השרדות 8x14

maya567

New member
השרדות 8x14 ../images/Emo58.gif

איזה כיף להיות הראשונה שפותחת את ההודעה! בינתיים מוריד...

../images/Emo58.gif 8X14

אחד הפרקים היותר משעממים של העונה היותר משעממת. יכלו לחתוך בכיף לישיבת בית הדין. אז שי-אן חשפה את כל הבריתות. יופי לה. למען האמת, היה נחמד לראות אותה מדברת ומדברת. הבעיה היא ש-5 השחקנים שאיתה יודעים בדיוק מה קורה ולכן לא הם, לא חבר המושבעים ולא אנחנו היינו בהלם. תודה לאל, הגענו ל-5 האחרונים, כבר חשבתי שהשעמומון הזה לא ייגמר, אולי עכשיו נוכל לדעת למה אמבר באולסטארז ומי מבין טום ורופרט לא יצליח לשמור על האחיזה שלו ברומבר.

בר1983

New member
../images/Emo58.gif

מה עוד אפשר לומר על האנשים האלו ?! האם לאורך כל העונות של הישרדות נתקלתם בחבורה יותר מטומטמת ומשעממת מהחוברה הזאת או כמו שקוראים לה חבורת "האול סטארס" פחחחחחחחחחחחחחחח ! אם הזוג רומבר לא יתפרק בפרק הבא אז זה די ברור ששניהם יגיעו לפיינל ת'רי הם בטח יעדיפו שג'נה תהיה איתם בפיינל ת'רי כי היא פחות מאיימת מבחינה פיזית מטום ורופרט , קשה לי לראות את רוב מפסיד לה באתגר החסינות האחרון מה שאומר שסביר להניח שהוא ואמבר יגיעו לפיינל (טום חושב שרוב יקח אותו לפיינל , נו באמת ! ) , ולפי דעתי אמבר תהיה המנצחת ולא הוא ! אני לא רוצה שזה יקרה אבל עם שחקנים גרועים כמו אלה סביר להניח שזה מה שיקרה בסופו של דבר ! אני לא רוצה להגזים אבל אני חושבת שהעונה הזאת יותר גרועה ומשעממת מעונה 5 , אני מאוד שמחה שנשארו רק שני פרקים , הללוייייייייייייה ! אם אמבר בסופו של דבר תזכה , זאת תהיה בושה להיסטוריה של הישרדות !

n l m

New member
תלוי../images/Emo58.gif

איך מסתכלים על זה מצד אחד עם מסתכלים אחורה לאאוטבק זו באמת תהיה בושה לראות עכשיו אותה כמנצחת בגלל ששם היא הייתה גרועה אבל עם מסתכלים על העונה הזאתי לה מגיע הפרס בוודאות ואנשים עם הזמן יקבלו את זה מגיע לה הרבה יותר לקבל ת'פרס בעונה הזאת מאשר וספיה בעונה 4' שלא עשתה שום דבר והתמזל לה בסוף עם חסינויות או לקים ג'ונסון להגיע למקום 2 בהשרדות 3 וגם כללי בלי שום השוואות ודוגמאות מגיע לה אז בקיצור: מסתכלים על אאוטבאק: בושה שהיא תנצח כאן מסתכלים על אולסטאר: מצויין

axnholic

New member
../images/Emo58.gif

גם אמבר לא עשתה כלום. היא בדיוק כמו וספיה. או אפילו יותר גרועה. אמבר רוכבת עם רוב לגמר בעוד שוספיה הייתה יחסית לבד.

n l m

New member
../images/Emo58.gif

כמה דברים על הפרק הזה 1.לא אהבתי את תחרות הריוורד, זה היה בדיוק כמו בתאיילנד, לא יכלו לתת לחברים שלהם תחרות אחרת אוליי יותר מעניינת או בכלל לוותר על הגרוספוד כי זה ממש מיותר? 2.עדיין לא הצלחתי להבין מי יותר מטומטם, טום או אח של ג'אנה עם טום היה בוחר ברופרט הוא היה מקבל תמיכה מרופרט, ג'אנה וכן גם אמבר ורוב לפי דעתי כי הייתה שם הסכמה כללית וזה יכל לתת לו הרבה קרדיט לפי דעתי אבל הוא המשיך להתחנף לרוב 3.קצת חבל לי על שי אן, נכון אני אוהב את אמבר ורוב הכי אבל גם אותה והיא שחקה משחק מעולה הפעם רציתי אותה בפיינל פור ומגיע לה להשאר בהחלט יותר מטום שלפי דעתי השורד הכי גרוע באולסטאר מקווה שנפרד ממנו שבוע הבא

n l m

New member
../images/Emo58.gif

ושי אן יש לך דקה וחצי להתבטא ולספר את חוויותייך מהתכנית ולסכם את עצמך במילים אחרונות ולבזבז את זה על אמבר? קצת תמוה אבל טוב

../images/Emo58.gif

לשי-אן היו יותר מדקה וחצי. זו העריכה שמכוונת אותנו ל:או נצחון גדול של אמבר והצגת שי-אן כזו שחזתה אותו או להפסד צורב של אמבר בגלל העובדה ששי-אן חשפה אותה. בכל מקרה שי-אן יוצאת עם עריכה טובה. (לא פלא בהתחשב בשאר הטמבלים שנשארו שם)

n l m

New member
../images/Emo58.gif

לא אני קראתי באתר של CBS בעמוד של הפיינל וורדס ותאמין לי שאין להם בעיה לרשום עמודים שלמים אפילו ורוב הפיינל וורדס שלה היה על אמבר

Eskorbuto

New member
ספויילר לפרק..

בהחלט פרק ממוחזר עם תחרויות ממוחזרות..זה אפילו לא ריגש אותי לראות אותם מתחבקים עם המשפחות שלהם..שיעשו תחרויות אחרות..שיגוונו.. גם בתחרות החסינות מחזרו..בקיצור פרק ממוחזר חוץ מהמילים של שיאן..נקווה שהם ישפיעו על מהלך המשחק למרות שאני בספק.. עד הפרק הבא..

axnholic

New member
את כולה

כל שלושת הדברים שציינת הם לפי דעתי נכונים

מטר9

New member
../images/Emo58.gif

למרות שהכל היה די צפוי, אני נהנתי. בשבילי הרבה יותר כיף לצפות בדינמיקה שבין השורדים מאשר שהכל יהיה בלתי צפוי. התחרויות היו מאוד ממוחזרות וחבל לא הבנתי למה הדגישו את העובדה שזה שבדלי יש חור זה כזה טוויסט... היה את זה בעונה השניה ואף אחד לא ייחס לזה יותר מדי חשיבות... 2 דברים שלא הבנתי ואני אשמח אם מישהו יסביר: 1) בפריוויו של הפרק הקודם אמרו שהיום יהיה מישהו שיגיד שהוא מצטער שהוא אי פעם יצר ברית איתו... זה רק אני או שלא היה את הקטע הזה בכלל? 2) לא בדיוק הבנתי מה שי אן אמרה על אמבר בסוף... מישהו יכול להסביר לי?

n l m

New member
../images/Emo58.gif

מי שהיו אמורים לריב הם רופרט וג'אנה ואין לי מושג למה הם לא שמו ושיאן אמרה על אמבר משהו שהיא הכי מניפולטיבית ושהיא לא קשורה לאף אחד רגשית שם ושהיא מסתכלת על ג'אנה ורופרט כעל מתרות שהיא צריכה להפטר מהם והיא מצליחה להסתיר את זה ושהיא מסובבת את רוב על האצבע הקטנה שלה ושהיא השחקנית הכי טובה מאלו שנשארו במשחק וכשהיא הצביעה נגדה נראה לי היא אמרה: "אני מקווה שתנצחי אבל לא על חשבוני"

בר1983

New member
../images/Emo58.gif

אני לא יודעת על מה שי אן מדברת ?! הייתי מתה לדעת איך אמבר הייתה מתקדמת במשחק בלי רוב. לא! רגע ! אם רוב לא היה מבקש מלקס לשמור עליה אז היא לא הייתה מגיעה לאיחוד , כנראה ששי אן שכחה את זה ! יכול להיות שאמבר מסובבת את רוב על האצבע הקטנה שלה , אבל צריך לזכור שרוב עשה את כל הבריתיות וכלל אותה בהם ! הוא זה שמקבל את ההחלטות לא היא , לה אין שום השפעה על החחלטות שהוא מקבל , כמו למשל כאשר הוא החליט להעיף את לקס ! רוב הוא האיום העיקרי , מבחינה פיזית ומבחינה אסטרטגית , הוא זה ששולט בשבט , ואף אחד לא חושב להעיף את אמבר רק כי הם לא רוצים לעצבן אותו ! אתה חושב שאם אמבר תזכה יהיה מצוין , זה לא מפתיע אותי כי אתה מעריץ שלה אז נכון , בעונה הזאת היא יותר בולטת אבל המשחק שלה לא השתנה , אני חושבת שרק לרוב מגיע לנצח במשחק הזה (למרות שאני שונאת אותו , אבל אנ י חייבת לתת לו את הקרדיט על השליטה המוחלטת שלו במשחק !) ! ועוד דבר אחרון , אני חושבת ששחקנים כמו אמבר שמסתתרים מאחורי השחקנים הרעים ושומרים על פרופיל נמוך פשוט הורסים את המשחק , אני כמעריצה של רוב צ. וריצ'רד קשה לי להחשיב את אמבר כשחקנית טובה ! ורציתי לשאול אותך , אתה חושב שלאמבר מגיע לנצח יותר מאשר לרוב ?!

n l m

New member
קודם כל../images/Emo58.gif

אמרתי איפהשהוא באיזהשהוא מקום בפורום "אמבר מושא הערצתי"? הדבר היחיד שאני מעריץ פה זה הסדרה עצמה ולכן אני תומך בכל מי שאני חושב שמגיע לו לנצח ולהגיד לך משהו, עם מישהו מהמשחק היה מצליח להעיף את אמבר ורוב כשהם בכזאת עמדה היה נהפך מייד לפייבוריט שלי כי במשחק הזה השאלה היא לא הערצה וחשבתי שאת מכירה אותי ותדעי שאני לא מסתכל על זה ככה ובקשר לאמבר ורוב קודם כל זה שהיא מצליחה גם להיות קרובה לרוב וגם להיות "UNDER THE RADDAR" כבר הופך אותה לשחקנית טובה לדעתי רוב עשה הרבה טעויות במשחק הזה וצבר המון אויבים לעצמו והיא יודעת את זה תאמיני לי שכן אבל היא שותקת כי היא יודעת שבסוף הקולות של קאת'י, שי אן, אלישיה יהיו שלה אז אוליי היא לא "השורדת ה-אול סטאר" כי היו בעונות קודמות יותר טובים ממנה אבל מבין אלו בעונה הזאת לה הכי מגיע חוץ מזה אני הכי אוהב את אמבר ורוב (ואני קצת אסתור את עצמי פה) היא שהם היחידים שהשתפרו מהעונות שעברו לפי דעתי וזהו ואף פעם אל תקראי לי מעריץ

בר1983

New member
../images/Emo58.gif

יכול להיות שהתבלבלתי בינך לבין מטר9 ! אני מצטערת ! בקשר למשפט שלך "קודם כל זה שהיא מצליחה גם להיות קרובה לרוב וגם להיות "UNDER THE RADDAR" כבר הופך אותה לשחקנית טובה" למה זה הופך אותה לשחקנית טובה ?

מטר9

New member
../images/Emo58.gifאם כבר הזכרת את שמי...

אז כדאי שאני אסביר את עצמי. אני אמרתי שאמבר היא אהובתי מכמה סיבות: 1. אני חושב שהיא משחקת מצוין באול סטארס. 2. זה שהיא נראית מעולה זה לא מזיק בכלל. 3. אני חושב שהיא היחידה בכל תולדות הישרדות (אולי יש עוד אבל אין לי כח להזכר עכשיו) שמנצלת את העובדה שהיא כוסית הכי לטובה. אני חושב שאפשר להסתכל על צורת המשחק של אמבר בשתי צורות: 1. סתם נגררת אחרי קסמיו של רוב, עושה כל מה שהוא עושה ובלעדיו היא לא הייתה מסתדרת... 2. אמבר מנצלת את רוב, נותנות לו להיות בפוקוס וכשיצרטכו לבחור בינו לבינה (אם הם יגיעו ביחד לפיינל 2) כל הקולות יגיעו אליה (כמעט). אני חושב שגישה מספר 2 היא הנכונה לגבי אמבר... את יכולה להצביע לי על מישהו אחד מחבר המושביעם וממי שנשארו שלא אוהב את אמבר? אני לא חושב... לעומת זאת, אני יכול למצוא לך בקלות אנשים שנפגעו מרוב ורוב הסיכויים שהם לא יצביעו לו (לקס, קת'י, אלישה) אמבר לא טיפשה והיא יודעת בדיוק מה היא עושה ואני אפילו אתן לך דוגמא. בתחרות פרס שבה רופרט זכה (כשכל אחד היה צריך לחתוך חבל של מישהו אחר עד שכולם יפסלו) נשארו לבסוף רופרט, אמבר ורוב. אם את זוכרת, אותה תחרות הייתה גם בהישרדות 4. אותה תחרות שגרמה לג'ון, זואי, תמי ורוברט לעוף אחד אחרי השני במקום להגיע לפיינל 4. הטעות שהם עשו, למי שלא זוכר, היא שהם העיפו בהפגניות את שון, וספיה, קת'י, נליה ופסקל, כאילו שאמרו להם שזה הסדר שהם יעופו, פסקל ונליה התעצבנו והעיפו את הרביעיה במקום. אמבר הרבה יותר חכמה מהם, והיא ידעה שאם היא תעיף את רופרט ורק היא ורוב ישארו אחרונים, זה לא יראה טוב ואנשים יתחילו לחשוב על להעיף אותם. אני חושב שאם אמבר באמת הייתה סתם שפוטה של רוב היא הייתה מעיפה את רופרט בלי לחשוב פעמיים רק כדי שרוב ישאר ואולי גם יזכה. יש לי עוד מלא דוגמאות על למה צורת המשחק של אמבר היא הכי טובה שם אבל אין לי כח לכתוב... נ.ב לגבי הקטע שמוגו מוגו העיפו את ג'רי במקום את אמבר: אני חושב שגם אם רוב לא היה אומר ללקס מילה הם היו מעיפים את ג'רי ולא את אמבר. מוגו מוגו היו נתונים במצב של 4 מול 6. אם הם היו מעיפים את אמבר הם עדיין היו נשארים במיעוט (4 מול 5) ובנוסף כל צ'אפרה היו מתעצבנים עליהם ממש ומעיפים אותם אחד אחד בלי לחשוב פעמיים. העובדה שהם העיפו את ג'רי ולא את אמבר בעצם נתנה למוגו מוגו את הסיכוי הכי גדול שלהם לשרוד (למרות שגם הוא היה קלוש)... זה שלקס טיפש והביא את השבט שלו למצב שבו הם נשארו כל כך במיעוט זה לא קשור לאמבר, רוב או כל שאר צ'אפרה ולכן אני חושב שגם אם רוב לא היה אומר ללקס כלום, לקס עדיין היה משאיר את אמבר ולא את ג'רי... נ.ב 2 בר, אם את עדיין לא מסכימה איתי ועם nml, או לפחות מבינה את הנקודה שלנו, אז באמת כבר אין לי יותר מדי מה לומר לך... אני לא חושב שאני יכול להבהיר את הנקודה שלי יותר טוב...

בר1983

New member
../images/Emo58.gif

אז אתה זה שמעריץ את אמבר ולא nml ! אז עוד פעם אני מבקשת מ nml סליחה ! אני מסכימה איתך שלאמבר יש יותר סיכוי לזכות בקולות חבר המושבעים מאשר לרוב אבל זה לא בגלל הגאונות שלה אלא בגלל הטעויות של רוב ! אמבר לא בלטה בהישרדות 2 לא מבחינת המשחק שלה ולא מבחינת האישיות שלה , ואני עדיין לא מבינה למה הזמינו אותה לאול סטאר , בחירת השחקנים של מארק בורניט הרסה את המשחק ואני מקווה שהוא ישלם על זה ביוקר !!!!!!!!!! ועכשיו להערות שלך בקשר לאמבר : "אמבר מנצלת את רוב, נותנות לו להיות בפוקוס וכשיצרטכו לבחור בינו לבינה (אם הם יגיעו ביחד לפיינל 2) כל הקולות יגיעו אליה (כמעט)." יכול להיות שזה נכון , אני אישית לא מכבדת את צורת המשחק הזאת ולא חושבת שהיא מעניינת ! זה אומר שלאמבר אין אסטרטגיה משלה היא רק מנצלת את הטעויות של האחרים ! "בתחרות פרס שבה רופרט זכה (כשכל אחד היה צריך לחתוך חבל של מישהו אחר עד שכולם יפסלו) נשארו לבסוף רופרט, אמבר ורוב........... והיא ידעה שאם היא תעיף את רופרט ורק היא ורוב ישארו אחרונים, זה לא יראה טוב ואנשים יתחילו לחשוב על להעיף אותם." זה די ברור שאמבר ורוב לא יצביעו אחד נגד השני אפילו אלישיה וטום(השחקן הכי גרוע באול סטארס) ידעו את זה , אז בין אם אמבר הייתה חותכת את החבל של רוב ובין אם לא זה לא ממש משנה ! ,העובדה שהם העיפו את ג'רי ולא את אמבר בעצם נתנה למוגו מוגו את הסיכוי הכי גדול שלהם לשרוד" , לא מסכימה בהחלט , כי אם מוגו מוגו היו משאירים את ג'רי , אז זה היה משפיע על רוב לרעה , זה היה מחליש את הברית של רוב עם ג'נה ורופרט וגם הברית של רוב עם טום וזה היה נותן עוד סיבה לטום להצטרף ללקס וחבורתו ! כאשר קרה הטוויסט המעפן שבסופו השבטים התחלפו ורק אמבר נשארה בצ'אפרה היא עצמה אמרה שכל מה שהיא רצתה זה להיות בקבוצה של רוב זה אומר שבלי רוב היא לא שווה כלום ! אתה לא חייב להסכים איתי אבל אני חוזרת ואומרת ששחקנים כמו אמבר הורסים את המשחק וגם אם היא תזכה בסופו של דבר היא עדיין תשאר שחקנית ובחורה משעממת ! במשחק הזה היו הרבה טעויות יותר מאשר אסטרטגיות ומהלכים , אני כן חושבת שלאמבר מגיע לנצח יותר מאשר ג'נה , רופרט וטום אבל מי שצריך לנצח זה רוב , אם חבר המושבעים יחליטו בסופו של דבר להצביע בעד אמבר כדי להתנקם ברוב , אז זאת בוודאי תהיה בושה וצעד מאוד ילדותי מצדם , זה שרוב היה יותר חכם מהם והעיף אותם והוא זה שהגיע לפיינל והצליח להביא איתו גם את אהובתו אומר רק דבר אחד שהוא זה שצריך לנצח ! מישהו בפורום הזה מסכים איתי ?!

למעלה