השיר הנעלם

Loriella

New member
השיר הנעלם ../images/Emo79.gif

אני יודעת שנזכרתי קצת מאוחר, אבל במידה ובאמת נתחיל לראות שוב את כל הסדרה זה יכול לעבוד... אז... כל אחד שיכתוב את השיר האחד שהוא ממש היה רוצה שיופיע בפרק, בביצוע של מי ומתי :) בואו נהיה ריאן מרפי ליום אחד! תזרמו!!

Loriella

New member
אני אתחיל ../images/Emo47.gif

הייתי רוצה לראות את סאנשיין שרה את misery buisness של פאראמור...הקול שלה מתאים לשיר הזה והוא התאים לקטע של הבכי בשירותים :)

tuba23

New member
אוקי

יש שיר ישן משהו של להקת kansas בשם what's on my mind. יש לו 3 בתים, כל אחד מספר על סוג אחר של מערכת יחסים (אהבה, ידידות, אהבה לשעבר), משהו שלדעתי יכול להיות מושלם ל3 דמויות שונות בפרק (לדוגמא... סנטנה, פין {כי תמיד הוא חייב להדחף} ואולי ארטי) בפרק אהבה. יש שיר שלאחרונה אני ממש חושב שהוא יתאים לסדרה (עם כמה שינויי ליריקס קטנים). הוא דכאוני משהו, מדבר על מוות, של להקת dream theater בשם the spirit carries on שלדעתי יכול להתאים מאוד לרייצ'ל באיזה פרק של מוות של מישהו קרוב באמת (בלי חוסר כבוד לאחותה של סו, אבל באמת...)

יש מלא ../images/Emo6.gif

הייתי שמחה לביצוע לשיר you and me של לייפהאוס ,ואני רוצה שפאק ישיר אותו.

יש לי נראלי לי לכל דמות

אבל אני אבחר בדואט לשיר broken strings של ג'ימס מוריסון ונלי פורטדו וכמובן שאני רוצה שפאקי ורייצ'ל ישירו אותו כמו שהם עשו את need you now כ"כ יפה

hodaya96

New member
חחחח וואי.. אפשר כמה? בבקשה?XD

כי יש לי באמת מלאאא
ואין לי מושג מה אני הכי רוצה שיהיהXD אחרי מחשבה קטנה... נראה לי שהכי אשמח לראות את קורט שר aftermath של אדם למברט

hodaya96

New member
אויי אז אני רושמת עוד!

באלי שפאק או בליין (או דואט.. למה לא?XD) יעשו קובר לbig girl (you're beautiful) או we are golden של מיקה שסאם ישיר marchin' on של וואן ריפובליק שפין ישיר all the right moves של וואן ריפובליק שרייצ'ל תעשה ביצוע נורמלי לthe climb!! שסאם וארטי יעשו את not your birthday של allstar weekend שבליין יעשה שיר של גרין דיי.. לא אכפת לי איזה כמעט כולם מתאימים לו... שיהיה שיר קבוצתי לeverybody של backstreet boys שבליין ישיר all we are של וואן ריפובליק
והיה עוד שירים אבל אני לא מצליחה לזכור עכשיוP:

5ifi

New member
אם פאק ישיר את ביג גירלס

זה יכול להיות טוטלי אוסאם, אבל מצד שני.. קצת חרש על הקטע...

hodaya96

New member
נזכרתי בעוד אחד!

hey jude של הביטלס שקורט ישיר את זה.. זה יהיה כזה יפה

אני רוצה לראות משהו הזוי ומצחיק כמו

דואט של וויל וסו בשיר "anything you can do i can do better" ורעיונות יותר נורמאלים אחר כך

hodaya96

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif אוי, זה יהיה כזההה קורע../images/Emo6.gif

sondheims Dot

New member
בדיוק אתמול חשבתי על זה!

אני רוצה לראות את פין ורייצ'ל מבצעים שיר ממחזמר שנקרא sundy in the park with George, שנקרא Move On' רק בהיפוך מגדר. אני רוצה לראות את קורט ובליין שרים I'll Cover You מ Rent. אני רוצה לראות את סנטנה שרה את Put Your Records On ak של קורין ביילי ריי אני רוצה לראות מאת רייצ'ל שרה I Get Lost in His Arms מAnnie Get Your Gun להמשיך?

TwilightFan

New member
וואו יש לי הרבה.

הייתי שמחה אם הם יעשו שירים של אבריל לאבין.. מפעם וגם מהיום. happy endings, when youre gone, i'm with you, innocence, everybody hurts.... וגם את taking back my love של אנריקה איגלסיאס וסיארה. ו - broken strings כמו שאמרו כבר לפני... והם חייבים לעשות קאבר נ-ו-ר-מ-ל-י [שרק רייצ'ל תשיר אותו!] של rolling in the deep של אדל כדי לפצות על הביצוע המזעזע מהפרק הקודם. [עוד שירים של אדל יתקבלו בברכה
] fucking perfect של פינק גם יכול להיות נחמד.... קיצור יש מלא..
דמיינו לעצמכם שהם עושים פתאום קאבר ל do you love me של שרית חדד [שבעצם הוא גם קאבר...] חחחחחחח או לשיר כלשהו של עומר אדם
זה יכול להיות ממש קורע!! ובכלל, הצלילים המזרחיים עם העוּד והכינורות כ"כ שונים מהצלילים הרגילים שלהם...

למעלה