השקר של סלמונלה

כשאני מוציא את הביצה מהקרטון והאצבע שלי נכנסת לתוך הביצה, כי החלק שנגעתי בו סדוק/ פגום, אני מעדיף שזה יקרה בסופר ולא בבית. חובה היום לעשות אודישנים ולעבור ביצה ביצה על מנת להמנע מכל הביצים הסדוקות/ פגומות.
אתה עוד מאלו שמבזבזים את זמנם היקר ללכת לסופר? :rolleyes:

אפשר לסמוך שבמשלוח יבדקו לי שלא יגיעו ביצים סדוקות? שלא יגיע אבוקדו מעוך?
שהבשר יגיע ישירות מהסופר למקרר ולא יעמוד שם דקות ארוכות בחוץ?
מצלמים, שולחים לשירות לקוחות ומקבלים זיכוי.
תעשה את זה מס' פעמים, הרשת תדאג שתקבל סחורה לא פגומה.

Harrington

Well-known member
מנהל
אפשר לסמוך שבמשלוח יבדקו לי שלא יגיעו ביצים סדוקות? שלא יגיע אבוקדו מעוך?
שהבשר יגיע ישירות מהסופר למקרר ולא יעמוד שם דקות ארוכות בחוץ?
על שום מוצר אתה לא יכול לדעת בוודאות כיצד יגיע אם לא בחרת אותו אישית/פיזית בחנות, כאשר לגבי המשפט השני שלך, את זה לא תדע גם במוצרים שאתה כן בוחר אישית/פיזית בחנות. תמיד יש סיכון מסוים, דרכו של עולם. אולם כפי שכבר נכתב, אם מוצר הגיע באופן לא תקין, ברוב המוחלט של המקרים פניה לשירות לקוחות תפתור את הבעיה (ומנסיון רק לאחרונה, יכולה אף לזכותך במוצרים חינם לחלוטין :cool:). כך שהסיכון בס"ה אינו גדול במיוחד.

הבעיה בסיפור הזה היא שרוב הציבור לא יטריח את עצמו בפניה מיוחדת לשירות לקוחות וכו', 'בשביל ביצה אחת' שהייתה תקולה. לעומת זאת בחנות כמו שכתבת הוא יעבור על כל ביצה ויוודא שכולן בסדר מבחינתו. אבל זאת החלטת הצרכן בסופו של דבר. בדורנו (קיומה של המרשתת וכו') קל לפנות לשירות לקוחות (ובהרבה מקרים אפילו אין צורך בצילום כפי שנכתב למעלה, על אף שגם זה כמובן עניין של פעולה קלילה ומהירה כיום) ואפשר לפנות גם על ביצה וחצי אם נורא רוצים.

רוב הזמן נח

Well-known member
אפשר לשים לב להבדלים בביצים. לחנות כל פעם מגיעים ביצים ממקור גידול אחר.

ויש פעמים שהביצים נראים טוב או טוב אבל עם קצת פגמים שאפשר לנפות. ויש פעמים שהביצים נראים ממש גרוע שאין טעם בכלל לעשות אודישנים.

למעלה