השיר הנעלם

Loriella

New member
וככה הוא ילך:

בליין וקורט שרים את a whole new world ומבינים שהם חייבים להיות כמה שיותר ביחד. בליין עוזב את דלטון, כל הגלי קלאב, וקורט בתפקיד לומייר, שרים לבליין be our guest מהיפה והחיה כשהוא מצטרף לגלי קלאב. בינתיים קווין מתכננת תוכנית מרשעת עם סנטנה ובריטני שלא ממש מבינה מה קורה ושרה את be prepared רייצ'ל נפרדת מפין ושרה את i won't say i'm in love וויל שוסטר יבין שבליין הוא התקווה האחרונה לנצחון וישיר לו את one last hope בינתיים פאק מייק וארטי מתגנבים למועדון של הוורבלרז כדי לחבל להם במועדון כי הם בטוחים שבליין מרגל!! הם הורסים את המועדון ושרים את trashin the camp מטרזן וזה אדיר לאללה. בליין מגלה את זה ונפגע עד עמקי נשמתו, ושר את be our guest הפעם ברפריז קצר ואיטי, מבולבל ושבור. בינתיים בגלי קלאב!!! סנטנה קווין ובריטני מנסות לחבל באודישן של רייצ'ל למחזמר. בריטנה מחליטות להעמיד את קווין במקומה והיא מבינה שהיא סתם כלבה. היא הולכת לבכות בחוץ והן נשארות שם לבד. האווירה מאוד רומנטית ופאק, ארטי וסאם צצים מאחורה ושרים את kiss the girl כשארטי בתפקיד סבסטיאן. בסוף יש נשיקה סוערת, כמובן!! והן שתישהן מאוד מבולבלות. בינתיים בדלטון!!! בליין יושב לבד במועדון של הוורבלרז, עצוב ומבולבל. הוא אוהב כל כך את קורט אבל איך הם יכלו לעשות לו את זה!!!!! קורט נכנס ושר לבליין you'll be in my heart והופס- נשיקה סוערת!!!! הפרק מסתיים בביצוע קורע לב וסוחט דמעות של הגלי קלאב בשיתוף הוורבלרז the circle of life וכולם מאושרים!!! סוף!!!

5ifi

New member
אומייגאאאד!

מגה לייק!!!!!! בעיקר על 'בי אאוור גסט' וקורט בתור לומייר (אני לגמרי מדמיינת אותו רוקד עם המקל הליכה הזה...!) ועל הריפרייז השיכור והמבולבל.. רעיון טואוב! ועל 'קיס דה גירל' בביצוע של ארטי! אבלאבל.. אני לא זוכרת מה זה one last hope....

5ifi

New member
אוה! חחחח בואנה, השם מזה לא מתאים לשיר הזה

"one last hope" נשמע כמו משהו עדין ומרגש...

mich223

New member
מזמן חשבתי על זה!

כבר התחלתי להתאים שיר לכל דמות XD

Ayelet 363

New member
הממ...

מהיום הראשון בו ראיתי גלי רציתי שמישהו ישיר לרייצ'ל את The Rembrandts- I'll Be There For You. זה יכול להיות נהדר לגרופ נאמבר, לא? לא יודעת ממש מתי... אבל רצוי לרייצ'ל.

Ayelet 363

New member
אה, ואיך שכחתי

שירים של דארן! למשל- הכי חשוב לדעתי- Not Alone- למרת שלדעתי ההזדמנות המושלמת אולי התפספסה קצת (ההזדמנות המושלמת הייתה בסביבות 2.06, לא?), זה יהיה מדהים.

Twilight Girll

New member
../images/Emo103.gifגם אני חשבתי על זה.. NOT ALONE

ממש ממש התאים לדעתי אחרי מה שקרה לקורט בפרום. אבל זה מתאים להרבה קטעים בעונה הזו כי התעללו בו הרבה מסכן חחח

Ayelet 363

New member
Great minds think alike ../images/Emo8.gif

אם כי יכול להיות שחשבתי על זה רק אחרי שראיתי את זה בפאנפיקים... אני כבר לא בטוחה XD (אם כי זכור לי שמזמן רציתי פרק מחווה לדארן, אז אולי עוד לפני שקראתי פאנפיקים עם השיר הזה...). קורט באמת מסכן...
טכנית, יהיה אם הוא ישיר את זה בסדרה בלי קשר לקורט...

A TotalGleek

New member
ברור !!

את not alone גיליתי רק לפני כמה ימים ופשוט התאהבתי . אחד השירים הכי יפים ששמעתי . בכלל- לשמוע את דארן שר זה תמיד מעלה לי חיוך על הפנים . (כותבת בזמן האזנה לרדיו גלי .. SOWK !! השיר הכי יפה שקיים !!)

sondheims Dot

New member
אני דווקא חושבת של Don't You

שבליין ישיר אותו לקורט ביום השנה שלהם, אחרי שהיה להם ריב על זה שבליין עבר למקינלי ולא משוויץ בעובדה שהם זוג כי הוא מפחד מאלימות משאר התלמידים. ואז כל הבנים של ND מלווים ותו בקולות רגע. אני רואה את פאק מנגן בגיטרה בזמן שבליין מחזיק לקורט את היד.

5ifi

New member
אנ'לא יודעת מה ומי,

אבל בא לי שיעשו שיר של פאניק אט דה דיסקו. משהו מגניב ומטורף, בליין יכול לעשות. ואז להקת כלי הנשיפה של הצ'יריוז יכנסו באמצע. וקורט ירקוד שם באופן חד פעמי!
ממ ולא יודעת מה עוד...

dilan angel

New member
../images/Emo42.gifאני מחכה הרבה זמן לפרק מייקל ג'קסון../images/Emo23.gif

אני בטוחה שזה יהיה ה- פרק

shaharory

New member
אני מפנטזת שמתי שקרופסקי יצא מהארון

סופסוף אז קורט ובליין ישירו לו בדואט (חחחחח. הבנתן?) את not alone של דארן :) ובא לי גם שנגיד רייצ'ל תתעצבן מתישהו על פין או משהו ואז פאק ינחם אותו וישיר לו here it goes again של אוקיי גו. אף פעם לא נכנסתי אל המילים בתוך השיר כי הן ממש מהירות אבל מהכותרת זה מתאים. ואם אי פעם הם יעשו את אולסטאר משרק כנאמבר קבוצתי אני דורשת שבריטני תשיר את השורה של i aint the sharpest tool in the shed. אני גם לא יתנגד לכך שבליין ישיר באיטלקית!

hodaya96

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אוי, שחר מה את עושה לי
(אני מדברת על הדואטXDDD) וואי לא חשבתי על זה.. פאק יכול לשיר את זה ממש טוב!! ואיך אני חולה על השיר אולסטאר! הלוואי והם יעשו את זה

למעלה