השקר של סלמונלה

תגובה 2

"חלק גדול מהביצים. בישראל, כשליש, נגועות בסלמונלה. אסור לשווק אותן מחוץ לישראל ושום מדינה לא מאשרת יבוא ביצים מישראל. "

במילים אחרות אנחנו כל הזמן נדבקים בסלמונלה ולא קורה לנו כלום...

תגובה 2

"חלק גדול מהביצים. בישראל, כשליש, נגועות בסלמונלה. אסור לשווק אותן מחוץ לישראל ושום מדינה לא מאשרת יבוא ביצים מישראל. "

במילים אחרות אנחנו כל הזמן נדבקים בסלמונלה ולא קורה לנו כלום...
מסתבר שהעצלנות משתלמת, אני תמיד שמה את קרטון הביצים במקרר איך שהוא :)

nothing but the truth

Well-known member
עדיין לפעמים עושים ביצה עם חלבון נוזלי,יש אנשים שאוכלים ביצים חיות

ואף אחד לא מת מסלמונלה...

מה שקובע זה לא אם זה נוזלי או מוצק, אלא מה הטמפ'. אפשר להיות די בטוח אם זה התקשה - הושגה הטמפ' הרצויה. במקרה שהביצה נוזלית, ייתכן שכן וייתכן שלא - תלוי לאיזו טמפ' הגיעה.
לרוב לא תמות מסלמונלה (אלא אם מערכת החיסונית שלך לא משהו) , אלא תחטוף שלשול. אבל זה לא נעים.

ייתכן שכן וייתכן שלא - תלוי לאיזו טמפ' הגיעה.
לרוב לא תמות מסלמונלה (אלא אם מערכת החיסונית שלך לא משהו) , אלא תחטוף שלשול. אבל זה לא נעים.
בדיוק,

שלשול זה מה שיוצא מכל הדרמה ב 99.9 אחוז מהמקרים.

אני בטוח גם שיש מקרים שאין שלשול אם הבן אדם בריא במיוחד.

ושאר המקרים?

כמו ב"מגיפה" רק מי שהיה לו חולשה במערכת החיסון מת.

1 ל 1000

אולי 4 ל 1000

גם זה לא בטוח כי רוב הסיכויים שאותם אנשים מתו מזה ולא מדלקת ריאות רגילה לפעמים אחרי שפעת רגילה.

בקיצור אותה גברת סלמנולה בשינוי אדרת קוביד מבחינת הסיכון.

nothing but the truth

Well-known member
בדיוק,

שלשול זה מה שיוצא מכל הדרמה ב 99.9 אחוז מהמקרים.

אני בטוח גם שיש מקרים שאין שלשול אם הבן אדם בריא במיוחד.

ושאר המקרים?

כמו ב"מגיפה" רק מי שהיה לו חולשה במערכת החיסון מת.

1 ל 1000

אולי 4 ל 1000

גם זה לא בטוח כי רוב הסיכויים שאותם אנשים מתו מזה ולא מדלקת ריאות רגילה לפעמים אחרי שפעת רגילה.

בקיצור אותה גברת סלמנולה בשינוי אדרת קוביד מבחינת הסיכון.

לא הבנתי על מה אתה מתקומם?

אף אחד לא דוחף לך חיסון.
אף אחד לא גוזר עליך קופון.

נותנים לך המלצות שלא עולות לך כסף ולא כופות עליך שום דבר. אתה ממשיך לחפש קונספירציות בכל דבר בצורה שמעלה חשד לגבי יציבותך הנפשית. בניגוד להלצה בתגובה הראשונה שלי - כאן אני רציני. אמנם אתה לא זקוק לאשפוז בכפיה משום שאינך מסכן את הסביבה, אבל למענך כדי לך לפנות לטיפול.

לא הבנתי על מה אתה מתקומם?

אף אחד לא דוחף לך חיסון.
אף אחד לא גוזר עליך קופון.

נותנים לך המלצות שלא עולות לך כסף ולא כופות עליך שום דבר. אתה ממשיך לחפש קונספירציות בכל דבר
מפחידים את האנשים עם הסלמנולה במקום להגיד שזה יכול לעשות שלשול.

חח

גברים תמיד רצו נשים יפות למה שלא ירצו דברים אחרים יפים.

חוץ מזה חינוך מהבית - אמא תמיד הקפידה שהכל יהיה יפה.
כי מקרר זה דבר פרקטי, לדחוס בו את כל התכולה שקנית ושיהיה לך קל לשלוף, אף אחד לא מחפש יופי.
כנ"ל בארון, צריך שהכול יהיה מקופל בכדי שלא תוציא בגד שנראה כסמרטוט ושיהיה נגיש להוצאה וכלל לא משנה אם הארון בתוכו יפה או לא.

כי מקרר זה דבר פרקטי, לדחוס בו את כל התכולה שקנית ושיהיה לך קל לשלוף, אף אחד לא מחפש יופי.
כנ"ל בארון, צריך שהכול יהיה מקופל בכדי שלא תוציא בגד שנראה כסמרטוט ושיהיה נגיש להוצאה וכלל לא משנה אם הארון בתוכו יפה או לא.
יופי "מרחיב את הנשמה".

למעלה