../images/Emo58.gifאם כבר הזכרת את שמי...
אז כדאי שאני אסביר את עצמי. אני אמרתי שאמבר היא אהובתי מכמה סיבות: 1. אני חושב שהיא משחקת מצוין באול סטארס. 2. זה שהיא נראית מעולה זה לא מזיק בכלל. 3. אני חושב שהיא היחידה בכל תולדות הישרדות (אולי יש עוד אבל אין לי כח להזכר עכשיו) שמנצלת את העובדה שהיא כוסית הכי לטובה. אני חושב שאפשר להסתכל על צורת המשחק של אמבר בשתי צורות: 1. סתם נגררת אחרי קסמיו של רוב, עושה כל מה שהוא עושה ובלעדיו היא לא הייתה מסתדרת... 2. אמבר מנצלת את רוב, נותנות לו להיות בפוקוס וכשיצרטכו לבחור בינו לבינה (אם הם יגיעו ביחד לפיינל 2) כל הקולות יגיעו אליה (כמעט). אני חושב שגישה מספר 2 היא הנכונה לגבי אמבר... את יכולה להצביע לי על מישהו אחד מחבר המושביעם וממי שנשארו שלא אוהב את אמבר? אני לא חושב... לעומת זאת, אני יכול למצוא לך בקלות אנשים שנפגעו מרוב ורוב הסיכויים שהם לא יצביעו לו (לקס, קת'י, אלישה) אמבר לא טיפשה והיא יודעת בדיוק מה היא עושה ואני אפילו אתן לך דוגמא. בתחרות פרס שבה רופרט זכה (כשכל אחד היה צריך לחתוך חבל של מישהו אחר עד שכולם יפסלו) נשארו לבסוף רופרט, אמבר ורוב. אם את זוכרת, אותה תחרות הייתה גם בהישרדות 4. אותה תחרות שגרמה לג'ון, זואי, תמי ורוברט לעוף אחד אחרי השני במקום להגיע לפיינל 4. הטעות שהם עשו, למי שלא זוכר, היא שהם העיפו בהפגניות את שון, וספיה, קת'י, נליה ופסקל, כאילו שאמרו להם שזה הסדר שהם יעופו, פסקל ונליה התעצבנו והעיפו את הרביעיה במקום. אמבר הרבה יותר חכמה מהם, והיא ידעה שאם היא תעיף את רופרט ורק היא ורוב ישארו אחרונים, זה לא יראה טוב ואנשים יתחילו לחשוב על להעיף אותם. אני חושב שאם אמבר באמת הייתה סתם שפוטה של רוב היא הייתה מעיפה את רופרט בלי לחשוב פעמיים רק כדי שרוב ישאר ואולי גם יזכה. יש לי עוד מלא דוגמאות על למה צורת המשחק של אמבר היא הכי טובה שם אבל אין לי כח לכתוב... נ.ב לגבי הקטע שמוגו מוגו העיפו את ג'רי במקום את אמבר: אני חושב שגם אם רוב לא היה אומר ללקס מילה הם היו מעיפים את ג'רי ולא את אמבר. מוגו מוגו היו נתונים במצב של 4 מול 6. אם הם היו מעיפים את אמבר הם עדיין היו נשארים במיעוט (4 מול 5) ובנוסף כל צ'אפרה היו מתעצבנים עליהם ממש ומעיפים אותם אחד אחד בלי לחשוב פעמיים. העובדה שהם העיפו את ג'רי ולא את אמבר בעצם נתנה למוגו מוגו את הסיכוי הכי גדול שלהם לשרוד (למרות שגם הוא היה קלוש)... זה שלקס טיפש והביא את השבט שלו למצב שבו הם נשארו כל כך במיעוט זה לא קשור לאמבר, רוב או כל שאר צ'אפרה ולכן אני חושב שגם אם רוב לא היה אומר ללקס כלום, לקס עדיין היה משאיר את אמבר ולא את ג'רי... נ.ב 2 בר, אם את עדיין לא מסכימה איתי ועם nml, או לפחות מבינה את הנקודה שלנו, אז באמת כבר אין לי יותר מדי מה לומר לך... אני לא חושב שאני יכול להבהיר את הנקודה שלי יותר טוב...