השפה של קרן

BigKay

New member
אולי נעשה רשימה של מי

שהבין ומי שלא הבין, ומדוד הידע של כולנו. בינתיים אלישר, רצינית, קרן ואנוכי הבינו. וחנוך ומענינת לא הבינו. אתם יכולים לשרשר אם הבנתם/ן

Rצינית

New member
תבין....זו הבעיה!!!!

בס"ד הם אינם מבינם איך אנחנו הבינו את מה שהם לא הבינו...

BigKay

New member
בהודעה הזאת כנראה גם את נכנסת

לרשימה השחורה של כותבים הודעות לא מובנות....

BigKay

New member
אולי נעשה רשימה של מי

שהבין ומי שלא הבין, ומדוד הידע של כולנו. בינתיים אלישר, רצינית, קרן ואנוכי הבינו. וחנוך ומענינת לא הבינו. אתם יכולים לשרשר אם הבנתם/ן

חנוך617

New member
בוא נראה את

כל המבינים הגדולים כותבים מילה אחת כזאת. כולם יכולים לומר שהבינו. תביאו קבלות.

BigKay

New member
חנוך מה ההבדל בין מונולג

לדיאלוג? השאלה רק לחנוך, שאפאחד לא יענה בינתים

דוסית1

New member
ביג....

אמנם אני לא בעד פתיחת שרשור בנושא שכזה, אך בכ"א יש משהו אחד שכן הפריע לי, ואני מתכוונת לפניות כמו בלונדי, ג`ינג`י ועוד סלנגים רדודים שלא מתאימים לפורום חרדי ולצבור החרדי בכלל... לדעתי שימוש בשפה יהירה ומסתלבטת כזו לא ראוי... אולי אני טועה... אולי אני מרובעת, אבל תודו שזה בהחלט חריג. ו... אני מתאפקת לא לענות על השאלה שהפנתה לחנוך... :)

BigKay

New member
מה שהפריע לו זה לא התוכן רק הסגנון

ואני לא דברתי על התוכן, ועל התוכן שחנוך כתב על דודי זיברשלק "שיחנק" זה יותר גרוע, ואני לא הצדקתי את דבריה.. ותתאפקי קצת.. הוא עוד מעט ישאל את אשתו ויביא תשובה...

חנוך617

New member
זה עתה אני

קורא את שאלתך ומתחבט, אם לא אענה תאמר שאינני יודע. אם אענה אסבך אותך. החלטתי לענות. מונולוג אדם עם עצמו. דיאלוג בין אנשים.

BigKay

New member
מונולג זה לאו דווקא אל עצמו

תשאל את אשתך עוד הפעם...

קרןk

New member
שיכתוב פרוגרסיבי לתשובה של חנוך..

בס"ד מונולוג = שיחת יחיד, קטע ספרותי בצורת שיחת יחיד, קטע בהצגה עם משתתף יחיד. דיאלוג = דו שיח, שיחה בין 2 אנשים, ויכוח, דיון, הבעת דעת, יצירה ספרותית הבנויה כשיחה.

BigKay

New member
אתה אמרת אדם שמדבר אל

עצמו, וזה לא נכון, כי גם כשמדבר לרבים זה גם מונולוג. הבנתה?

חחחחחחח

כל מה שנותר לי זה רק לצחוק... (טוב..אז קרן הכריחה אותי להגיב אז זה מה שאני עושה עכשיו) קרן נשמה,,עכשיו את מרוצה?
חחח או יותר נכון תואהבי שאני אומר= הקונוטציה של האינסטלציה עשתה לי גרמי בגרון...(ואוו,זה המשפט הכי מסובך שהוצאתי מפי לאחרונה)

קרןk

New member
הי, את, עם האיצטלה הורדרדה..

בס"ד ילדונת, וכי מי העמיד אקדח בליסטיקאי על הרקה הצהבהבה שלך, שתשגרי תשובה דיאגנוזית לכל הנאמר לעיל?! אבל עיזבי, יותר מעניין אותי לדעת, מה ה-connection בין האסוציאציות שלך על אינסטלטורים אקזוטיים, לבין רצח האופי, שמתחולל לו בפורום אל מתחת לאפי הסוטלד?!

למעלה