השיר הכי...

../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif

השיר הכי שמח: call me when you sober השיר הכי עצוב: my immortal השיר הכי מרגיע: my immortal השיר הכי מעורר: bring me to life השיר הכי מרדים: missing השיר הכי מעצבן: ---- השיר שהכי מולחן טוב: lithium השיר שכתוב הכי טוב: my immortal השיר הכי ממכר: lithium השיר שהכי בא לי לשמוע בהופעה: lithium השיר שהכי לא בא לי לשמוע בהופעה: --- השיר הכי אוונסנסי: hello השיר הכי מיותר:.... ולסיכום... השיר הכי-הכי: my immortal

אני

השיר הכי שמח: אוהו... אממ... GE, אולי? השיר הכי עצוב: MI השיר הכי מרגיע: BNM השיר הכי מעורר: WHISPER... השיר הכי מרדים: אממ לא יודעת השיר הכי מעצבן: AFM השיר שהכי מולחן טוב: lacrymosa, Like you השיר שכתוב הכי טוב: EF השיר הכי ממכר: וואי זה קשה 0.0 השיר שהכי בא לי לשמוע בהופעה: LY השיר שהכי לא בא לי לשמוע בהופעה: 0__0 השיר הכי אוונסנסי: Lithium השיר הכי מיותר: Lose control פעם הבאה כדאי לעשות את זה על דיסק מסוים, לא על כל הדיסקוגרפיה

Hen Ohana

New member
:)

השיר הכי שמח: Snow White Queen השיר הכי עצוב: Lithium השיר הכי מרגיע: Good Enough השיר הכי מעורר: Everybody's Fool השיר הכי מרדים: Hello השיר הכי מעצבן: לא נראה לי שיש אחד כזה השיר שהכי מולחן טוב: Sweet Sacrifice השיר שכתוב הכי טוב: All That I'm Living For השיר הכי ממכר: Going Under השיר שהכי בא לי לשמוע בהופעה: Farther Away השיר שהכי לא בא לי לשמוע בהופעה: - השיר הכי אוונסנסי: My Immortal השיר הכי מיותר: ולסיכום... השיר הכי-הכי: איןלי אחד כזה..יש יותר מדיי שהם הכי הכי בשבילי

הו וול

השיר הכי שמח: Lacrymosa מה אני אעשה שאני מחייכת כל פעם שאני שומעת אותו השיר הכי עצוב: Lithium, Breathe no more, Missing, Hello, Fields of innocecne, T-Y השיר הכי מרגיע: Eternal השיר הכי מעורר: Weight of the world, SS, השיר הכי מרדים: goodnight XD השיר הכי מעצבן: לא יודעת מעצבן או לא...אבל אני ממש ממש לא אוהבת את TOO השיר שהכי מולחן טוב: anywhere, T-Y הפשטות גורמת לי להתאהב כל פעם מחדש. וגם Solitude השיר שכתוב הכי טוב: כל TOD. ולא מTOD אז anywhere השיר הכי ממכר: BMTL מה לעשות P: השיר שהכי בא לי לשמוע בהופעה: SS, WOTW, Lithium, Tourniquet, Lacrymosa, YS, GE, MLB Imaginary, anywhere, T-Y ו-Whisper (כשאיימי לא מתנשפת ונחנקת למוות XD) השיר שהכי לא בא לי לשמוע בהופעה: TOO, MI, השיר הכי אוונסנסי: אני לא מסוגלת לבחור... השיר הכי מיותר: אין כזה דבר מה P: ולסיכום... השיר הכי-הכי: אני באמת באמת באמת לא יכולה לבחור. ;[

Im Not Dead

New member
../images/Emo26.gif

השיר הכי שמח: Call Me When You're Sober השיר הכי עצוב: Like You השיר הכי מרגיע: Exodus השיר הכי מעורר: Weight of the world, Sweet Sacrifice, השיר הכי מרדים: Good Enough השיר הכי מעצבן: Away From Me השיר שהכי מולחן טוב: הרבה.. Whisper, Cloud Nine, Missing, Breathe No More.. הרבה :] השיר שכתוב הכי טוב: Breathe No More, Missing, Field of innocence, Hello, Your Star, Everybody's Fool מדהימים השיר הכי ממכר: יותר מדי השיר שהכי בא לי לשמוע בהופעה: Cloud Nine השיר שהכי לא בא לי לשמוע בהופעה: Snow White Queen השיר הכי אוונסנסי: Going Under השיר הכי מיותר: GE/SWQ/AFM

Im Not Dead

New member
תיקונים

להוסיף Understanding לשיר הכי עצוב, והשיר שהכי לא מתאים להופעה זה GE.. השעמום.

Blue Aura

New member
When all your luck's run out on you../images/Emo189.gif

השיר הכי שמח: שאלה קשה, כל השירים או כועסים או עצובים.
בלהתחשב שלאיימי יש חיים טובים. השיר הכי עצוב: אנגרסטנדינג וMI. השיר הכי מרגיע: MI. השיר הכי מעורר: CMWYS. השיר הכי מרדים: HELLO. השיר הכי מעצבן: ... השיר שהכי מולחן טוב: וויספר. השיר שכתוב הכי טוב: אנדרסטנדינג וMI. השיר הכי ממכר: MI. השיר שהכי בא לי לשמוע בהופעה: אנדרסטנדינג.
השיר שהכי לא בא לי לשמוע בהופעה: ... השיר הכי אוונסנסי: GU. השיר הכי מיותר: אין כזה דבר. הודגש באמצעות מדגישומטיק

פרסי555

New member
ואו, באמת קשה....בו נראה....ככה -

אמ..... טוב נו, ננסה השיר הכי שמח: Good Enough השיר הכי עצוב: lithium
השיר הכי מרגיע: Good Enough השיר הכי מעורר: bring me to life השיר הכי מרדים: hello השיר הכי מעצבן: my immortal כ"כ חרוש!!! השיר שהכי מולחן טוב: my last breath השיר שכתוב הכי טוב: lithium השיר הכי ממכר: Sweet Sacrifice השיר שהכי בא לי לשמוע בהופעה: whisper השיר שהכי לא בא לי לשמוע בהופעה: my immortal השיר הכי אוונסנסי: bring me yo life - demo השיר הכי מיותר: good night ולסיכום... השיר הכי-הכי: אני כ"כ לא יכול - באמת מצטער - lithium, whisper, my last breath' bring my to life, good enough, די זה פשוט לא נגמר....!!!!!

The Kinslayer

New member
עכשיו תורי../images/Emo9.gif

השיר הכי שמח: CMWYS השיר הכי עצוב: Hello השיר הכי מרגיע: Good Enough השיר הכי מעורר: WOTW השיר הכי מרדים: Breathe No More השיר הכי מעצבן: Farther Away השיר שהכי מולחן טוב: Like You השיר שכתוב הכי טוב: Breathe No More השיר הכי ממכר: My Immortal השיר שהכי בא לי לשמוע בהופעה: You Star, Breathe No More השיר שהכי לא בא לי לשמוע בהופעה: Imaginary השיר הכי אוונסנסי: Bring Me To Life השיר הכי מיותר: ולסיכום... השיר הכי-הכי: יש כמה:
Your Star, Breathe No More, My Last Breath, Whisper, Lithium.

FireInsaid

New member
הואע

השיר הכי שמח: CMWYS. אבל איכ עליו. או Anything for you. 'ני אוהבת אותו ^^ השיר הכי עצוב: MI. וHello.וLY ו FOI ואהאה, EID ואיך אפשר בלי מיסינג
וסוליטוד!! השיר הכי מרגיע: FOI, ארג. וBTD. ואניוור. השיר הכי מעורר: Lies, SS.. השיר הכי מרדים: סוליטוד. ואמ ביפור דה דאון. וGE >< וגודנייט, כמובן XD השיר הכי מעצבן: GE. השיר שהכי מולחן טוב: ואו, אמ. בליד מולחן ממש טוב,ו CN. וMI. אעעע מזה השאלה הזאת ]: השיר שכתוב הכי טוב: ואו. כל השירים בפולן. כל אדח ואחד מהם מדהים במילים שלו. איך אפשר לבחור. השיר הכי ממכר: GU..XD השיר שהכי בא לי לשמוע בהופעה: ת'אמת שדמואים. אני חושבת ש so close. זה יהיה מדהים. וגם טורניקט! השיר שהכי לא בא לי לשמוע בהופעה: GE . >< השיר הכי אוונסנסי: האונטד ^^ או SS השיר הכי מיותר: אף אחד מה. ולסיכום... השיר הכי-הכי: ]]]]]]]]]]: כולם מדהימים. אבל טורניקט..והאונטד וכל פולן וכל הדמואים וכמעט כל TOD. :} החלטיות משו XD

MCRRuLeS

New member
^^ ../images/Emo174.gif

פאק,אנילא מאמינה שאני עושה את זה ;; השיר הכי שמח:מבחינת המילים או במוזיקה? השיר הכי עצוב:Hello ו-The Last Song I'm Wasting On You השיר הכי מרגיע:My Immortal השיר הכי מעורר:Going Under השיר הכי מרדים:Snow White Qween השיר הכי מעצבן:Lose Control נדמה לי השיר שהכי מולחן טוב:Good Enough
השיר שכתוב הכי טוב:Good Enough השיר הכי ממכר:GE חח השיר שהכי בא לי לשמוע בהופעה:וואי,את כל פולן ואת כל TOD
השיר שהכי לא בא לי לשמוע בהופעה:Snow White Qween השיר הכי אוונסנסי:Bring Me To Life השיר הכי מיותר: נדמה לי שSnow White Qween
ולסיכום... השיר הכי-הכי:
Good Enough

AwayFromMe

New member
../images/Emo189.gif...

השיר הכי שמח: חשבתי על זה הרבה, אני מניחה ש- Lose Control. השיר הכי עצוב: The Last Song I'm Wasting On You השיר הכי מרגיע: אותי- October,Anywhere . השיר הכי מעורר: Haunted,Anything for You,Cloud Nine. השיר הכי מרדים: Solitude. השיר הכי מעצבן: אוהבת את כל השירים, אבל כבר נמאס לי פחות או יותר לשמוע אותו- Sweet Sacrifice. השיר שהכי מולחן טוב: רובם, אבל שיהיה- Lithium. השיר שכתוב הכי טוב: הו, מבחינתי- כולם.. השיר הכי ממכר: BMTL\ Imaginary השיר שהכי בא לי לשמוע בהופעה: The Only One\ Taking over me השיר שהכי לא בא לי לשמוע בהופעה: Forgive Me השיר הכי אוונסנסי: Tourniquet השיר הכי מיותר: Surrender. השיר הכי-הכי: אני חושבת ש- My Last Breath, The Only One.

../images/Emo26.gif

השיר הכי שמח: Call Me When You're Sober השיר הכי עצוב: Like You השיר הכי מרגיע: Hello השיר הכי מעורר: Whisper ו-My Inmortal - אני לא יכול להחליט. השיר הכי מרדים: Good Enough השיר הכי מעצבן: Good Enough השיר שהכי מולחן טוב: Lacrymosa השיר שכתוב הכי טוב: Snow Shite Quuen השיר הכי ממכר: My Inmortal / Bring Me to Life השיר שהכי בא לי לשמוע בהופעה: The Last Song I'm Wasting on You / Tourniquot השיר שהכי לא בא לי לשמוע בהופעה: good Enough השיר הכי אוונסנסי: Everybody's Fools השיר הכי מיותר: אין כזה

Honey girl17

New member
אני...

השיר הכי שמח:EF השיר הכי עצוב:HELLO השיר הכי מרגיע:LITHIUM השיר הכי מעורר: CMWYS השיר הכי מרדים: GE השיר הכי מעצבן: MLB השיר שהכי מולחן טוב: TOO השיר שכתוב הכי טוב: YS השיר הכי ממכר: MT השיר שהכי בא לי לשמוע בהופעה: MT השיר שהכי לא בא לי לשמוע בהופעה:אין כזה השיר הכי אוונסנסי:MT השיר הכי מיותר:אין כזה ולסיכום... השיר הכי-הכי:יאיי קשה לבחור...!

למעלה