לחלוטין משפיע...
אני השנה העליתי משקל בגלל מצב בריאותי לא תקין, כבר כמעט שנתיים שהפסקתי להתאמן במכון כושר בגלל חוסר יכולת גופנית אחרי שנים ללא הפסקה ואין מה שיתקזז עם הזלילות בערב מול הטלויזיה, ובנוסף , תרופות שקיבלתי במהלך השנה (ועדיין מקבלת) ניפחו אותי, בעיקר באזור הבטן והמותניים. לשמחתי בחודשים האחרונים הכנסתי את עצמי קצת לשליטה והתחלתי להוציא יותר אנרגיה, מה שהתבטא בירידה במשקל ועכשיו די חזרתי לעצמי אם כי לא לגמרי. בחודשים של ההשמנה הרגשתי מאד רע עם עצמי, כי אמנם אני לא שמנה ומטבעי אני Petite בגוף, אבל הרגשתי את העליה במשקל טוב טוב, בבגדים שפתאום נעשו צמודים או הבליטו את הבטן שיצאה, בעליה במידה, פשוט הרגשתי לא נוח עם עצמי וזה מבאס לאללה להתלבש כשחצי ממה שיש לך בארון את שמה ב Hold. הפסקתי למשל ללבוש חולצות צמודות כי כבר לא יכולתי להדגיש מותניים צרים ובטן שטוחה. המזל הוא שאני יודעת להתלבש כדי לטשטש. אז לבשתי גזרות של חולצות/גופיות יותר משוחררות, כל מה שלא נצמד אל הבטן ואל המותניים, כל מה שיטשטש את השניצלים וכו'. התמקדתי בלהדגיש חלקים חזקים בגוף כמו הרגליים שלי שנשארו חטובות יחסית. עכשיו שאני יותר ויותר חוזרת אל עצמי (למרות שעוד דרוש חיטוב של האריזה...) אני הרבה יותר נהנית להתלבש וגם לקנות.