השפה של קרן

חנוך617

New member
כבר הסברתי אך אסביר

שוב. אין לי דבר נגד קרן. הנושא הוא על סגנון הכתיבה והמילים הספרותיות המתובלות בתוך דבריה. זה הכל. התפרצת גם אתה לדלת פתוחה.

זה לא מילים ספרותיות

היא כותבת הרבה מילים לועזיות, ויש הבדל גדול, אבל לא משנה, לדעתי זה מראה על אינטליגנציה וידע, בתנאי שהיא אכן מבינה את אשר היא כותבת, וגם חשוב, שלא תהיה לה כוונת התנשאות שבאה לידי ביטוי בצורת כתיבה אליטיסטית, (וואי, איזה מילה, חחחח.) אבל לא נראה לי שהיא כותבת כך בשביל להסטלבט, נראה לי שהיא כותבת כך טבעי. ולגבי המילים הספרותיות, הלוואי וכולם היו כותבים כך.

חנוך617

New member
עכשיו הבנת את דברי

שים לב איך היא דוחפת בכח מילים בומבסטיות. זה לא סתם אך לא זה הנושא. הדיון הוא על הסגנון. נראה לי שרובינו, פשוטי העם, מבינים שפה פשוטה.

תראה, אני מבין

מה אתה אומר, אבל אי אפשר בפורום שהוא מקום פתוח לכפות סגנון כתיבה כזה או אחר. כל עוד שזה עומד בתקן של תקנות הפורום, וכמדומני שאין תקנה שאוסרת להשתמש עם מילים מפוצצות.

חנוך617

New member
נכון שזה

מותר אך זה גם מיותר. בפורום שלנו שכולם נאורים ומבינים שפה פשוטה חבל לשבור את השיניים. מסכים?

BigKay

New member
אבל במקור תקפתה אותה

קשות, למה אתה מתעלם מזה, איזה התחסדות. ובמחשבה שנית, טוב שאתה חוזר בך..

חנוך617

New member
במה אני חוזר בי?

אני רק מעדיף שידברו בלשון העם. אם רובכם יתחיל לכתוב כמו קרן זה משהו אחר. נראה אתכם חכמים כותבים כמוה. לא רק קוראים ואו שמבינים או שלא.

אכן לא נאה...

לפתוח שרשור על חבר פורום באשר הוא. אבל וזה אבל גדול כל חבר פורום צריך להיות מודע לשפה המקובלת במקומותינו ולא דוקא בפורום. שימו לב...

חנוך617

New member
אסביר את דברי

אין לי שום דבר נגד אותה קרן. דיברתי על הלשון. כדוגמא חיה הבאתי את קרן. זהו.

BigKay

New member
אם אתה לא אוהב הסגנון

או שאתה לא מבין השפה, תתעלם ממנה, למה לפתוח שרשור לשיחת סלון. לא די שאתה תוקף אותה במקור דבריה, אתה מוסיף שירשור נפרד, מילא אם היא היתה עוברת על חוקי הפורום. ואגב, אני כן הבנתי את דבריה בשירשור ההוא. נראה שאתה רוצה לשלוט בשלט רחוק מי ידבר ומה יגידו ובאיזה סגנון. יום טוב לך

חנוך617

New member
שתאמר מה שהיא

רוצה. דברי היו על הסגנון. אולי כדאי לעשות סקר מי הבין את כל המילים.

חנוך617

New member
מה טעיתי?

שפתחתי שרשור בנושא סגנון כתיבה? עשיתי מה שכולכם התביישתם לעשות?

חנוך617

New member
בינינו,

אתה יכול לכתוב בלשון כזאת? אני לא. נראה לי שגם רוב חברי הפורום לא. אז אנא...

אלישיר

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif, חוץ ממשפט אחד...

בעזי"ת "...כדאי לבוא, לעשות דייט עם חתיכי
ובלונדי
הפורום שבקלאב שלנו..."
. -חוץ מהמשפט הזה (קרן אולי זה סלנג כזה של בנות... , אבל את זה תעשי בשיחת הטלפון הפרטית איתן -לא מול העיניים שלנו) שלא אהבתי לראות אותו בפורום חרדים, אני חושב שסגנון הכתיבה שלה( למרות שפה ושם הגולם קם על יוצרו...) מצחיק ומשעשע מאוד, ומה שלא יהיה מגיע לה צל"ש על ההשקעה. ואם לא נחמד לכם לקרוא מילים בלועזית, אז הנה כפפה מונחת על הרצפה: כתבו את הגיגכם בשפה תנ"כית גבוהה - ומנסיון זה יוצא אפילו יותר מטורף מהלועזית.

חנוך617

New member
נראה לי שהיא

קיבלה הרבה מעבר לתשומת הלב לה היא חיכתה. אז זהו, את יכולה, קרן, לחזור למסלול החיים הרגיל שלך...

קרןk

New member
../images/Emo6.gif חחחחחחחחחחחח ../images/Emo6.gif

בס"ד וואלה, חנוך, המון תודה רבה לך!!!
אין עליך!!!
מה הפורום שלנו היה עושה בלעדיך?!
תגיד לי, אה?!
אני מעדיפה שלא לחשוב על כך, ולו למומנטום אחד מיותר.. קטעיסט..

למעלה