתיע אותי זה שעל פי הקומוניקט של CBS הזוכה ייחשף רק בפרק האיחוד. לא קצת מוזר? ונראה לי שהעונה הבאה תהיה הישרדות סלבז - הם בעבר דחו סלבריטאים ליגה א' שמעריצים את התוכנית וממש רצו להשתתף בה - כמו קייט האדסון, אחד המכוערים של אנ'סינק, איזה רוקיסט (משהו מקאונטינג קרואוז?) ועוד מישהו שאני לא זוכר (אולי מת'יו מקונהיי?). יהיה דווקא מגניב לראות השרדות סלבז עם סלבריטאים שתהילתם לא חלפה לה כבר מזמן מהעולם.

axnholic

New member
../images/Emo58.gif

בקשר לתחרויות- אני זוכר שהוא אמר שכל התחרויות יהיו אותו דבר. באותו רגע חשבתי "למה??????". חלק נכבד מהתוכנית הן התחרויות. אז החלטתי להתעלם מהנידון. מישהו אמר משהו על תחרויות ממוחזרות? אני לא שמעתי כלום.

De fire

New member
ירון, אתה חייב לעשות משהו בקשר

לספויילרים העתידיים שרצים פה בכמויות בלי שום אזהרה. זה כבר הפך לבלתי נסבל.

Boran

New member
אני ביקשתי ומבקש שוב

מכולם לכתוב "ספוילר עתידי" בכותרת של הודעות שמכילות חומר שעוד לא שודר בארה"ב. כי בעונה הזו אין "שמועות" ואין "אולי"- היה חבר צוות מההפקה שפוטר והדליף לאינטרנט פרטים בכמויות מעתיד הסדרה. ומכל השאר- מי שרואה הודעה עם ספוילר עתידי לא מסומן, זו אחריות שלכם להזהיר את השאר ע"י הודעת "ספוילר עתידי מעליי", ומייד לשלוח לי מסר או הודעה באייסיקיו כדי שאני אמחק את ההודעה ההיא.

maya567

New member
כן הא, זה באמת משעשע שאנשים

פה דנים במה שאולי יקרה או לא, כשההפתעות היחידות שהיו בעונה הזו, זה השטויות שההפקה ניסתה למכור לנו על התוכנית הבאות. (ע"ע פריוויו-ים לא קשורים וכד').

axnholic

New member
814../images/Emo58.gif

טוב, הגעתי למצב שכבר לא איכפת לי מי ינצח. כבר אין לי העדפה. והסיבה היחידה שאני עדיין צופה בסידרה היא שעכשיו כל אחד צריך להילחם על מעמדו והעובדה שזה בכל זאת הישרדות והתמכרתי! ניסיתי כל כך הרבה דברים כדי לצאת מההיפנות של הישרדות (מה לא? מדבקות, היפנוזה, קבוצת תמיכה.). אני לא יודע למה שנאתם את התחרות פרס כל כך. לשם שינוי בפריוויו הם לא גילו שום דבר על זה. אני חושב שזה היה מאוד נחמד. הקטע הגרוע כמו שרבים הזכירו פה היה הבחירה של ביג טום. ואם כבר מדברים על ביג טום, אני חושב שהוא אחלה בנאדם (ולא השטן כפי שאתם מציגים אותו). אם רופרט וטום החליטו שלא איכפת להם להצביע נגד ג'נה למה התוכנית לא יצאה לפועל? למי איכפת שאמבר ורוב לא הסכימו לעבור צד. זה 3 נגד 3. ככה היה לשיאן יותר סיכויים להשאר. האמת... עכשיו שאני חושב על זה. אני מעדיף שטום או רופרט יזכו. אני לא ממש אוהב את השחקנים אבל אני מעדיף אותם על פני רומבר (בר, אני רואה שהכינוי שלך תופס לאט לאט תאוצה).

n l m

New member
../images/Emo58.gif

זה לא קשור שטן מי אמר עליו לעזאזל דבר כזה? הוא לא שטן הוא גרוע הבן אדם הזה על בוסטון רוב מתחילת התכנית כשרוב דיי מראה לו וכמעט אומר לו "טום אתה לא איתי בפיינל טו" והטמבל ממשיך לרקד, זה מעצבן אותי (למרות שכחובב אמבר ורוב אני אמור לשמוח אבל כשמסתכלים על זה מנקודה של SURVIVOR THE GAME הוא מעצבן אותי) וגם מה שהוא עשה בריוורד צ'לנג' הוא לא חושב קדימה לא חושב הלאה לא חושב מה יקרה עם...... לא חושב שלהתחבב על אחרים יעזור לו גם נראה לי הוא גם שכך שמי שמצביע בסוף זה הג'ורי (בדיוק באותה מידה שהוא שכך איפה הוא היה 32 יום לפניי אולסטאר) אמבר בברית עם רוב אבל עדיין מתחבבת גם על האחרים כי היא מוכנה לכל מצב לג'נה ורופרט יש אחד את השניה ביינתיים והם מוכנים תאמינו לי שכן והוא, נשב בבוץ כל היום ונחכה שזה יגיע הפיינל טו הוא ללא ספק השורד הכי גרוע באולסטאר אפילו לקס שיחק יותר טוב ממנו וכמו שאמרתי קודם מקווה לראות אותו בחוץ וכמה שיותר מהר!!!!!!!!!!!!!!!!

axnholic

New member
../images/Emo58.gif

אני אמרתי שהוא מלך האסטרטגיות? אני בסה"כ אמרתי שהוא אחלה בנאדם. אתם אומרים שהוא טיפש, שהוא עשה החלטות לא נכונות וחלק אפילו יגידו שהוא הרס את המשחק. למה אתם שונאים אותו כל כך? נכון, הוא שחקן די גרוע אבל שלא כמו שאר השורדים הוא התחיל לערער במעמדו של רוב כבר לפני 2 פרקים. טום לא אמר שהוא צריך להיות ליד רוב בפיינל 2 כי הוא החבר הכי טוב שלו. הוא אמר שהסיכוי הכי טוב שלו להיות בפיינל 2 זה להתחבב כלפי רוב וגם בגלל זה הוא עשה את ההחלטה בתחרות פרס. אני גם חושב שזה היה צעד שגוי אבל סה"כ הבנאדם, למרות כל מגרעותיו הוא אחלה.

למעלה