השיר הכי...

The Kinslayer

New member
השיר הכי...../images/Emo168.gif

כמובן, אנחנו בפורום אוונסנס ולכן עונים רק עם שירים של אוונסנס. קטע שכזה... השיר הכי שמח: השיר הכי עצוב: השיר הכי מרגיע: השיר הכי מעורר: השיר הכי מרדים: השיר הכי מעצבן: השיר שהכי מולחן טוב: השיר שכתוב הכי טוב: השיר הכי ממכר: השיר שהכי בא לי לשמוע בהופעה: השיר שהכי לא בא לי לשמוע בהופעה: השיר הכי אוונסנסי: השיר הכי מיותר: ולסיכום... השיר הכי-הכי:

yotem 16

New member
זה נורא קשה ><../images/Emo83.gif

אבל ננסה השיר הכי שמח: אנלא בטוח שיש כזה, כולם מדכאים אותי ]: אבל מבחינת לחן שמח וזה אז זה CMWYS השיר הכי עצוב: Mi Immortal, Understanding, Solitued, Breath No More, TLSIWOY השיר הכי מרגיע: Good Enough? השיר הכי מעורר: ATILF, GU, SS, WOTW, Haunted השיר הכי מרדים: Good Enough השיר הכי מעצבן: Lose Control השיר שהכי מולחן טוב: אין לי מושג. פשוט כולם כולם כולם. השיר שכתוב הכי טוב: גם כמעט כולם. אי אפשר ככה ]: השיר הכי ממכר: Bring Me To Life השיר שהכי בא לי לשמוע בהופעה: Tourniquet, BMTL, MI השיר שהכי לא בא לי לשמוע בהופעה: Snow White Queen השיר הכי אוונסנסי: BMTL השיר הכי מיותר: Snow White Queen ולסיכום... השיר הכי-הכי: אממ יש התלבטות בין Whisper ל- BNM ך- My Immortal. אבל נראה לי שאני עם MI :)

Snow White King

New member
דיון מעולה !!!!!!

השיר הכי שמח: Call Me When You're Sober רק בו יש שמחת חיים חחחח השיר הכי עצוב: Hello מעביר בי צמרמורות השיר הכי מרגיע: Understanding , So Close השיר הכי מעורר: Whisper השיר הכי מרדים: Good Enough השיר הכי מעצבן: Goodnight , Listen To The Rain השיר שהכי מולחן טוב: לא יודע חחח השיר שכתוב הכי טוב: Everybody's Fool השיר הכי ממכר: יש המוןןן ,אבל אין על I Must Be Dreaming השיר שהכי בא לי לשמוע בהופעה: Field Of Innocence השיר שהכי לא בא לי לשמוע בהופעה: Good Enough השיר הכי אוונסנסי: Tourniquet השיר הכי מיותר: Good Enough ולסיכום... השיר הכי-הכי: Going Under מושלםםם

yakir31

New member
אנסה:]]. השיר הכי שמח: Like You

סתם נו
השיר הכי שמח: lose control? השיר הכי עצוב: Like you השיר הכי מרגיע: the last song.. השיר הכי מעורר: הקאבר לקורן. מה, לא אמרתם בלי קאברים!! ואם בכ"ז של אוו' אז נלך על BMTL השיר הכי מרדים: HELLO השיר הכי מעצבן: snow white queen השיר שהכי מולחן טוב: bring me to life/my immortal השיר שכתוב הכי טוב:כולם טובים, אין אחד בולט. בכ"ז? אממ haunted השיר הכי ממכר: call me (הכי ממכר והכי גורם שימאס ממנו אחרי ההתמכרות) השיר שהכי בא לי לשמוע בהופעה: everybod'ys fool השיר שהכי לא בא לי לשמוע בהופעה: sonw white queen ו good enough השיר הכי אוונסנסי: bring me to life השיר הכי מיותר: snow white queen ולסיכום... השיר הכי-הכי: אין משהו הכיהכי. אני מתחבר כמעט להכל, ונכון לעכשיו אני הכי חורש על TOO

קשה קשה אבל הנה זה

השיר הכי שמח:Cloud Nine(לא יודע למ אבל אני שומע אותו יש לי מצב רוח \)* השיר הכי עצוב:Hello השיר הכי מרגיע:Breathe No More השיר הכי מעורר:Tourniquet השיר הכי מרדים:October השיר הכי מעצבן:Good Enough(אין מה לעשות ) השיר שהכי מולחן טוב:Lose Control השיר שכתוב הכי טוב:Taking Over Me,Everybody's Fool השיר הכי ממכר:Going Under,Haunted השיר שהכי בא לי לשמוע בהופעה:Weight Of The World השיר שהכי לא בא לי לשמוע בהופעה:Good Enough השיר הכי אוונסנסי:Haunted השיר הכי מיותר:Farther Away

patito ƒeo

New member
../images/Emo107.gif

השיר הכי שמח: אממ
Call Me When You're Sober השיר הכי עצוב: Missing, Understanding, Solitude השיר הכי מרגיע: Forgive Me השיר הכי מעורר: Whisper השיר הכי מרדים: Good Enough השיר הכי מעצבן: Good Enough, Away From Me, Call Me When You're Sober
השיר שהכי מולחן טוב: Whisper השיר שכתוב הכי טוב: נגיד שMissing כי אני הכי מזדהה איתו.. השיר הכי ממכר: Lithium + עוד מלא השיר שהכי בא לי לשמוע בהופעה: Understanding
השיר שהכי לא בא לי לשמוע בהופעה: Good Enough, אני רוצה שיר אחר במקום :( השיר הכי אוונסנסי: Bring Me To Life השיר הכי מיותר: Good Enough ולסיכום... השיר הכי-הכי: Missing Understanding Whisper Lithium Your Star לא יכולה לבחור אחד
.

sapir lee

New member
רעיון יפה

השיר הכי שמח: מממ, נראה לי CMWYS השיר הכי עצוב: Like You השיר הכי מרגיע: Field of Innocence השיר הכי מעורר: Weight Of The World השיר הכי מרדים: Good Enough השיר הכי מעצבן: לא יודעת >< אממ אולי Lose Control השיר שהכי מולחן טוב: כולם! טוב נו, Tourniqeut השיר שכתוב הכי טוב: Whisper השיר הכי ממכר: Sweet Sacrifice השיר שהכי בא לי לשמוע בהופעה: Lacrymosa השיר שהכי לא בא לי לשמוע בהופעה: סליחה אבל אין.. השיר הכי אוונסנסי: Going Under השיר הכי מיותר: Lose Control ולסיכום... השיר הכי-הכי: לא זה קשה מידייייייייייייייייייי

TheRainMaker

New member
../images/Emo170.gif

השיר הכי שמח: בCMWYS יש סוג של כיפיות ^^. השיר הכי עצוב: ממ hello וlike you. גם MI בעצם. השיר הכי מרגיע: וואו, נראה לי שAnywhere הכי מצליח להרגיע אותי. גם Give unto me. השיר הכי מעורר:Going Under ו- Weight Of the World. השיר הכי מרדים:Goodnight? השיר הכי מעצבן:Lithium, Everybodys Fool. השיר שהכי מולחן טוב: לא מסוגל להחליט
השיר שכתוב הכי טוב:Understanding, Anywhere, Imaginary ,The only One, Your star השיר הכי ממכר:Haunted ו-The Only One. השיר שהכי בא לי לשמוע בהופעה:The Only One, Your star השיר שהכי לא בא לי לשמוע בהופעה:Lithium השיר הכי אוונסנסי: וואו אני חייב לחלק את זה לתקופות חח כי כל תקופה מאוד שונה מהאחרת. טרום פולן-Anywhere פולן-Imaginary אופן דור-The Only One השיר הכי מיותר: Lose control

TheRainMaker

New member
אוי התפלקה לי השאלה האחרונהX:

ולסיכום... השיר הכי-הכי: The Only One אני באמת חושב שפה הם הגיעו לשיא כלשהו, מבחינת ליריקס, לחן עיבוד וביצוע. אוונסנס במיטבם ^^.

Lost Lullaby

New member
~לא קשורה~

התמונה מזכירה לי קטע מהקליפ ה...שני? שכריסטינה אי פעם הוציאה [what a girl wants
] אני אענה בבוקר\צהריים

שובאכה

New member
תודה על השאלון:

השיר הכי שמח: WOTW נפילה חופשית זה טוב.. השיר הכי עצוב: MI השיר הכי מרגיע: LITHIUM השיר הכי מעורר:IMAJINARY השיר הכי מרדים:GE השיר הכי מעצבן:BMTL מעצבן כי הוא חרוש אבל אני מתה עליו. השיר שהכי מולחן טוב: HAUNTED השיר שכתוב הכי טוב: GU השיר שהכי בא לי לשמוע בהופעה: GU,YS,TOO,IMAGINARY,HAUNTED,WHISPER וכן הלאה.. השיר שהכי לא בא לי לשמוע בהופעה: CMWYS השיר הכי אוונסנסי: כולם כמובן השיר הכי מיותר:CMWYS כן אני לא מחבבת אותו במיוחד. ולסיכום... השיר הכי-הכי:השיר שבא לי לשמוע באותו הרגע הוא תמיד הכי הכי

rotemg10

New member
../images/Emo221.gif אהבתי!! עכשיו אני :] ../images/Emo221.gif

|השיר הכי שמח:Call Me When You're Sober השיר הכי עצוב: Hello
השיר הכי מרגיע: Before The Dawn השיר הכי מעורר: Bring Me To Life (wake me up! wake me up inside XD(
השיר הכי מרדים:
Give Unto Me למרות שאני ממש אוהבת את הפסנתר שם...
השיר הכי מעצבן: Angel Of Mine
השיר שהכי מולחן טוב:
Everybody's fool
השיר שכתוב הכי טוב: The Last Song I'm Wasting On You
השיר הכי ממכר:Tourniquet
השיר שהכי בא לי לשמוע בהופעה: Haunted
השיר שהכי לא בא לי לשמוע בהופעה:Forgive Me
השיר הכי אוונסנסי: Going Under
השיר הכי מיותר : Lose Control
ולסיכום... השיר הכי-הכי:
MI IMMORTAL

outro

New member
שלי..

השיר הכי שמח: good enough- אין בו שום דבר שמעציב.. ואולי גם cn השיר הכי עצוב: like you וhello השיר הכי מרגיע: ge השיר הכי מעורר: anything for you השיר הכי מרדים: anywhere השיר הכי מעצבן: bmtl השיר שהכי מולחן טוב: נראה לי exodus השיר שכתוב הכי טוב: כולם.. אבל שקוראים את המילים של like you אז רואים כמה הוא עמוק.. אז like you.. השיר הכי ממכר: כל פעם שאני מוריד שיר אז אני שומע אותו כל הזמן עד שנמאס לי.. עוד לא התמכרתי קבוע.. השיר שהכי בא לי לשמוע בהופעה: your star, exodus השיר שהכי לא בא לי לשמוע בהופעה: forgive me השיר הכי אוונסנסי: bmtl (בגלל שהוא הכי נראה לי מזוהה עם הלהקה..) השיר הכי מיותר: taking over me ולסיכום... השיר הכי-הכי: exodus!! (אבל זה מתחלף כל יומיים..)

ayala65

New member
נגעתי, עכשיו תורך

נגעתי, עכשיו אתה עכשיו אתה ^^ השיר הכי שמח: בגלל שאין להם כזה, אני אכתוב את הלחן שעושה לי הכי שמח ^^ ; cloud nine השיר הכי עצוב: Exodus,Before The Dawn, Breathe No More, My Immortal השיר הכי מרגיע: Breathe No More השיר הכי מעורר: farther away
ו-whisper השיר הכי מרדים: TLSIWOY השיר הכי מעצבן: lies השיר שהכי מולחן טוב: Imaginary
השיר שכתוב הכי טוב: Imaginary השיר הכי ממכר: farther away השיר שהכי בא לי לשמוע בהופעה: farther away, Imaginary,whisper השיר שהכי לא בא לי לשמוע בהופעה: ישמצב שאת כל TOD בערך |: אני רוצה הופעה רק של fallen. השיר הכי אוונסנסי: Imaginary או whisper השיר הכי מיותר: יש כלמיני בTOD ולסיכום... השיר הכי-הכי: Imaginary ו- Whisper. קשה לי להחליט P:

למעלה