השיר הנעלם

neurotica

New member
happy ending - כ"כ ../images/Emo45.gif.

והוא גם מתאים עלילתית לכל משולשי/ריבועי/אוקטוגוני האהבה שיש בסדרה. ומה היה כזה נורא בדואט של רייצ'ל וג'סי? אני אישית מטורפת עליו.

TwilightFan

New member
אישית, הרגשתי שהם הרסו את השיר...

גם בגלל שהם שינו טיפה את המנגינה [לא אהבתי את השינוי] וגם כי הקול של ג'סי לדעתי לא מתאים לשיר הזה, הוא התאמץ מדיי בשביל להגיע לצלילים הגבוהים שם ושמעו את זה...

TwilightFan

New member
לא ידעתי, תודה ../images/Emo45.gif

הקשבתי עכשיו לגירסה שלו. הנימוקים שלי עדיין נשארים... הקול של ג'סי פשוט לא מתאים לשיר הזה, והם שינו טיפה את המנגינה בפזמון. חבל

Loriella

New member
וואי וואי אנריקה וסיארה!!

זה יהיה מושלם בגלי! רייצ'ל ופין! או רייצ'ל וג'סי!

Ayelet 363

New member
הזכרת לי משהו

אחרי הפרק של חג המולד, שאני ואחותי מאוד התלהבנו ממנו, אחותי אמרה שהיא הייתה רוצה (או שהיה מעניין? אני לא זוכרת את הניסוח המדוייק) לשמוע אותם שרים מי ימלל גבורות ישראל...

A TotalGleek

New member
יש לי כמה ...

jungle drum- emiliana torrini- זה מתאים לקולות של בריטני,קווין ורייצ'ל לדעתי :) ADELE - Chasing Pavements- מתאים לסנטאנה וקווין Robbie Williams – Feel-מתאים לפין ופאק (אבל כל כך לא אכפת לי מי ישיר כי זה אחד השירים הכי יפים שיש !!) Iris-goo goo dolls - מתאים לפין ובליין (שוב ,לא אכפת לי מי ישיר כי זה אחד השירים הכי יפים שיש !!) The Script – Breakeven-מתאים לפין,קווין,ארטי,בליין,רייצ'ל

neurotica

New member
ושרק כריס ישיר אותם.

כריס פשוט צריך להוציא אלבום קאברים לביטלס.

mich223

New member
לא IRIS!

דווקא לשירים האהובים עליי אני לא רוצה שיעשו קאברים.כי בטח יתנו אותם לפין והם יהרסו את זה לגמרי ואני אשנא את זה עד סוף חיי. אם הם יעשו קאבר לthe man who can't be moved אני אהרוג אותם.מילולית.

Loriella

New member
אני יכולה לבכות מהשיר הזה ../images/Emo7.gif

אבל אם דארן ישיר אותו אני כנראה אבכה אפילו יותר.

Loriella

New member
the man who cant be moved

הוא היה שיר מרגש בפני עצמו, ואז אימצתי אותו עם החבר (שכבר לא..) והוא תמיד מרגש אותי ועושה לי ריטוטים בלב.

mich223

New member
נכון?נכון!?../images/Emo23.gif

אני מאוהבת בשיר הזה.את לא יודעת עד כמה.

hodaya96

New member
למה?? לא חובה שיתנו אותם לפין

(למרות שלי אישית אין לי בעיה עם זהP: ) וthe man who can't be moved בליין יכול לשיר את זה כל כך יפההה

אומייגאדדדדדדדדד

אם פאקי ישיר רובי וויליאמס זה יהיה אדירררררררררר ועוד FEEL שזה השיר שלו שאני הכי אוהב

למעלה