השפה של קרן

חנוך617

New member
השפה של קרן

לאחרונה נוספה לפורום חברה בשם קרן. אותה הקרן כותבת בלשון שלא הורגלנו אליה עד היום. מה דעתכם, האם זה חכמה? ובכלל, ממה זה נובע?

ב מ ב י

New member
הסכת אוזנך וצמע.. מחונך?

לא כולם הסתובבו באותם ישיבות שאתה הסתובבת וממשיך להסתובב (סביבון אמרנו?) אז הלשון המדוברת והנכתבת שונה (אז תקרא פעמים או שלוש ובסוף תבין. ואם לא תתפלל כדי להבין) והק"בה ישלח רפואה שלמה ביד שליח נאמן.... (רוצה המלצות?) יש פורום - בנידון

ב מ ב י

New member
שים לב על מה הגבתי (מחונך)

דן אחרון שבשבטים.. מה פתאום הוא פתאום קופץ בראש?

הגבת על מני

שנושא ההודעה שלו האם נכון לפתוח דיון על אדם ספציפי מהפורום. ותגובתך עסקה בנושא של חנוך. הבנת? אם לא הגיע הזמן להתפלל...

ב מ ב י

New member
זהו אז לא...

אתה חונן לאדם דעת ומלמד לאנוש בינה.... ולא רק אותו.. יש לגנוז דף זה!

חנוך617

New member
מה שברור זה

שכנראה גם השפה שלי לא ברורה. אין לי ענין לדון בקרן עצמה אלא בתופעה שהיא הביאה לכאן.

חנוך617

New member
כי נראה לי

שזה מה שהיא רצתה. בטוח שהיא עכשיו מרוצה. אז למה לא לשמח עוד יהודיה שכל כך זקוקה לזה?

BigKay

New member
אתה חנוך תדבר אחרון..

גם כמה מהודעתיך צועקות לצומי.. ובעצם כולנו חיים מזה.. אבל רצית לקלל ויצאת מברך, ותלמד להבא לקח שלפעמים שתיקה יותר טוב מדיבור, וזה בעצם מאמר חזל: שתיקה בתרין.. ואת קרן יושבת בזוית וצוחקת מכולנו..

חנוך617

New member
חשבתי שנמשיך להיות

חברים למרות שפורים מאחרינו. עכשיו כולם מרוצים. קרן, זה ברור. אני, שקרן יורבת בשקט.

Rצינית

New member
מי החליט שהתופעה שלך מקובלת???

בס"ד זה שאתה מרגיש שולט על העיניינים לא עושה אותך טוב מהתופעה שעליה אתה מדבר.. לדעתי לא רק שאתה קשה הבנה..<לפחות תחשוב על בעיותך בשקט...אתה מבייש את עצמיך...לך פתור אותן> גם אינך יודע לאבחן...<יש לי המלצות לקרוס מזורז לתופעה שלך> אז יאללה בלי הרבה בלה בלה... פרגן.. ותכיר בבעיותך..ככה בטוח התופעה שלך תרשים אותי ואת השאר כאן..

חנוך617

New member
למה לאף אחד?

הגיעה לכאן קבוצה חדשה שמתנשאת ואני מפריע להן. שים לב לדמיון בקריאת השם.

Rצינית

New member
חנוך..פששששששששששש

בס"ד יש התקדמות למצבך...רק תעדכן אם זה בעיקבות השעה....או בעיקבות כך שהחלטת להתחיל לטפל בעצמך.. הבנת נכון!! אז קדימה ..אתה ממש מפקק כאן את התנועה...תן לנו לזרום כאן..ותשתלב את הבנתך והתופעות הלא כ"כ מרשימות אותך..

Rצינית

New member
זו היית תגובה לחנוך על שאלתו

בס"ד ואין כאן ליבוי אש... כמו שהיו כמה בעדו..יש גם נגד..

חנוך, מה אתה עושה

לקרן משפט שדה בפומבי? זכותה לכתוב כמה מילים לועזיות שבא לה, ומי שלא רוצה, שלא יקרא את הודעותיה, אבל זה לא לעניין לפתוח שרשור כזה, חנוך, סורי. אל תפגע, אבל תחשוב גם על קרן שבטח לא הבינה מאיפה נחת עליה השרשור הזה..:)

למעלה