השירשור האומנותי

detleth2

New member
שיר מס' 1

זה אלוהים שיורד אלו אוצרותיי הנמנים שנראים ונסוגים זו צדפת הריגושים בה פניני הרגש נסחפים ונוצצים עד שנעלמים על צווארי השבור הם ענודים זה מגע הבדים החלקים אלו תהליכי הבינה השלמים ימים טובים צומחים ערוגות הפרחים מחליפות אוהבים כל המתלהט המתחדש המשתרש שמעורר את תרדמתי ופוקח עיני לחיות כמי שמת ולהחיות זה הטבע שסועד את לבי משקה את גופי נוטע בי חיים.

גם לי יש!

זו עבודה שהצגתי לתערוכה בשנה שעברה, זה דמות שעשויה כולה מעיתונים וסלוטייפ, ושהוצבה באחת הפינות של הגלריה...

Zenith87

New member
הייתי נותן קישור לאתרים שבניתי

אבל מופיע שם שמי המלא ואני מפחד להתגלות.

SarcaSeriouS

New member
zה לא שהכרטיס שלך בדיוק אישי כ"כ...

אנחנו יודעים שקוראים לך זנית' והתנוחה האהוב עליך היא 87
. חוץ מזה אתה אוהב אביב
(ובגלל נושא הפורום
אפשר לנחש שזה מתייחס לגפן...). אתה בן 17 (מה שפוסל במיידית את זה שאתה בת
). ופרט אחרון הוא שאתה חולה על
ים, רק שלא רשום אם מטוגנים, או ברוטב. אמממממ... ללקק ת'אצבעות... אהה! חשפתי אותך עכשיו!
מה עם קישור?
ד"ש.

Unflushable

New member
שיר שכתבתי- לירון...

הגעת לי פה מאלוהיפ היית דבר כל כך מדהים לא האמנתי שזה אמיתי לא חשבתי שזה דבר סופי אני אוהב אותך כל כך, את לא מבינה שאין דבר יותר חושב מאהבה אני אוהב אותך כל כך, את צריכה להפנים שאין שליטה על הדברים שמבפנים הרגש שלי הא כה גדול אני מרגיש שאני לא יכול לעבור עוד יום בלי לחשוב עלייך על יופייך, על זיוו פנייך אני אוהב אותך כל כך, את לא מבינה שאין דבר יותר חושב מאהבה אני אוהב אותך כל כך, את צריכה להפנים שאין שליטה על הדברים שמבפנים את ממלאת את החלל את הכל בשבילי אבל אני יגיד לך כבר אני אוהב אותך כל כך, את לא מבינה שאין דבר יותר חושב מאהבה אני אוהב אותך כל כך, את צריכה להפנים שאין שליטה על הדברים שמבפנים בלעדייך הכל היה שחור אבל את דבר כל כך טהור העולם שלי מתמלא שמחה פתאום חזרה לי התקווה יש גם לחן אבל תסתדרו בלעדיו...

למעלה